Предстои ми инсеминация 9

• 43 139
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
 wavey и от мен! Днес бях на преглед,утре съм на инсеминация.Не знам дали клостилбегита си е свършил работа  newsm78 Имам един доминантен ф. и лигавица 12.3.Хормоните са много добре и утре живи и здрави ще пробваме за втори път.Вече ми биха и прегнила.Преди ме беше страх защото не знам какво ме очаква,сега вече като знам пак ме е страх. Confused

# 646
Armira , докато си чакам прегледа утре стискам яко палциииииииии и дано инсето е успешно и никакъв страх, знаеш че процедурата трае минутки  Hug

# 647
Armira , докато си чакам прегледа утре стискам яко палциииииииии и дано инсето е успешно и никакъв страх, знаеш че процедурата трае минутки  Hug
и аз стискам палци 

момичета, това чакане е много изнервящо  Rolling Eyes искам да ви питам, нещо настивам, боли ме гърлото, но не смея никакво лекарство да вземам, някакви идеи какво мога да пия да не стане по зле положението  Tired

# 648
armira, стискам палци да проработи, че ако знаеш само ин витрото какво шубе е на моменти  Laughing.
неземна, аз почвам всички лечения на такива екстри с гаргара с много солена вода (отврат е  Sick), но помага срещу много вируси и бактерии, солта направо им разказва играта. Колкото по-рано започнеш и по-често го правиш (на 2-3 часа), по-добър и бърз ефект има. Успех  Hug
тирири, всичко е въпрос на статистика  Wink, успех мила  Hug

Палчета за всички  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 649
Freedom, ние с теб като нищо ще правим заедно инсеминациите  Grinning
Микробиология трябва да имате задължително и двамата...Аз имах една инсеминация при която резултатите от микробиологията станаха готови три, или четири дена след процедурата...Имаше бактерии и след отрицателния тест Коновалова назначи лечение...
Антибиотик ли назначи, добре ли е нещо профилактично да се приема, за да не се получи като при теб.
Дааа антибиотици пихме и двамата. При нас се оказаха доста упорити тези бактерии морихме ги с какво ли не, микробиологията излиза чиста , но спрем ли да се пазим пак се появяват и всичко започва наново....

# 650
Armira, успех и от мен! Стискам ти палци с две ръце. Simple Smile

# 651
Armira, много стиснати палци и от мен! Успешна процедура и щастлив финал  Hug
А от какво те е срах? Аз утре съм на преглед и ако всичко е ОК, петък или събота ще ми е първата процедура. Досега обаче не си мислих, че има нещо страшно, но то на теория нещата изглеждат по един начин...Може ли накратко да ми разкажете как реално протича процедурата и какви са усещанията  Embarassed

# 652
Неземна без проблем можеш да пиеш Парацетамол до 3 пъти на ден,позволен е и на бременни  Naughty А за гърлото избягвай всякакви лекарства,заложи на горещи напитки Peace Оправяй се бързо  Hug
Freedom инсето е почти като обикновен полов акт Mr. Green На кратко с една дъълга тънка тръбичка се поставят в матката изчетканите в специална центрофуга сперматозоиди.След което оставаш на магарето около 40мин и можеш да си ходиш и живота да си продължи по старо му Peace . Напълно безболезнена и кратка процедура! От тук нататък всичко е божа работа  PraynigУспех Hug
Armira мнооого стискам палции,дано да е последната процедураа  Hug Praynig

# 653
molito_84, ти направо ме разсмя с това с обикновения полов акт Laughing Пък според мен има "мааалка" разлика в размера на инструментите Wink Wink Но иначе наистина е безполезнено, бързо и ако имаш шанса да полежиш и 20 мин си е чист късмет с този конвеир от процедури по клиниките. Е поне в моята е така Crossing Arms

Freedom, стискам палци на прегледа всичко да е ОК и да получиш зелена светлина за процедурата през уикенда fingerscrossed

Armira fingerscrossed за успешна процедура

неземната*, според мен можеш да пиеш всичко без антибиотик Peace Все пак не си все още бременна, а и е доста мазохистично да караш настинки и грипове без лекарства. Моята док последния път ми каза да си пия каквото ми помага, защото по време на цялата стимулация и после след процедурата си бях доволно настинала ooooh! В крайна сметка докато няма бременност наистина трябва да живеем все едно нищо не са ни правили Wink
Момичета, успех на всички и да стане точно както го искате и заслужавате Flowers Four Leaf Clover

# 654
Момичета, ето ме и мен след прегледа. Имам 3 фоликула един 19 и два по 17, инсето ми ще е в петък...Тази вечер в 12.30 ще си удрям овитрел пък в петък каквото сабя покаже...

# 655
  • Пловдив
Благодаря на всички ви за пожеланията и палчетата! Hug Hug
Процедурата ми мина,обаче го направихме на не спукан ф. Утре ще ходя пак,евентуално за повторение.Но така и не разбрах дали ще я правим пак ако ф.се е спукал или ако  не е? newsm78 вие как мислите?

# 656
Благодаря ви момичета за съветите  Hug  малко ме е страх с лекарства, защото имам един горчив опит с бременност и грип  Tired

# 657
armira , доколкото помня, беше писала вчера , че хормоните са ти супер, така че фоликулът най-вероятно ще се спука още днес.  fingerscrossed Прегнилът попринцип пука фоликулите след около 36-48 часа. Защо са ти правили толкова рано процедурата? Всъщност те докторите си знаят Peace
Да кажат момичетата, на които съм им правили ре-инсеминация, но аз доколкото знам обикновено на следващия ден вече се е спукал фоликулът. Ако не е не съм сигурна , че е голям шансът да се спука, а не да лутеинизира при положение, че и Прегнил не е успял да го спука. Стискам палци всичко да е както трябва Peace

# 658
  • Пловдив
Направихме инсеминацията защото ф. беше 24мм,лигавица,хормони -всичко е ок.Биха ми прегнил вчера,но инат се оказа моят ф.Докторката каза да правя коремни преси днес и че в някои случай когато не е спукан е по добре newsm78 Сега се чудя ако е спукан ще се прави ли ре инсеминация или не? newsm78 Започвам да давам заето Rolling Eyes

# 659
armira само да вметна, че на първото ми инсе бях като теб и се оказа успешно  Mr. Green (нищо че беше за кратко) И при мен не се беше спукал,след процедурата овършах къщата,правих преси и каквото друго се сетих и на следващият ден вече се беше спукал Naughty и не сме правили ре! Така че спокоооо Peace само ако и утре  не се е пукнал мисля че се прави реинсеминация  newsm78 Успеххххх Praynig HugИнаистина е доста рано 24 часа след прегнила Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт