От Франция до България - превоз на покупките ни (5)

• 48 873
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Днес са ми потеглили две поръчки от Ларедут.
Пуснах ги през два акаунта и двете са с различен превозвач - СД и Франсето.
Сега ще видим коя ще дойде първа  Laughing

# 226
  • София
СД май клони към курс на всеки 2 седмици  ooooh! .

# 227
Да не би да знаеш кога е следващия? Чакам още от тях, дано дойдат преди бебето да се роди  Sad

# 228
Със сигурност съм го чела някъде във форума, но не мога да го намеря какво  се правеше когато липсва опция колисимо . Линка от сайта на фраансето не ми се отваря
изобщо не ми дава избор - направо самолетче с 10,60 е явно съм объркала нещо
А сменила ли си адреса с френски,подозирам,че си пропуснала   Mr. Green
както винаги сте супер . уж го сменях ама..... това беше проблема.. чак сега ми остана време да благодаря

# 229
  • София
Да не би да знаеш кога е следващия? Чакам още от тях, дано дойдат преди бебето да се роди  Sad

Гадая.
Сайта им не е обновен от 1 седмица.Старият курс е със статус пътува.

# 230
  • Тук и там
Вчера си взех няколко поръчки от Еконт, и както бях помолила - обединени от СД. За тях получих потвърдителен мейл, че са на френски адрес и ще пътуват с курса от 6-ти. Получих мейл и когато пристигнаха в София с дължимата сума.  Peace
Засега съм си доволна от тях  Wink

# 231
Вчера си взех няколко поръчки от Еконт, и както бях помолила - обединени от СД. За тях получих потвърдителен мейл, че са на френски адрес и ще пътуват с курса от 6-ти. Получих мейл и когато пристигнаха в София с дължимата сума.  Peace
Засега съм си доволна от тях  Wink
И аз съм доволна. И на мен разделената поръчка на 3 ( с якета) ми я убединиха и за нея дължа общо 3.50 лв.  Peace
Да не говорим че съ привилегирована защото са ми съвсем на близо  Mr. Green

# 232
  • Кюстендил
Момичета, извинявам се за въпроса, защото със сигурност е обсъждан, но ми иска мобилен телефон и не ме пуска да поръчам, а не съм поръчвала от 1 година и сега се чувствам като новобранец   Embarassed
Дайте съвет, моля ви и благодаря предварително

# 233
Момичета, извинявам се за въпроса, защото със сигурност е обсъждан, но ми иска мобилен телефон и не ме пуска да поръчам, а не съм поръчвала от 1 година и сега се чувствам като новобранец   Embarassed
Дайте съвет, моля ви и благодаря предварително

Tanita,  So Colissimo е новото Colissimo suivi 48H. Това е доставка с пощите до адрес, избери него!

Това отговори на всичките ми терзания тези два дни. Ако всичко е наред и виждам, че съм въвела новия адрес на превозвача от Русе (не го бях сменила), мога да си пусна спокойно поръчката, нали? newsm17

И още нещо, на сайта не са дали мобилен телефон, а само telephone fixe. Вие какъв тефон въвеждате там? newsm78

Въведи 0712345678  Peace

# 234
  • Сандански
Момичета пазарувам от Ларедут от 2г., но чак на 13.09. пуснах с превозвач поръчка за пръв път и сега гледам в Suivre...., че поръчката е на 5.Expide...та въпроса ми е кога ще получа тракинг номера та да проверя в Colissimo newsm78
Дълго стана, но благодаря и чакам отговор Peace

# 235
  • В полето, под тепето.
Погледни надписа над поръчката ти. Там където пише Експеде под него  има още 2 реда надписи- там пише и колисимо и като натиснеш....влизаш в сайта на пощите и т.н. Дано ме разбереш! Laughing

# 236
  • Сандански
Погледни надписа над поръчката ти. Там където пише Експеде под него  има още 2 реда надписи- там пише и колисимо и като натиснеш....влизаш в сайта на пощите и т.н. Дано ме разбереш! Laughing

Разбирам те добре...но нямам номер пише само това:
Сolis nº 20112574637409 remis en expédition le 15/09/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 15/09/2011

Едно мамче ми беше казало че на стария интерфейс на Ларедут не излизал тракинг номера ooooh!

# 237
  • В полето, под тепето.
Може и така да е. Нямаш ли друг браузер newsm78
На мен ми се вижда на всичките акаунти и ползвам основно  гугъл хром.
Иначе вече не изпращат емейли. Peace
И щом са я изпратили  няма какво да се притесняваш.

# 238
  • Сандански

Благодаря ти ....и аз съм с Гугъл Хром...опитах и с Експлорера, но пак същото Sad
Нямам друг избор...ще чакам Praynig

# 239
  • Варна

Благодаря ти ....и аз съм с Гугъл Хром...опитах и с Експлорера, но пак същото Sad
Нямам друг избор...ще чакам Praynig
Провери си имейла, на едната ми поръчка номера от пощата не излезе по същия начин в сайта а ми го изпратиха на мейл....както правеха до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт