Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 198
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София, Бургас
Аз определено си хапвам, но не съм яла сладко от поне 10 дни..просто не ми се яде..а аз по-принцип обичам много сладки неща, особено шоколад..може би това е най-силния признак, че нещо се случва с мен...

# 91
Благодаря Ви моми4ета за бързите отговори. Ще си запазя 4ас за вторник при 4и4о доктор да видим с какво ще ме изненада колко беб4ета ще гушкам Hug Ина4е нямам никакави симптоми за бременност

# 92
Момичета ето ме и мен днес видях двете чертички и сега съм като цапната с мокър парцал. Първа бременност ми е планирана, но колкото и да е чудно съм в шок. Веднага отидах на лекар тя потвърди, че има бременност но не се виждаше още точицата и каза че иска да ме види на 18.10, а за термина каза че е на 09.06. Стискам палци на всички мами и се радвам, че има с кой да споделя това събитие което за сега ми е много странно и непознато и дори страшно.

# 93
здравейте, бъдещи юнски мамчета ! Аз съм бивша юнска мама 2010 г. Юни месец е много хубав за раждане. стискам ви палци скоро да се напълни темата.аз скоро като вас си направих тест и излезнаха- 2 черти ,и на 10,10 имам час за доки. да видим какво ще каже, че мой изчесления и калкулатори ми се пада термин- 10,05 ,2012.И за искам за успокоение да ида на док и да ми каже.моето момче е родено през юни 2010 и сигурно ще става батко. дано да е така.и всичко да е ок,защото първо мибеше секцио и второто също ще е .единственото коетоме притеснява е,че за секцио второ трябва да минат мининум 2 год от първото раждане а при мен няма да ги ма 2 год а малко по-малко.аз пак ще идвам да ви навестявам. хайде успех на всички и леко бременее.

# 94
  • София, Бургас
Valeria84, поговори с лекаря си, но мисля, че няма да си единствената, която не е спазила двугодишния срок..според мен лекарите дават две години срок, но всичко си е индивидуално..така, че бременей си спокойно и не тревожи излишно Hug

# 95
Здравейте момичета.Малко плахо се записвам и аз при вас.Чета ви още от както разбрах че имам положителен тест.Бременна съм след опит инвитро .Днес видяхме плодното сакче,след около 2 седмици дай боже и сърчице.Утре ще ви изчета .Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност.

# 96
  • София
Ехааа, колко инвитро юнчета ще има!! Успех, момичета!!!  Hug Hug Hug

# 97
Честитио на новите юнски мами!Дано всичко е наред и прегледа ви зарадва, някои с една,други с повече точици!Успех,момичета! Hug

# 98
  • София, Бургас
Момичета, имам си две сакчета newsm44 ..едното е малко по-малко, но след две седмици съм сигурна, че ще навакса..много се радвам, че всичко е наред и че двечките са си на място  Laughing

# 99
kateto_85 Честито!!!  Hug Hug Hug Много се радвам за вас! В по-малкото сакче може да се крие някоя елегантна фина дама, та нищо чудно да е по-мъничко Simple Smile Не се притеснявай - ще навакса.
Поздрави на всички новозаписали се мами. Поздрави и на всички, с които вече десетина дена си "пия кафето".
 Hug

# 100
kateto_85 ЧЕСТИТО!!!Това е просто чудесно да си имаш двечки!Стискам ти палци!
Момичета да ви се оплача днес ме боли гърлото и ми е малко лошо,обадих се на личната ми тя каза,че може само билкови таблетки да смуча.А относно витамините,вие какви пиете.Аз още не съм си взела,пия само фолиева к.

# 101
  • София
А относно витамините,вие какви пиете.Аз още не съм си взела,пия само фолиева к.

Аз пия цяла шепа: Omega 3, Neopholic 2 x 1, Pregnacare x 1 (това са специални мултивитамини за бременни, на мен ми се струват най-добри от към състав), Geritamin (Vit. A), Osteocare . Отделно, нали съм Хашимотка, съм вече на 50 мг Еутирокс (вдигнахме от 25 мг, тъй като с бременността ми скочи от 1.98 на 3.49 ТСХто , а не искам високото ТСХ да заплаши бременността или интелекта на бебето). Не пия нищо на своя глава, питах АГ докторицата си.

# 102
  • София
Jasmin4e за гърло може Прополки, а синтетичните витамини ги подмини! Пий си фолиевата,яж плодове,зеленчуци. Аз цяла бременност един  витамин не съм близнала а бях много,много рискова Peace
Sharky аз по време на бременноста бях стигнала да пия по 125 лтироксин  и всичко си беше наред Simple Smile Надявам се си при добър еднокринолог,като Начев например Grinning

# 103
  • София
Sharky аз по време на бременноста бях стигнала да пия по 125 лтироксин  и всичко си беше наред Simple Smile Надявам се си при добър еднокринолог,като Начев например Grinning
Да, при Начев съм. Вчера по обед ходих на преглед, че като си видях ТСХто 3.49 и си викам, бегай, жено, на лекар докато е време Simple Smile

# 104
Здравейте,мамчета и от мен! Записвам се и аз към юнските мами след като днес след прегледа видях точицата....определиха ми термин 03,06,2012.Пожелавам на всички ви успех и лека бременност! Peace

Общи условия

Активация на акаунт