Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 206
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря, момичета за съветите. Аз в понеделник ще си подам жалбата и после ще видим как ще се развият нещата.
Пантерка, не се притеснявай - кичурите и с шапка и с фолио нямат допир до кожата на главата или ако иамт е поради дребна грешчица на фризьора. Аз от много малка съм с прошарена коса, та да не ви казвам от колко години си клепам двата косъма. С Величко в корема се боядисвах всеки месец  Blush.
chin, четох вашите трепети в началото Simple Smile и на мен се пада термин 06,06 Simple Smile
Добре дошли murmoranka и tagiad! Леко бременеене  Hug

Последна редакция: пт, 07 окт 2011, 14:48 от pepita77

# 136
Привет!  Simple Smile

Включвам се и аз в юнската банда - днес видях втората чертичка, която, макар и бледа, си беше там  Simple Smile
Това ми е втора бременност, от първата имам едно момченце на 2 г. 9 м., както се вижда от линийката ми Simple Smile.  Като се роди той имах малко проблеми с кърменето и много ми помогна една от консултантите към НАПК. Това пък по-късно ме мотивира да запиша и аз курс и сега също помагам на майки по въпроси, свързани с кърменето и ми е много приятно и интересно занимание  Simple Smile, което идва много добре на фона на иначе скучната ми работа  Rolling Eyes
Сина си го раждах чрез секцио поради куп причини, за повечето от които се надявам да не са налице сега и да мога да родя по нормален начин. Все пак, има цели 8 месеца още и ще го мисля това тогава  Simple Smile

Май това е от мен, накратко за мен Simple Smile.

Лека бременност на всички и дано всички заедно се радваме на сладките бебоци, които ще се появят през юни  Heart Eyes  Hug

П.П. Терминът ми, изчислен чрез калкулатора, е 15.06 Simple Smile

# 137
  • София
Усмихнатото, добре дошла! Моят термин беше 15.06 Grinning Родих на 16.06 Grinning
Лека бременност ти желая Hug
На останалите, честито че си имате консултант по кърмене в темичката. Ние също имаме и благодарение на нея Ана2 аз кърмя вече почти 4 м без проблем. Първото ми дете не е кърмено поради проблеми с лактазата.

# 138
A az dnes bqx na genekolog i mi kaza,4e termina mi e na 12.06  Simple Smile

# 139
  • София
A az dnes bqx na genekolog i mi kaza,4e termina mi e na 12.06  Simple Smile
Моят термин бе на 12.6,родих на 3.6.2011 Simple Smile

# 140
  • София
Аааааааа, Усмихнатотооооо, колко се радвам, че те виждам в юнската темичкааааа!!! Hug Hug Hug
И нали знаеш - каквото става във форума си остава във форума Wink

Много се радвам и за всички останали, здрави и щастливи юнски бебета ви желая! Hug

# 141
Здравейте, мами. Бях на доки днеска - 5г.с. и 2 дена, видяхме сакчето и жл.мехурче - 8мм. След две седмици пак. Назначи ми Дуфастон и във вторник ще ходя да пускам кръвни изследвания.  Hug Hug Hug

# 142
 Ихааа колко много юнски мами!Честито!Честито и на сърчицата! Hug
Пантерка и аз днеска бях на фризьор и на отиване ме обзе една паника и се обадих на моята докторка,тя каза да се боядисвам и да се разкрасявам смело,без да вярвам на такива митове.Аз се боядисвам само с безамонячна,но за амонячната не попитах.Аз си се подстригах без паника,но пък аз не съм суеверна...

# 143
Благодаря за посрещането  Hug

Хаха, Бюти - тук е почти като във Вегас, нали?  Wink  Laughing  Hug

# 144
Привет мамчета bouquet ,как сте днес?
Да споделя и аз по темата със разкрасяването.
Аз реших  да ползвам къна,като най безопасна.

# 145
  • София
Няма никакъв проблем за боядисване по време на бременност, аз още съвсем в началото-още не бяхме видяли ни сакче ни нищо и си се боядисах и така няколко пъти през бременността.

# 146
Zdraveite badeshti mai4eta  Flutter
Imam edno vapros4e...v koq sedmica bebo trqbva da se vijda na videozona?  newsm78

# 147
  • София, Бургас
При мен се видя точно е пета седмица, т.е. една седмица след датата на цикъла..сърчицата ги очаквам около 7ма седмица..
а забравих да спомена, че видеозона е вътрешен, не коремен..при коремния, до колкото знам, се вижда малко по-късно..

# 148
Много се радвам че се увеличаваме  всеки ден.
Честито на всички видели двете чертички.
Катенце,прочетох в другата тема че вчера си имала кървене,как си днес.Спокойно,много мами са го имали,всичко ще е наред.
При мен плодното сакче се видя мисля в 5 седмица.
Благодаря ви за ценните съвети.Не пропуснах салона благодарение на вас,ама той моя мъж ме панира така Laughing
Имате ли гадене вече?Аз нямам  Grinning..ама и да имам ще повръщам с усмивка заради така дълго чаканото бебе  Simple Smile.Аз съм на преглед чак на 20.10 ,как ще минава това време?Взе да ми става скучно в къщи,но ме е страх да се върна на работа,та ще си почивам сега.Вие на работа ли сте,или болнични?

# 149
Здравейте, и аз да се включа. В неделя си направих тест и след над 2 години мъки и сълзи тоя път имахме 2 чертички, макар и бледички. В понеделник пак си направих тест, защото не можеш да повярвам, че най-сетне съм бременна. Моята лекарка ме видя също и потвърди, че тоя път сме се представили добре. Това ни беше последният опит, преди да отидем в ин витро клиника. На 13.10 ще ходя да гледаме за сакче. Не смея да се радвам, толкова много го искаме това бебе с мъжа ми. По калкулатор би трябвало да родя на 13 юни.

Общи условия

Активация на акаунт