Отговори
# 630
Аз ползвам Eucerin korper pflegeol, който ни рекламираха на училището за бременни попива чудесно и кожата е мека. Ще видим действа ли.

това е същото, което и сестра ми препоръча newsm10 ... и на мен ми действа добре  Simple Smile

# 631
  • Пловдив
gerginotko, мила дано скоро това повръщане отмине и се наслаждаваш на една лека и прекрасна бременност! Относно ФМ моят док ще ме прати при негов приятел-или доктор Троянчев или при Даскалов. И двамата са му другари, но май ще ме насочи към Троянчев. Има време.  Hug

irene_kara, аз утрогестана го пия. Така ми каза док и аз слушам  Grinning. А, за пъпките- на фона на неразположенията са ми последна грижа. Преди бях много суетна. Сега просто искам да се чувствам добре, да не ме боли корем, стомах, да не повръщам, да нямам кафяво течение и прочие, всичко с бебока да е наред.  Hug

BlackFire, не мога да ти бъда полезна, но ти желая успех!!!  Hug

Къдричка, мен майка ми все ме успокоява, че след 3-ти месец няма да ми е гадно и всичко ще се нормализира. Дано е права! И аз се чувствам напълняла, защото в момента съм около 63 кг, а преди си поддържах около 56-57 кг. Висока съм и това ме спасява, но една голяма част от дрехите ми стягат и въобще не са ми удобни. Изчаквам още малко и ще направя един шопинг да си накупя нещо по-широко.  Hug

s.kov ще го потърся това на Eucerin. Дано не е олио, че само ги купувам и после не ги използвам.  Hug

Лека и спокойна нощ!!!

# 632
Здравейте на всички. И аз не съм се включвала отдавна, защото няма нищо ново за казване...
Сега ще кажа, че вече имам малко корем, особено като похапна изпъква Laughing И като седна панталоните ми стягат точно на корема, така че днес се сдобих с една пола и сукман, но все още ми стоят странно дрехите за бременни Rolling Eyes
+1 кг съм. Не ми се гади изобщо. Нямам апетит по-голям от обичайния.
Утре съм на преглед и се надявам да се разделим трайно с Утрогестана Naughty Ще даде яснота и по отношение на БХС-та и ФМ-та, предполагам.

Мажа гърдите, а вече и коремчето с това http://sg.clarins.com/beauty-product/body/pregnancy/firming/stre … ntrol/C020302004/

# 633

Къдричка, мен майка ми все ме успокоява, че след 3-ти месец няма да ми е гадно и всичко ще се нормализира. Дано е права!
дано Praynig! Майка ми пък има 3 бременности и с едната ми сестра й е било лошо до края, даже в родилното е влязла с повръщане  Crazy

s.kov ще го потърся това на Eucerin. Дано не е олио, че само ги купувам и после не ги използвам.  Hug
точно олио е това
миналият път това на юсерин още го нямаше и сестра ми ми препоръча това http://www.spirig.bg/excipial-lipo_u.php , то е лосион и е много приятно, без силна миризма, че не понасям, освен това и цената му е добра, аз мисля след олиото пак да си го взема, че преди доста се бях разпънала, а подейства и няма следи Blush

# 634
s.kov ще го потърся това на Eucerin. Дано не е олио, че само ги купувам и после не ги използвам.  Hug
точно олио е това
олио е, но не се държи като такова Simple Smile в смисъл - не е като плажните масла,  попива бързо, не цапа. екстра.
забравих да се похваля - спрях утрогестана Simple Smile чувствам се прекрасно, че не ми се вие свят от него, нямам вече и сърцебиенето и сърбежа вечер. Само, че съм +4,5 кг Sad ... корема ми се вижда - снимам го всяка седмица - вече забравих колко бях слаба .. но все пак аз съм малко преди вас (не знаех, че не съм за тук) .. сега съм 15 седмица.
лека нощ и от мен!

# 635
Това е козметиката, която на мен ми препоръчаха, английска е, това са продуктите, смятам да си купя продукти и от 4-тия месец да почна с тях.

http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-9.htm

# 636
Здравейте момичета! Да се отчета и аз се мажа с това на юсерин. Вчера бях на преглед - вече сме 6см. След малко тръгвам за БХС-то. Приятен ден на всички!!!

# 637
Това с повръщането в родилното е от болката, не е от общо неразположение, каквото е сега при вас. При мен също имаше гадене и повръщане, а когато  бях в пред родилна зала ми се гадеше и повръщаше пак, но това е от болка  Peace не искам да ви плаша, момичетата с първа бременност, но е така. Жива съм и не е страшно раждането. Това е едно незабравимо изживяване и с него се случва едно голямо чудо. Дано стигнете безпроблемно до този момент.

# 638
Искам да се похваля ,че при мен гаденето спря като по чудо точно 2 дни преди да навършя 12 г.с. Просто се събудих една сутрин и се чувствах перфектно .... през целия ден. И от тогава все така.Така че - бъдете търпеливи , малко остана !!!

# 639
Момичета отдавна не съм писала, но просто няма какво да споделя. Чета ви всеки ден и следя редовно темата. Запозната съм със всички Simple Smile
Добре дошли на новите мами Simple Smile
Специални поздрави на *dreamer* , че е спряла утрогестана.

Момичета и аз да Ви се оплача, предо 25 дена ми нямаше нищо, нито гадене нито признаци на бременност, като изключим увеличаването на бюста. След последния ми преглед при доки, които беше на 02,09 тогава чухме и сърчицето, оттогава като ме налегна едно гадене, последната една седмица започна и яко повръщане Sad последните 3 дена почти нищо не съм яла, а последните 20 дена всичко което поглъщам е на сила, направо ужас. Да не говорим че и течности едвам поглъщам, накрая доброволно ще си вляза в болницата на системи.... Но стига съм се оплаквала...
Днес съм на доки от 17:30 часа и ще видя порасналия бебок Simple Smile нямам търпение вече, но как ще изкарам работния ден не ми се мисли изобщо.

Относно килограмите сега влизам в 11-та седмица не съм качила нищо (тежа 40 кг.)
Относно кремове за мазане и аз мисля от началово на 4-ти месец да си купя, мисля да се посъветвам в аптеката да ми препоръчат нещо, въпреки че вече видях че силно препоръчвате това на eucerin и сигурно и аз него ще си взема.
Мале поста ми стана много дълъг извинявам се за което Simple Smile
Утре ще пиша как е минал прегледа Simple Smile Стискайте ми палциии Simple Smile
На всички които им предстоят преглеми тези дни успех и много  Peace Peace Peace

# 640
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
BlackFire намери някъде дигитален рентген, той не облъчва толкова колкото обикновения, а и задължително кажи, че си бременна на стоматолога, той ще прецени  Peace
gerginotko дано бързо ти отмине лошото  Hug
Къдричка мерси, че сподели за кремчето на Юсерин...аз я харесвам тази марка, та може да пробвам  Hug
s.kov нали ще си останеш при нас? или искаш да ходиш при Мартенчетата  Rolling Eyes
samm стисвам ти едни палци за днес, после на отчет  Hug
Mamma_Tz браво за прегледа...успех и на БХС-то  Praynig  Hug
Eni27 браво, че е спряло  Hug
sladuranata_ ще мине, пий повечко водичка, да не се обезводниш  Peace
Аз пак на работа  Rolling Eyes Лек ден на всички  Hug

# 641
  • Пловдив
sladuranata_ аз не съм спряла утрогестана напълно. Преди ми беше предписан сутрин и вечер, а сега док ми каза само сутрин да пия. Успех на прегледа и дано скоро неразположението ти отмине  Praynig!  Hug Hug Hug
Хубавото при мен е, че депресията, която ме беше налегнала постепенно започна да отминава. Чувствам се по-добре. Дано за напред-още по-добре. Вече няколко пъти сънувам, че имам момиченце, а всички около мен са сигурни, че ще имам момче. Аз преди винаги съм усещала, че ще имам също момче, докато сега нямам никакво 6-то чувство.

Eni27, радвам се, че при теб нещата са наред. Продължавай все така!  Hug

samm, имаш и моите стиснати палчета днес! Успех...  Hug

s.kov, искаме те тук при нас.

Mamma_Tz
, стиснати палчета и за теб!  Hug

benitabeni  Hug  Hug  Hug

Хубав ден, момичета!!! Повече усмивки и по-малко неразположения.   love001

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 11:10 от *dreamer*

# 642
*dreamer* - аз пък преди няколко дена сънувах че имам момченце, а и така и си мисля че ще е Simple Smile

# 643
http://www.palmers.bg/kozmetika-za-bremenni-Palmer%27s-Cocoa-But … hing-Oil-9-50.htm - момичета за сега ползвам това, наистина има приятна, лека миризма и не цапа.
Да не казвам силна дума - при мен неразположението започна да намалява, е внимавам какво ям, но зверското драйфане - извинете- но то при мен наистина беше зверско, с кръвоизливи по очите от напъните  - взе да намалява, малко са "даврандисах"  - както се казва. Остана само бързата умора. С кг. съм на тези, на който забременях - 57, върнах си загубените от не ядене и връщане. Все още не ми личи, даже на моменти не знам дали искам да ми личи, имам усещането че това си е мое "чудо" и не желая да го споделям с никой. Да не говорим, че имам досадни колеги дето от чудене какво да правят само ще се намират на приказка с мен без да има особено значение за тях.
Чакам 07/10 когаго е следващият ми преглед и евентуално ще науча пола - нямам предпочитания, само да живо и здраво.
Още не съм казала на шефа ми и се чудя как да му го кажа, а съм с него вече 5 години, ама сега не ми се мисли за това.
Лек ден!

# 644
Здравейте! Днес ще ходя на ФМ - надявам се всичко да е както трябва. Стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт