Когато нямаме приятели...

• 38 255
  • 254
  •   1
Отговори
# 225
  • SF
Има много двойки, които оставят приятелите си в по-малките градчета, а те отиват в големия и там намирането на приятели е по-трудно. Постепенно с времето  започват по-рядко да се събират и със старите си приятели от родните градове - разстояния, работа, несъвпадане на свободни уикенди или ваканции... От ваканцията не се отделят повече от 2-3 дни за посещение на малкия град. Опитват се да си правят нещо като нарочни срещи, за да няма разминаване дори и само с един ден от гостуването у дома.
Ако са от различни краища на страната, е още по-сложно.
Какви са тези социални хобита от големия град? Моето е фотография - сравнително самотно хоби.

# 226
Какви са тези социални хобита от големия град? Моето е фотография - сравнително самотно хоби.
Например, планинарстване. Тихата лудост на моя мъж е да издирва и посещава водопади. Понякога ходим двамата, понякога той с един приятел, друг път- сам. Катери се като маймуна и ми носи по 1379122147 снимки от всеки водопад.

# 227
Ми яко, какво...
Харесвам хора, които влагат много сърце в хобито си.

# 228
Яко е, да. И много адреналин има. Моята тиха лудост са интериорният дизайн, реставрирането на мебели и градинарстване. За последното се налага евакуация от София поне за уикенда. А утре заминавам за повече от месец. Ще градинарствам на воля в къшата на баба и дядо. newsm44

# 229
  • SF
Е, планинарстване да кажем, че ми е хоби. Не го наричах хоби до момента, но много си падам по ходенето в планината. Повече ме привлича морето обаче Simple Smile Абе турист съм си! Simple Smile Все пак, за да тръгна насам-натам си трябват приятели и въобще хора, с които да го правя. Не мога (и не искам) сама да обикалям водопадите.
Моето любимо занимание е спортът и фотографията.

# 230
Все пак, за да тръгна насам-натам си трябват приятели и въобще хора, с които да го правя. Не мога (и не искам) сама да обикалям водопадите.
И аз, най-малкото с оглед безопасност. А ММ сам се връзва с въжета, катери се, спуска се- ще си строши някой  ден главата и ще го изгребвам с чаена лъжичка под някой водопад. Ама не увира. Кеф му било. Че даже сам най-кеф било.

# 231
Той и за това е прав. Нещата, които ни носят най-голямо удоволствие, обикновено ги правим сами. Би било чудесно да намерим някой, който споделя същата страст, но не е лесно. То затова хората са измислили клубове.
Пак ще кажа - американците и начина им на живот, колкото и да ми неприятни, едно им харесвам - клубове и анонимни сборища имат за какво ли не.

# 232
  • SF
Тук сме киселяци. Тук ни е срам. Какво ще кажат съседите???
Ако се запиша на кръжок по фотография, с цел не толкова да снимам, колкото да си намеря нови познати, предполагам, че не трябва да споделям това с никого. Освен, ако няма да ме дразни да чувам отвсякъде "Ти си луда! Кой знае какви ги има там!!! Ами ако някой ти направи нещо??? Една моя позната така веднъж решила ... и накрая... мани, мани!"

# 233
  • София
Яко е, да. И много адреналин има. Моята тиха лудост са интериорният дизайн, реставрирането на мебели и градинарстване. За последното се налага евакуация от София поне за уикенда. А утре заминавам за повече от месец. Ще градинарствам на воля в къшата на баба и дядо. newsm44
Реставрацията е чудесно нещо, ще ти покажа едно нещо, семпличко, но пък мое и с кеф направено без претенции- мъжът ми беше корифея.....
А, за градинарстването, хайде, че доматите почнаха да червенеят, а латинките пощуряха! Hug

# 234
Absurt, показвай! Умирам за такива неща. За градинарстването, майка ми действа доматите. Аз съм шефа на цветята.

# 235
..........трябва да споделям това с никого. Освен, ако няма да ме дразни да чувам отвсякъде "Ти си луда! Кой знае какви ги има там!!! Ами ако някой ти направи нещо??? Една моя позната така веднъж решила ... и накрая... мани, мани!"

"Мани, мани..." Ясна раотата. Съседката явно си е намерила някой, с който да се снимат взаимно без дрехи и затова е толкова опасно начинание  Joy

София пък както е и по-голям град, би било грехота човек да не си потърси някакво местенце само за него. Брат ми например преди години купи едно нисанче на племенницата ми. Той самият кара друга марка кола. Но покрай закупуването на нисанчето взе, че се бодна на шега в някакъв клуб на нисанаджиийте. И сега мине не мине време се прекосява града, за да иде на сбирка.

# 236
  • SF
Е, да, ама ние сме във форум на майките Simple Smile

# 237
Е, да, ама ние сме във форум на майките Simple Smile
Аз от този форум съм научила много ценни неща за хобитата си. Тук има по нещо за всеки.

# 238
  • SF
Ох, не ме разбра...

# 239
Малко ми е било кафето тази сутрин. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт