Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 181
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте на всички бъдещи мами
тази сутрин с радост в душата и сълзи в очите видях така желаните две чертички..... EFP
Дори таткото още не знае......вие сте първите с които споделям радостта си newsm44
Zdraveite,izviniavam se no niamam kirilica.V4era sutrin vidiah dvete 4erti4ki EFP .Po data na za4evane (za6toto samo vednaj go pravihme na 9 septemvri)termina mi e na 1 iuni (den na deteto).Po menstruacia e na 3 iuni,no mislia da se zapi6a za 1 iuni,ako ustiskam za6toto v4era polu4ih i zacapvane to4no sled testa.
Sega malko za men,tova mi e treta bremenost ,imam dve prekrasni da6teri4ki i silno se nadiavam tozi pat da e mom4ence,no niama zna4enie prosto da e jivo i zdravo.Jiveia v 4ujbina,rabotia na palno rabotno vreme,hodia i da u4a,ta vreme za po4ivka izob6to niamam.Do skoro!

Честито  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Леко бременеене

# 31
Честити две чертички, Poly и добре дошла при юнските мами  Hug Hug Много се радвам, че започваме лека полека да пълним темичката!  Heart Eyes

# 32
 HugЧестито на Поли,Точица и Номер 3!Леко бременеене!

# 33
  • София
Честито на новите момичета  Hug Hug Hug Hug лека и безаварийн а бременност пожелавам!

# 34
Честито момичета! Радвам се, че ще ставате майки в този така прекрасен месец - ЮНИ.
Аз за съжалление няма да съм в тази темичка, защото вчера ми дойде, но няма да губя кураж - идва нов тираж Simple Smile
Пожелавам ви късмет и красиви емоции! Hug

# 35
Честито на всички бъдещи юнски мами!  bouquet  bouquet
Аз съм кандидат за темата, скоро се надявам на добри новини. Стиснете по едни палчета за мен! fingerscrossed

# 36
Стискам и на краката и на ръцете!  Hug

Сутринта бях на вагинален ехограф и видях точицата  Heart Eyes Голяма е 8 мм., което отговаряло на 5 г.с.  Simple Smile След 2 седмици съм на контролен за да видят дали ембриона се развива правилно.

# 37
  • Cyprus, Пловдив
Точица,вълнувам се заедно с теб,много се радвам  Hug
Слънце,много стиснати палци  Praynig Praynig Praynig

# 38
Честито на всички юнски мами. Лека бременност ви пожелавам.
Точица, браво на твоята точка. Дано все така добре се развива.
Слънце, стискаме палци всички.

# 39
Здравейте момичета,
Моля Ви кажете ми след колко време да отида на преглед за установяване на бременност след положителния тест на 26.09 newsm78

# 40
Здравейте момичета,
Моля Ви кажете ми след колко време да отида на преглед за установяване на бременност след положителния тест на 26.09 newsm78
10-тина дни след това може да се види плоден сак Simple Smile
Успех.

# 41
Благодаря chin Hug
Толкова объркана се чувствам,страхувам се да не пропусна нещо Rolling Eyes

# 42
Поли, chin ти е отговорила вече Simple Smile Изчакай малко и тогава отиди Simple Smile Хайде ще чакам с нетърпение да споделиш като отидеш  Hug

# 43
Здравейте и честито на всички бъдещи мами Simple Smile Аз преди два дена направих тест и  EFP Ох, хем се радвам, хем още не толкова. Имам син на 6 години - да ни е жив и здрав, преди него имам мисед и наскоро преди 9 месеца още един. Още е рано за каквито и да е прегледи, но казах на гинеколога, при който ходя и който ми прави последния аборт. Той каза успоредно с фолиевата киселона да пия и Аспирин Протект 100мг по 1 на ден. Каза също, че ще ми пусне другата седмица и някакви изследвания, които трябвало при положение, че има повече от един мисед. Много ми е свито съчицето и всички знаете как трудно минава временцето... Но независимо от притесненията все пак сега съм за вашата темичка и се надявам този път да я докарам до края с вас  Hug  Поздави на всички

# 44
Пепита, не се притеснявай, всичко ще е наред. Аспирин Протект се изписва при имунологични проблеми свързани със задържането на плода. Най-вероятно ще ти направят и кръвни изследвания за изкл. на други имунологични проблеми. Успех и леки девет месеца. Живей спокойно и вярвай, че всичко ще е наред. Simple Smile
Ех, как ме връщате година назад... имах същите трепети и притеснения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт