Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 204
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Това е първия месец, в който опитваме за творо детенце  Simple Smile И ми закъснява с един ден  Blush Но на Шуърчек-а пише, че би трябвало да отчете с 99% точност.
Ще изчакам още няколко дни и ще повторя опита. Просто нямах търпение  Joy

# 121
Желая ти две много ярки чертички!И да се отчетеш веднага при нас  Grinning

# 122
Добре дошли на новите мами  Hug Честито и леко бременеене!  Hug

На мен продължава да ми е гадно от храна, нямам никакъв апетит. До скоро любими храни, сега дори не искам да си ги и помисля  Sick Също така започнах да се отвращавам и от любими парфюми... Имам и болки, изписаха ми Дуфастон и доктора каза, ако не ми минат болките до другата седмица да му се обадя. А ако нямам болки да отида на преглед на 15.10.
Вчера видяха на ултразвука ембриона и сърдечната дейност  Heart Eyes

# 123
 Merlinski направи си ранния тест Pastelo  той със сигурност ще ти покаже още на първият ден от закъснението но чертичката ще е много бледичка,поне при мен така беше
Желая ти успех......и да ни се похвалиш после Hug

# 124
Точица, честито сърчице!!!  Hug Hug Hug Много се радвам за вас. Почивай си повече, ако имаш възможност и не се притеснявай за болките, мисли позитивно - това май ти беше първа бременност, а при първа като започва да се удолемява матката се чувстват такива болки. Слушай и изпълнявай, каквото ти казва доки и всичко ще е наред.
Честито на новите майчета. Merlinski сигурна съм, че след ден-два ще си имаш две тъмно червени лентички.
Аз снощи не можах да заспя до 2 часа. Съвсем случайно малкия се изпусна, че са го нашамарили в градината и за съжаление това не е за първи път. Края на миналата година имахме сериозни проблеми с едната госпожа, но уж беше спряла да ги удря. Ох, дълго е за обяснение. Сутринта бях при директора и в понеделник ще пускам жалба. Миналата година доста майки се бяхме събрали и щяхме да пускаме колективна жалба, но се размина. Тази сутрин едната майка ми вика, че сега щала да стои настрани, защото сме последна година в градината и нямало за кога да мести детето, ако по някакъв начин жалбата се отрази на отношението на въпросната госпожа върху децата. Но не видях друг начин да постъпя, при положение, че се продължава с шамарите. Направо ми идва да я  #Cussing out
Точица, ами аз мислех, че в 6-та седмица е рано да се види сърчице. На вагинален ехограф ли те гледаха?

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 10:37 от pepita77

# 125
Pepita, да, на вагинален ехограф видяха сърдечната дейност. Даже ми показваха и на мен, ама аз нищо не разбрах  Laughing
Пускай жалба и хич не се и замисляй  #Cussing out #Cussing out Ако трябва дръпни въпросната госпожа настрана и и кажи няколко "мили" думи  #2gunfire #2gunfire

# 126
Еххх,точица честито сърчице и от мен! Hug И аз с нетърпение очаквам да го видя, на 17.10 имам час.А относно болките и аз имам някакви придърпвания,болежки и тем подобни усещания и вчера говорих с моя приятелка докторка и тя ми каза,че плода си прави ''гнезденце'' и е нормално да имам такива болки.
pepita77 това със шамарите направо ме разби!Подавай жалба и хич не се чуди!Това на нищо не прилича.Ако можеха да я запишат с една скрита камера най-добре...Аз от детската градина помня точно шамарите и това ми е останало травма и до днес.Вкъщи с пръст не са ме докосвали,а там ми раздаваха шамари,защото не спя след обяд,и до ден днешен никога не съм спала след обяд.Тогава мислех,че съм направила нещо много лошо и аз криех от майка ми.Заплашваха ме и със пилешката супа ,че ще ми я изсипят в пазвата и сега до ден днешен и супа не ям...Абе въобще гадни спомени имам от детската...има много гадни хора за съжаление!Успех в борбата с насилието срещу беззащитни деца! Peace

# 127
  • София
Честито на всички новозаписали се момичета  Hug
Мен все още ме е страх да пиша каквото и да е докато не мина преглед-имам час за 13.10, та докато не мине сърцето ми е свито дали всичко ще е ок.Абе и аз почвам да се вкарвам в различни филми като слушам коя бременна как е била и какво и казал еди кой си доктор....хехе едва ли не си откривам всички лоши симптоми.
Но да бъдем позитивни и да мислим само хубави неща и всичко ще се нареди.Успех на всички бъдещи мами от мен  Hug

# 128
Аз също влизам, за да се запиша при вас. Преди два дни бях щастливо изненадана с двете чертички Grinning
За мен ще е втора бременност и така като гледам всички симптоми с гаденето и миризмите се повтарят. Ноооо - ще го преживея, имам тренинг вече. Praynig
Пожелавам си на всички лека и щастлива бременност!

# 129
  • София
murmoranka, честито! Ти кърмиш ли още?

Аз влизам да се отчета, днес ходихме на втори УЗ и видяхме ембриончето и сърдечна дейност (даже и аз го видях туптенето...голяма магия), даже го и чух - в моята клиника УЗ даже това позволява, потресаващо е...

# 130
Браво на всички, които са видели и чули сърчица вече! Незабравимо е преживяването! Още го помня Heart Eyes
Аз май ще изчакам този момент за след 2 седмици. И  - още си имам пристрастено кърмаче вкъщи, макар вече да поразрежда набезите по мен, само да не стигам до тандем, че......няма да издържа дълго Laughing

# 131
Честито на всички видели двете черти. Връщате ме назад, бях толкова щастлива, объркана и притеснена миналата година по същото време.
Пожелавам на всяка една от вас много лека бременност и прекрасен финал. Вашите точици ще се превърнат в пухкави бебоци като този на аватара ми Simple Smile

Пепита, подавай жалба, как така ще си позволява да удря дете?

# 132
Момичета,имам спешна питанка???/Отивам да ми правят кичури ,а не знам дали не е вредно ,взе да ме гони параноята.Моля ви успокойте ме ,нали няма да навреди на бебчо.Иначе няма да се подстригвам .
Колко много положителни прекрасно новини си имаме .Очертаваме се голяма група,супер.
Точица ,ама ние с теб май вървим почти еднакво .Учудих се и аз че толкова рано сте видели сърчицето.Честито миличка.
Пепита,сега трябва да си спокойна ,знам че тези нарушават всякакви правила и закони ,но ти запази спокойствие .

# 133
Момичета,имам спешна питанка???/Отивам да ми правят кичури ,а не знам дали не е вредно ,взе да ме гони параноята.Моля ви успокойте ме ,нали няма да навреди на бебчо.Иначе няма да се подстригвам .

не трябва да се използват амонячни бои. Иначе не виждам защо да не се подстригваш. Това са суеверия, подстригвах си се постоянно, всичко му беше наред на детето и очевидно не съм му отрязала пишката, щото си е мъж... 100% Wink

# 134
 zdr.  i az sum tuk
ve4e sum sigurna za 2-te 4erti ot 7 dni
mnogo se pritesniavam, makar i za vtori pat
Imah mnogo leka purva bremennost i tejko rajdane...neznam kakvo da o4akvam, no do momenta niamam nerazpolojeniq. samo mi se spi/kakto i predi/
 pozdrav na vsi4ki!  bouquet

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 16:37 от tagiad

Общи условия

Активация на акаунт