Юнската мама все още идея си няма, но факт е че са вече двама!

• 39 203
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
magnet_for_happiness ,май наистина ще те послушам за витамините,ще наблегна на плодове и зеленчуци,защото от натуралното по-хубаво няма,по-нататък ако се наложи ще вкюча едни комбинирани.
elionora75 ,честито!!!Супер е че всеки ден темичката се пълни!

# 106
Честито на всички видели двете чертички. Лека бременност и прекрасен финал ви желая.

magnet_for_happiness ,май наистина ще те послушам за витамините,ще наблегна на плодове и зеленчуци,защото от натуралното по-хубаво няма,по-нататък ако се наложи ще вкюча едни комбинирани.
Аз не съм пила витамини, наблягах на плодовете и зеленчуците, бяха ми изписали едни, така си стоят още в шкафа Simple Smile

# 107
Здравейте момичета,
Нека споделя със Вас днешния "преглед" при един бургаски "доктор"
Влизам в кабинета и любезно поздравявам,като заявявам желанието си за преглед,установяване на желана бременност и бъдещо наблюдение.Беше ми разпоредено"лягай" #Cussing out
Докато разхождаше ютии #2gunfireката по корема ми споделих,че датата на последния ми цикъл е 26.08 и 4е според моите изчисления сам в 6-седмица.Беше ме заявено,че много рано сам дошла и че сам в 5-седмица.Споделих му,че сам започнала да пия фолиева киселина,а той ме попита защо......аз онемях  Sick с това "прегледа" приключи

# 108
  • София, Бургас
Надявам се, че приключи и с "доктора"... ooooh!

# 109
Poly_77, маного странен преглед newsm78. Обикновено първото нещо, за което пита лекаря е дата на последната менструация и коя поред бременност е това. Както и да му се иска на лекаря да си измисля седмиците - те си се изчисляват по определен начин  newsm78. Ако не си почувствала сигурност и подкрепа от въпросния док (както се вижда от написаното) най-добре го смени.
 Hug Hug Hug на виски мами

# 110
Надявам се, че приключи и с "доктора"... ooooh!
Точно kateto_85 Е та това се опитах и аз да кажа   Joy

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 15:58 от pepita77

# 111
Добро утро коремчета Simple Smile.Как сте днес ?
Поли,къде го намери тоя специалист Rolling Eyes.Виж тук прегледай в темите за твоя град да те насочат към някой свестен АГ.Аман от такива малоумници #2gunfire......
Аз освен шепите хапчета всеки ден и всекидневните инжекции ,пия и витамини Супрадин.В рецептата ми пишеше поливитамин,док каза да си купя някой които ми препоръчат в аптеката .И тези ми предложиха.Някой от вас има ли инжекции някакви да си бие?Вероятно само Катето  Simple Smile?

# 112
  • София, Бургас
Ами, аз инжекции нямам, но пия много неща - утрогестан, дуфастон, естрофем, преднизолон, фолиева, неоксид , аспирин протект и от вчера си назначих неоренал, защото бъбреците взеха да се обаждат, за съжаление Confused..това лекарство много ми помага и се надявам, че няма да имам проблем..също понякога пия но-шпа, но само когато имам напрежение или тежест...Пантерка, ти какви инжекции си биеш?

# 113
И аз пия Дуфастон,Естрофем,Нош па,Аспирин протект,фолиева,витамините,а сутрин си бия клексан,всяка сутрин и така вероятно до раждане живот и здраве.излезе ми една мутация при генетичните изследвания и клексана е за разреждане на кръвта.Почти всички по мои наблюдения де момичета след инвитро си бият него или фраксипарин.Катенце,радвай се че нямаш,защото гледката на коремчето ми е  ужасна Laughing,но нека,бебчо да е добре аз търпя всичко за да го имам.
Кате,ти как се чувстваш?кога си на преглед?А другите бъдещи майчета?

# 114
Мале, момичета не знаех, че при инвитро толкова неща се пият. Не ви завиждам, но си заслужава каузата Heart Eyes Аз още не съм ходила на доки и мислех понеделник да я свърша тази работа, но ще пътувам служебно извън града и мисля да ида утре следобед. Рано е за сърчице, но поне да установим бременността и да видим сакчето. Ще пиша как е минало. Иначе при мен гърдите не се търпят. Не ми се гади още или поне през повечето време. И малко настроенията са ми в крайности  Joy #Cussing out Joy #Cussing out Joy, но мъжа ми и малкия геройски ме издържат  Crazy

# 115
Zdraveite Simple Smile Az sam nova tuk i predvaritelno vi se izvinqvam,4e pisha na latinica,no laptopa mi nqma kirilica...Ta i az iskam da se vpisha tuk    newsm44   vchera si napravix dva testa  EFP i sam mnogo shtastliva,4e shte stavam maika Simple Smile

# 116
Momicheta  tuk  parvia  pregled  na  koito  otiva6  e  4ak  sled  8  sedmica,az  sam  4ak  sled  20  oktomvri  na pregled,niakolko  pati  im  zvaniah  4e  pak  prokarvih  i te  samo  mi  vikat  tova  e normalno  i  mnogo  jeni  go  imali.
ina4e  az  onia  den  si  kupih  vitaminite ,predpo4itam  da  znam  4e  gi  pia  i   ne  propuskam  vitamin,makar  4e  mnogo plododve  i  zelen4uci  iam.
imate  li  ve4e  predpo4itania  kam  hrani?

# 117
Здравейте!
Току що си направих тесат и показа втора, но дооста бледа чертичка. Дори таткото още не знае - споделям първо във форума!
Само дето не смея да се зарадвам хубаво, че наистина е бледа втората чертчка  ooooh!

# 118
MarGariTkaTa,ЧЕСТИТО!Добре дошла при нас! Hug
Nomer 3 ,бъди спокойна и не мисли нищо негативно,това е най-важно за теб!Никакъв стрес точно сега!Провери за други доктори в твоя регион,които ще се съгласят да те прегледат или иди по спешност,тогава няма как да ти откажат предполагам.Знам,че видиш ли сакчето,ще се успокоиш,но помисли, ти ще имаш двойна радост,защото ще видиш и него и сърчице!Потърпи малко и бъди много спокойна! Hug

# 119
Merlinski,най-добре си направи още един тест утре при първата урина или ако ти е прекаленно рано изчакай още малко.Колко дни имаш от закъснението?На мен ми показа 1 седмица след закъснението.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт