От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 832
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Със сигурност съм го чела някъде във форума, но не мога да го намеря какво  се правеше когато липсва опция колисимо . Линка от сайта на фраансето не ми се отваря

# 196
kasmet4e най-вероятно имаш артикул в кошницата заради който не ти дава опция за колисимо.На мен преди заради едни детски дънки не ми даваше Peace

# 197
  • София
Със сигурност съм го чела някъде във форума, но не мога да го намеря какво  се правеше когато липсва опция колисимо . Линка от сайта на фраансето не ми се отваря

# 198
Евка това не го знаех,полкезна си както винаги!Огромни благодарности и тук   newsm51

# 199
изобщо не ми дава избор - направо самолетче с 10,60 е явно съм объркала нещо

# 200
Със сигурност съм го чела някъде във форума, но не мога да го намеря какво  се правеше когато липсва опция колисимо . Линка от сайта на фраансето не ми се отваря
изобщо не ми дава избор - направо самолетче с 10,60 е явно съм объркала нещо
А сменила ли си адреса с френски,подозирам,че си пропуснала   Mr. Green

# 201
  • София
дали някой е ходил до офиса на СД в Дружба, за да каже, дали вече са там пакетите?

# 202
  • София
дали някой е ходил до офиса на СД в Дружба, за да каже, дали вече са там пакетите?

Да, аз - още сутринта си взех пакетите  Peace, там са ... имаше доста  Grinning

# 203
Смарт Деливъри, дали са изпратили пратките, които са за куриер/поща, от курса от 06.09?

Много се туткат нещо ... Аз от толкова посредници съм получавала неща, но те са най-бавните, като стане въпрос за препращане по пощата. От кога е пристигнал курса - още не са пуснали дори съобщение по имейла кога да ги чакаме! Да не говорим, че веднъж, пак така беше пристигнал курса и нямаха никакво намерение да разпращат пратките и изрично им се помолих да ми пуснат колета поне на следващия ден, по изключение, че ми беше много спешно, но не реагираха по никакъв начин, дори имейл не пуснаха да ме уведомят, че няма да стане работата ....
И не мога да разбера защо си играят да ги преопаковат?! Другите посредници си ги пращат с оригиналните опаковки.

Май нещо много се успокоиха, когато Пти солей се отказаха да се занимават. Време е на пазара да се намеси трети играч, без друго парите които вземат са много - превозвачите от Англия работят под 1 евро на кг, а хем превозват от по-далече ....

# 204

Да, аз - още сутринта си взех пакетите  Peace, там са ... имаше доста  Grinning
и аз си ги взех от Дружба и супер доволна  Party
Царица-майка на страницата на СД във Фейсбук пише следното:
Уважаеми клиенти, всички пратки от курса тръгнал на 06.09., със заявено получаване чрез ЕКОНТ, тази сутрин бяха предадени в техен офис за изпращане. (публикацията е от вчера)
И това:
ВАЖНО ЗА КЛИЕНТИТЕ, ЗАЯВИЛИ ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПРАТКИТЕ СИ ЧРЕЗ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ!
Искаме да Ви уведомим, че поради технически причини, предварителното плащане на дължимата към нас сума няма да е възможно за пратките от курса тръгнал на 06.09.2011г. За това, тези пратки ще бъдат изпратени с наложен платеж.
Поднасяме извиненията си на тези, за които това ще създаде неудобство.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 13:24 от anbibian

# 205
  • Пловдив
За СД - аз вече си взех пакетчето от Еконт днес сутринта

# 206
  • В полето, под тепето.
. Време е на пазара да се намеси трети играч, без друго парите които вземат са много - превозвачите от Англия работят под 1 евро на кг, а хем превозват от по-далече ....
  202uu
И аз вече си мечтая за нов/нови превозвачи. За първия превозвач съм доволна от транспортната им услуга , 3-4 пъти исках посредническа, но не стана. Също така  не всеки сайт допуска изписването на трите имена, нещо, както те  искат и непрекъснато ми напомнят . ooooh! Адресът им е прекалено дълъг и също не се приема от някои сайтове.
За СД  не ми харесва липсата на информация и бавната доставка, но ще ги ползвам заради адреса им.
За ПС -нямам думи ooooh!. Бях доволна, но съм тотално ме разочаровахал Исках да ги ползвам за посредници- цял месец никаква реакция. Офертите изтекоха има нови, но никакъв шанс да поръчам. Явно е много трудно да отговорят на емейл или да напишат, че няма да се занимават. #2gunfire

# 207
Царица-майка на страницата на СД във Фейсбук пише следното:
Уважаеми клиенти, всички пратки от курса тръгнал на 06.09., със заявено получаване чрез ЕКОНТ, тази сутрин бяха предадени в техен офис за изпращане. (публикацията е от вчера)
И това:
ВАЖНО ЗА КЛИЕНТИТЕ, ЗАЯВИЛИ ПОЛУЧАВАНЕТО НА ПРАТКИТЕ СИ ЧРЕЗ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ!
Искаме да Ви уведомим, че поради технически причини, предварителното плащане на дължимата към нас сума няма да е възможно за пратките от курса тръгнал на 06.09.2011г. За това, тези пратки ще бъдат изпратени с наложен платеж.
Поднасяме извиненията си на тези, за които това ще създаде неудобство.

Ами аз съм точно от тези с Български пощи и ще видим, кога ще ни огрее. Преди време една приятелка ги чака две седмици, след като им плати - никой не отговаряше нито на дадения телефон, нито на имейлите й.

И това с Фейсбука също взе да ме дразни - нали си имат сайт, да си пускат там новините. Аз мога ли заради тях да се регистрирам на сто места, за да ги следя къде ще пуснат нещо ново?!

Съжалявам, ако на някой се стори, че нарушавам добрия тон, ама тази тема е май единственото място, в което можеш да се "свържеш" със СД, защото имейли и телефони не отговарят ...

# 208
  • Варна
И аз с проблем, не е моя пратката но все пак... На 12.07 колежка прави поръчка която разделиха на 4 части. Трите пътуваха заедно и получи отдавна. Четвъртата част изпратиха от ларедут малко по-късно, имаше тракинг номер и с дата 30.07 пишеше, че е доставена. Пратката обаче изчезна. От СД твърдят, че такава пратка не са получавали. Пратката не се е върнала в ларедут, щяха да пишат, няма такова нещо. Последно от СД уж са подали запитване към френските пощи и я търсят. Нито дума да поемат отговорност, съветват да се търси от магазина. А за ларедут нещата са приключени отдавна, пратката е изпратена и според пощите получена. И така... чака вести колежката, от умрял писмо в случая. Разочарована съм, меко казано... сумата не е малка, но и за 1Е да ставаше дума все тази.
Признавам. Не стават, точно в подобни ситуации се вижда дали някой е професионалист, според способността му да реагира в нетипични ситуации и да носи отговорност.
След още 2 седмици, ни звук, ни стон... не отговарят на имейл от преди няколко дена.
Имаше други момичета с неполучени стари пратки, при вас разрешиха ли се проблемите?

# 209
Получих си пратката с ПС, от 20ти юли. Tired То лятот свърши.....
Итова за пращането по бг с наложен платеж пак еготи и гаврата - по-добре с еконт да ги бяха пратили,илипоне да бяха пуснали по един мейл да си изберем попоща или еконт  Close

Общи условия

Активация на акаунт