Предстои ми инсеминация 9

• 43 162
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
...да не говорим, че има и схема 3 х 2, която е често срещана.

Това, че на нас е изписано еди как си, не значи, че сме еталон  Wink

# 601
vanessssa ти пак се върна тук  newsm78

Момичета, аз се завръщам в темата!!! Спермограмата ни е ок за инсеминация, днес минах преглед и почвам Клостилбегит!!! Имам добро предчувствие за тази процедура!!! Дано да ни е последна!!!

Как така стават нещата при вас не разбирам, но ти пожелавам успех с процедурата  Hug Hug

Миеринче, завърнах се да!!! И аз да ти кажа не знам как стана! Слушам си лекарката и дано този път да успеем....
Freedom , искрено се надявам да се получи!!! Като нищо може да се засечем някъде из клиниката Wink

# 602
Здравейте, момичета. Този месец ми предстои инсеминация, ако има условия за това. Преди време говорихме с лекарката ми да пробваме на естествен цикъл, защото нямам проблеми с овулацията и в момента много се чудя дали да действаме така или със стимулация. Има ли момичета забременели от първи път на естествен цикъл? Преди няколко месеца излезна проблем с преживяемостта на сперматозоидите при съпруга ми. Дали да пускаме ново изследване преди инсето или те ще си го направят в деня на процедурата?

# 603
BettyBoop, в деня на процедурата единственото, което правят е да обработят пробата на мъжа и да изберат бързоподвижните сперматозоиди, както и да ги направят супербойци  Laughing Не правят анализи на морфология, преживяемост и тн. А колкото до инсе на ЕЦ, за мен и друг път съм казвала, че си е все едно да платиш за съпружески секс Peace Разликата с минимална. Аз също нямам проблем с овулацията, но предпочитам малко да помогнем на природата, макар че и със стимулация досега не съм постигнала резултат( бременност имам предвид, иначе фоликулите бяха достатъчни) Wink

# 604
Е, малко е различно от съпружески секс, защото материала се вкарва директно в матката.Преодолява се доста голямо препятствие Simple Smile За преживяемостта много се чудя дали да направим ново изследване или директно повторна инсеминация на следващия ден. Май е по-добре да направим пак разширена спермограма. Сега се сещам, че д-р Тимева ми каза да отида на първи преглед към 8-ми ден от цикъла. Това означава сигурно, че е решила да правим инсето на естествен цикъл?

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 10:11 от BettyBoop

# 605
Е, малко е различно от съпружески секс, защото материала се вкарва директно в матката.
+ допълнителната обработка, с която подвижността стига 80 и повече %  Grinning

Между другото мисля, че съм чела, че в някои клиники правят и морфология при спермалния анализ преди инсето, ама сега не се сещам къде точно съм го чела  Crazy

# 606
Кафенце, Бети, прави сте Peace
И все пак това, че се вкарва директно материала в матката не виждам с какво  повишава шансът за оплождане при положение , че ако жената не произвежда антиспермални антитела и сперматозоидите са достатъчно на брой бързоподвижни, те така или иначе ще стигнат в матката безпроблемно.
Просто моето мнение е че разликата между инсето и естественото зачеване е миниатюрна. Неслучайно водещите клиники в световен мащаб дават 10-15% успеваемост на процедурата. А понеже тук в Бг се процедира малко през пръсти и на конвеир не съм убедена, че успеваемостта е повече 7,8 процента ooooh! Просто или вадиш късмет, или не Peace

# 607
Лейси, при нас и двата фактора за безпроблемно забременяване, които си изброила, не съществуват, така че директното впръскване е от огромно значение. И точно това ми дава надежда. След 2 години опити няма за къде да чакаме. Чудя се как все още не съм изтрещяла Laughing Поне това очакват от мен хората наоколо.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 11:27 от BettyBoop

# 608
Бети, искаш да кажеш, че имате проблем с подвижността и с антителата? Е, тогава инсето определено ще мине някои бариери, които по ест. път би било трудно Peace Дано да ви помогне Praynig Ние понеже сме с неизяснен и затова се чудя с какво толкова ще повиши шансовете ни, при положение, че мъжът ми има перфектна спермограма откъм количество, подвижност, много добра морфология, без фрагментации, отлична зрялост, отлична прикрепителна способност, абе изобщо върха е, та явно аз съм слабото звено ooooh!.Ама не могат да разберат къде точно е проблемът при моя милост Crossing Arms
А иначе за изтрещяването, е хайде сега, ние сме специална порода жени, които всичко издържаме и никога не изтрещаваме Peace Ние също превалихме двете години преди време, но се надявам до третата поне да съм бременна Praynig

# 609
Здравейте момичета, днес се завръщам след спешна оперативна интервенция, до която се стигна след стимулацията ми за инсе предишния месец с клостилбегита. Бях направила солидна киста, но не беше станала такава, че да се наложи да ми отстранят яйчника. Разминах се само с операцията и със солидна сума за нея, тъй като я направих в доста елитна клиника - по лапароскопски начин.  Вече направо не знам, ще ме е страх да се стимулирам - вземах само по едно хапче клостил от 3 до 7 ден.  Cry Явно яйчниците ми са доста чувствителни. Внимавайте много със стимулиращите препарати. Tired Сега известно време ще трябва да се откажа от опитите си за дете. Cry

# 610
Оу, Силви, много гадно Hug Много съжалявам, че ти се е случило така, Но твоят док къде спа та не я видя тази киста? #Cussing out Тя за да стане такава голяма трябва време, не изниква за ден два, защо не са я видяли по на време? #2gunfire Попринцип много често се случва след стимулация да се образуват лутеинови кисти, но може да се видят своевременно и да не се стига до операция. Аз също съм с киста в момента, но си я лекувам с противозачатъчни.
Хубаво, че поне не се е наложило да пострада яйчника Peace Пожелавам ти бързо възстановяване Hug

# 611
Силви, наистина много неприятно се е получило при теб. Дано бързо успееш да се възстановиш Hug и да подновите опитите. Може пък и тази почивка да ти се отрази добре. Много е натоварващо всичко през което минаваме.
Аз говорих с моята лекарка. Решихме да правим инсето на естествен цикъл. Дано всичко мине ок.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 14:39 от BettyBoop

# 612
Ауууу много неприятно се е получило стази киста!!! Най- неприятното е че трябва да спрат опитите!!! 5 хапчета Клостилбегит нали се води лека стимулация, как са допуснали такава киста, тя растяла ли е?! Разкажи как  се стигна до операция?! притесних, защото моята стимулация е същата...

# 613
Между другото мисля, че съм чела, че в някои клиники правят и морфология при спермалния анализ преди инсето, ама сега не се сещам къде точно съм го чела  Crazy

Кафенце, мисля че в Щерев правят и мотфология. На мен са ми отказвали инсеминация като видят какво е положението...да не излъжа някой, но мисля че е така.

# 614
  • Пловдив
Здравейте момичета, днес се завръщам след спешна оперативна интервенция, до която се стигна след стимулацията ми за инсе предишния месец с клостилбегита. Бях направила солидна киста, но не беше станала такава, че да се наложи да ми отстранят яйчника. Разминах се само с операцията и със солидна сума за нея, тъй като я направих в доста елитна клиника - по лапароскопски начин.  Вече направо не знам, ще ме е страх да се стимулирам - вземах само по едно хапче клостил от 3 до 7 ден.  Cry Явно яйчниците ми са доста чувствителни. Внимавайте много със стимулиращите препарати. Tired Сега известно време ще трябва да се откажа от опитите си за дете. Cry
Силви,много,много съжалявам, че се получило така при теб.Стана ми много криво след като прочетох какво си написала. Sad Sad надявам се да скоро всичко това за теб да е просто един лош спомен..
аз също съм на клостилбегит и след няколко дни съм на преглед за започване на инсеминацията..

Общи условия

Активация на акаунт