Предстои ми инсеминация 9

• 43 911
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Дано отрицателният резултат да е, защото е рано, но като си знам късмета, сигурно пак ще ми дойде драматично с гръм и трясък, както всеки път Simple Smile . Но да видим де.
Armira, закъснява ли ти?

# 556
И моят тест Clear Test беше отрицателен   Naughty на 14-ти ден,но после направих Sure и веднага се появи втората чертичка..
Аз направих 3 една след друга,като първата беше на ЕЦ.След третата починах един месец и четвъртата донесе успех.

# 557
jolie16, и аз си купих Sure Check. Нали казват, че е супер точен. Много се радвам, че си успяла Simple Smile Кажи ми, моля те, болеше ли те корема в този период преди МЦ? Аз имам болки, но не като преди цикъл, малко различни са и не толкова остри. Гърдите също ме болят. Моля те, сподели.

# 558
  • Пловдив
Момичета аз минавам на стимулация с клостил за следващият месец.Моля ви,кажете ми най важното което трябва да знам за това лекарство.Ако знам какво да очаквам ми е по добре.Благодаря ви предварително Hug
забравих да попитам доктора за какви мг да взема,има ли различни? newsm78

# 559
Лекарството е евтино, най-евтиното за стимулация. Може да ти се отрази добре и да направиш добра бройка фоликули, но може и да не ти се отрази добре и да си направиш един-единствен фоликул, както на естествен цикъл. Може да ти "смачка" лигавицата на матката и да я остави тънка, но може и да не ти се отрази така.
При някои жени фоликулите порастват големи, вървящи към кисти, при други няма такова нещо.
Изобщо лекарство като лекарство - на един се отразява добре, на друг не. Да видим ти от коя група ще си   Simple Smile

# 560
  • гр. София
Армира, и преди бях писала за това лекарство. Преди 4 години една лекарка, при която ходех тогава, ми го изписа, защото реши, че нямам овулация. Пих го 4 последователни месеца като на четвъртия месец получих 9-дневен кръвоизлив и лекарката ми го спря. Отделно, че през цялото време коремът ми беше ужасно, ужасно подут и не се чувствах добре.
На теб, разбира се, може да не ти се отрази по този начин. Стискам палци да е така!  Hug

# 561
armira, както ти е казала и Кафенцето, отразява се различно при всеки. При мен и двата пъти правех по 5,6 фоликула, но лигавицата беше не особено дебела и качествена. А и нещо доста типично за Костилбегит е че забавя овулацията.  А как така от следващия месец почваш стимулация?Значи ли, че сега ще пропуснеш един цикъл? Не ти ли е казал док  как да го взимаш?

# 562
  • Пловдив
Лекарството е евтино, най-евтиното за стимулация. Може да ти се отрази добре и да направиш добра бройка фоликули, но може и да не ти се отрази добре и да си направиш един-единствен фоликул, както на естествен цикъл. Може да ти "смачка" лигавицата на матката и да я остави тънка, но може и да не ти се отрази така.
При някои жени фоликулите порастват големи, вървящи към кисти, при други няма такова нещо.
Изобщо лекарство като лекарство - на един се отразява добре, на друг не. Да видим ти от коя група ще си   Simple Smile
smile3517 свят ми се зави като го прочетох това..,но поне знам какво да очаквам.Благодаря ти кафенце!
Няма да пропускам един цикъл,чакам да ми дойде,и започвам да  пия костил от 3 до 7 ден,после на преглед..
тая работа май няма край..
ако поискам да ми го смени с някакво по- скъпо ,но по- добро ,дали ще е добре?

# 563
Здравейте и от мен  bouquet
Лейси веднага ти отговарям!Та значи след инсето имах положителен тест,но преди да отида на доктор ми дойде и се изчистих от само себе си.След това,когато отидох на преглед ми назначиха имунулогични и изследване за урео,микоплазма и хламиди.От там не излезе нищо само НК клетките ми бяха малко завишени 14%.И така докторката ми предписа омега 3 форте,идеос,аспирин протект и ми каза на следващия цикъл между 10 и 12 ден,ако искам да я направим тази биопсия.И така сега съм в чуденка ooooh!А и все си мислех да питам,смятате ли че многото фоликули които направих,около 24 са причина за неуспеха?Мерси предварително и успех на всички Hug Hug Hug
Лека вечер

# 564
Аааа? Колко, казваш? 24 фоликула? Двадесет и четири? Shocked С каква стимулация? Shocked Shocked Стимулация за инсе ли е това, или за ин витро??
(върнах се да ти прочета старите постове, но никъде не видях да си писала за стимулацията)

# 565
Армира, съжалявам за отрицателния тест, но според мен докато не дойде цикъла, не всичко е загубено.  Praynig
 Диа 79 стискам палци, да е било рано за твоя тест. Peace
 Аз предишния месец бях на клостилбегит, а преди него вземах дуфастон  и всичко така се обърка при мен, че днес на 12 ден от цикъла продължавам веднага след цикъла да имам кафяво почти черно течение и най-големия ми фуликул е 12 мм. Според доктора, нищо чудно и да се резорбира, малък му се видя. Но все пак ще отида да го видя идните дни, дали ще стане нещо от него. Вече направо не искам да вземам никакви лекарства. Но на естествен цикъл май нищо няма да снеса, така че живот и здраве сигурно моята процедура ще се окаже инвитро. Поне като ще се стимулирам да знам защо. Клостилбегитът на мен ми подейства ужасно, едвам  допих последното хапче.  Sad

# 566
Благодаря за палците момичета, помогнаха ми Wink Кистата я няма, цикълът дойде и от събота съм на Фемара Simple Smile Много се зарадвах и отново се обнадеждих, друго си е усещането, че правиш нещо!
Доки ми смени всички лекарства, та си имам какво да чета Simple Smile

Армира, аз няколко пъти съм пила Клостил в най-ниска доза - по едно на ден. Винаги имах овулация с един фоликул (аз съм с СПКЯ и без стимулация, нямам нито един) и нямах никакви странични ефекти. Дано и при теб да подейства така добре!

Хубава вечер на всички!

# 567
Здравейте, момичета Hug
Sam4e щом док. ти предлага биопсия сигурно има има някакви основания. На мен досега никога не са ми предлагали никакви изследвания след неуспешна процедура, та сигурно не е излишно да се види каква е срадата за имплантация Wink Успех , каквото и да решиш и да ни държиш в течение Hug

Freedom, хайде сега едни чудесни фоликулчета да отгледаш fingerscrossed

silvi_7878, честно не мога да разбера какъв ти е проблемът с хормоналните препарати. Съвсем естествено е че хормоналните нива се изменят в следствие от стимулация и от поддържащите Прогестерона лекарства след това. Клостилбегитът не е единственото лекарство, което се използва за стимулация за инсеминация. Да и аз бих направила инвитро, но нямам едни 5,6 хил. за момента, особено като мога да дам 1000 и евентуално да постигна същия резултат:peace: Пожелавам ти успех, каквото и да предприемаш за в бъдеще Peace

armira, изобщо не се шашкай предварително. Клостилът може да ти подейства чудесно - повечко фоликули, добра лигавица и тн. Изобщо не е задължително да има кофти странични ефекти. Аз никога не съм имала оплаквания от него, освен лигавицата, но това не е при всеки.

Момичета, желая ви един чудесен и много слънчев ден Hug

# 568
  • СОФИЯ
armira спокойно миличка, аз за едното си инсе също бях на Костил. Нямах никакви проблеми, така, че не се панирай предварително.  Praynig Praynig Praynig и на теб ти подейства като на мен.
Изобщо лекарство като лекарство - на един се отразява добре, на друг не. Да видим ти от коя група ще си   Simple Smile

Кафе малко уплаши момичето с твойте обяснение Mr. Green

# 569
И трите пъти бях с Клостил - добра лигавица,по два-три фоликула...пих го 2х1.

Диа - предменструалните болки при мен започнаха по-рано от обикновеното..и бяха доста силнички,бях 100 % убедена,че пак не е станало и вещицата ще дойде..

Успех на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт