Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е предложението на една от майките за трениране на бебето и какви са нейните преживявания с коликите?
Какви са мненията на майките относно кърменето и консумацията на определени храни?
Какви са мненията на майките относно употребата на арника и колките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е предложението на една от майките за трениране на бебето и какви са нейните преживявания с коликите?
-
Какви са мненията на майките относно кърменето и консумацията на определени храни?
-
Какви са мненията на майките относно употребата на арника и колките?
-
Какво е мнението на майките за обрязването при момчетата?
-
Какви са мненията относно ограничаването на храните по време на кърмене?

и сладки приказки?

на всичкото отгоре ме боли гърлото и мен
Ел Божко, разбирам те колко е ужасно това, което преживяваш с Ели

zaslujavat si makite!

Епилирах се,оправих си веждите и ноктите...Сега си сложих и маската на косата,пък да видим...Доволна съм от свършената работа. 

НЕ помня от кога не съм поспивала толкова много 
Видях сега Стойо - много сладък : ) и аз се разрових в стари снимки на Елица и ми стана едно...А къде има снимка на Кали? Съни, как се оправяш бе, мила. Аз си спомням, че като родих и нищо не можех да свърша - само се мъкнех от стая в стая, нямах време някак си за нищо - сигурно е въпрос на организация! Този път обаче обещавам да си обръщам много внимание : ) и още от Нова година - на спорт! Деси и Хариелка мерси за разбирането...Деси, дано и вие оздравявате по бързо! Иначе снощи следобедът приключи в Педиатрията, след като се събуди с огромни сърбящи обриви, надути устни и оток около очите, реших все пак да не експерементирам с детето си...Сложиха ни урбзон (след като ни се накараха, че това не е спешно отделение, а е болница и трябва да ходим с направление...което си е точно така, между другото, хората не могат да обслужват цял град...) и за 20-30 минутки Еличка се поуспокои, спря да се чеше и да плаче...е, аз се разплаках и се ядосах на себе си...трябва да сме много силни, когато дечицата са болни, много усмихнати и вдъхващи доверие...