Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 889
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добро утро!
Как сте момичета?
Аз поразтребих из вкъщи, ама нещо ми е много уморено и пак си полегнах да ви почета.  Така ми се спи, а милото ми мърмори да ходим да купуваме матрак за беболинка  Crazy

zmz, пробвай с омепразид и на мен талцида не ми свърши никаква работа.

costenita, добре дошла!

Тони, много е сладка Калина  Heart Eyes

Мами от Варна, доколкото успях да ви прочета, ще се срещнем на 15.09 на лекцията в МОЛ Варна Mr. Green А след нея, ще отделим ли време за   food010 и сладки приказки?

# 571
Добро утро и от мен Hug
Надявам се всички да сте добре, да сте успяли да се наспите и днес да се починете. Мен нещо от вчера вечерта ме боли стомаха, дано да не е някой вирус.
Да ви питам за момичета, които са избрали за изписването пелена, после как ще сложите бебето в столчето за кола...това се замислих днес сутринта. Може би е по-подходящ някакъв гащеризон като на Windy, не знам и аз се чудя?

# 572
Добро утро момичета. Днес деня ми започна много добре , дано и вашия да е така . Сега минавам за малко да ви прочета и след малко тръгвам по магазините , набелязала съм няколко и дано ми останат сили за всичките.

Видях малкия Стойо в албумчето , много е сладък  Heart Eyes

Windy Допаднаха ми определено тези нощнички , така че пиши ако ти отговорят  Peace

Лек и усмихнат неделен ден ви желая  Hug

# 573
Здравейте момичета.Аз нямам какво ново да кажа,освен,че снощи имах много неприятна контракция.Само една обаче.Но както си му е реда,със схващане в кръста и вкаменяване на корема.Малко се поуплаших,но отмина,днес съм ОК.Нощниците на Венета Сикрет много ми допадат,даже и да не успея да кърмя все пак бих си взела такава.В този сайт няма цени и бутон за поръчка.Кажете,ако ви отговорят нещо,моля.
Уинди,моля те да постнеш линк на маслото против стрии от онлайн аптеката.Благодаря.
Ахилея,честит рожден ден,с малко закъснение.Желая ти много щастие и късмет.И не се ядосвай,усмихвай се повече.Доказано е,че стреса се предава чрез кръвния поток на бебчето.Когато нещо те ядоса,сети се за нещо весело и се усмихни,ще видиш как всичко ще се промени. Simple Smile

# 574
Уинди,моля те да постнеш линк на маслото против стрии от онлайн аптеката.Благодаря.

Ето, това е олиото с двойно действие: http://apteka.framar.bg/30020437/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB% … 2-%D0%B4-%D0%B510

Това е маслото:
http://apteka.framar.bg/30020443/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB% … B8-60%D0%BC%D0%BB

# 575
Windy, като те знам колко си чевръста с пазаруването, бързам да кажа да ми звъннеш, ако ще поръчваш нощници от посочения сайт-само дето цени не ми излизат, ама съм харесала
http://www.vienettasecret.bg/Каталог?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=104&category_id=7 за болницата и
http://www.vienettasecret.bg/Каталог?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=60&category_id=2 за вкъщи Peace

Иначе добър ден!
Ние изкарахме ужасна нощ-на Лили сливиците са цъфнали и вързали и през нощта хъркаше ужасно, обикаляше цялата стая и всички легла, докато си намери място за спане. Явно има и задна хрема, от която и се образуват храчки и повръщаше. аз съм скапана, баща и е скапан Tired на всичкото отгоре ме боли гърлото и мен ooooh! Ел Божко, разбирам те колко е ужасно това, което преживяваш с Ели Sad Hug
Иначе ще си дадем малко зор, ще се мобилизираме и днес ще отскочим до Килифарефски манастир-Лили е ентусиаст да си топи краката в реката, ама няма да я огрее Crazy Поне ще подишаме чист въздух и ще се разходим!
Лек ден на всички и се пазете от болести Hug

# 576
Zdraveyte, momi4eta!  Hug

costenita: Dobre do6la pri nas!! Simple Smile  Hug

Momi4eta da vi se pohvalq dnes maja mi si nameri mnogo hubava rabota , hodi na interviu i ot utre e na rabota  Crazy . Mnogo sam 6tastliva dano da vadi mnogo pari4ki Simple Smile hihi  4e nie s bebka har4im ....pove4ko osobeno za neq mnogo sa mi 6iroki prastite ne moga da se spra !  baby_neutral

Nie tazi sedmica 6te pravim liutenica, apetitka... mnogo rabota ni 4aka ... Simple Smile no pak nakraq kak 6te se nadumkam s liutenica  hahaha zaslujavat si makite!  Joy

# 577
Уинди-много благодаря.Много си чевръста Simple Smile
Деси-много жалко,че не сте се наспали,а и горкото детенце.Дано се оправя бързо!

# 578
  • Варна
Уинди, страхотни са нощниците. Ако има поръчка ще се включа и аз. Само не видях такива с дълъг ръкав, а си мисля, че за октомври ще са по-подходящи  newsm78

Момичета от Варна, за момента ме пишета за лекцията на 15-ти /дано нещо не излезе, че напоследък всичките ми планове се провалят в последния момент/. Да се чакаме пак пред МОЛ-а в 9.45-9.50 да кажем?

Наистина Зелда се загуби!!!! Дано всичко да е наред1

# 579
Уинди, страхотни са нощниците. Ако има поръчка ще се включа и аз. Само не видях такива с дълъг ръкав, а си мисля, че за октомври ще са по-подходящи  newsm78

И аз не намерих модели с дълъг ръкав. Но за сметка на това, предлагат различни халати, които можем да си поръчаме допълнително. Те всички са с дълъг ръкав. Ето няколко снимки:

Стига да ми отговорят, че са съгласни да ни приемат поръчката, ще поискам и таблица с размери, и цени (като ще настоявам за такива на едро - виждам, че има доста желаещи).

# 580
Здравейте и от мен.Боян и ММ отидоха за риба сутринта рано-рано и още ги няма.Аз си оправих вкъщи,изчистих,сготвих...Успях да се разкрася FlutterЕпилирах се,оправих си веждите и ноктите...Сега си сложих и маската на косата,пък да видим...Доволна съм от свършената работа. Laughing

Хариелка,определено hahahaИ все пак снощи пуснах поръчка за децата от Теско.ММ ще ме бие накрая LaughingДецата обаче вече са оправени и идва моя ред...

А,Наденце,аз съм пропуснала кога ти е паднала тапата...Дано поизчака бебо още малко!

Смуси,дано не е някой вирус и да се оправяш бързичко! Praynig

Деси,много неприятно ConfusedДано сладката Лили да се оправя бързичко! Praynig

# 581
  • Варна
Windy много отдавна и аз си търся такава нощница...златна си..пиши ме и мен в списъка с желаещи..

Мамчета от Варна незнам дали ще успея да дойда на лекцията сутринта, че с моя имаме друг ангажимент, но за по-късно за Крамер 100% съм там, моля Ви само пишете колко часа е срещата в Крамер..

Дни на отворените врати в АГ-то са на: 14 и 28, септември, сряда от 13:00 часа, За записване: Стефанова, ст. акушерка Родилно отделение – тел. 052/ 613 792
Аз мисля да се запиша за 14.септември, ако има желаещи да ходим  заедно..свиркайте

# 582
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, мили момичета   bouquet
Днес се събудих в 10 часа  Sunglasses НЕ помня от кога не съм поспивала толкова много Simple Smile Иначе като всяка друга сутрин коремчето беше стегнато за добро утро...  Thinking

emanuella89 ~Честита работа на таткото.. дано му остава достатъчно време и за игри с бебчето  Hug

Windy   Добави ме в списъка с нощниците, доста са свежи и внасят настроение  Laughing

Hubellena Утре ще се опитам да се запиша за 14ти, дано има място в групата и ще се радвам да се засечем там.  Hug

Иначе 9:50 пред МОЛ Варна е добро време за сбирка преди лекцията  Peace

Прекрасен неделен следобед на всички ви   bouquet

# 583
Уинди, много ме кефиш каква си разтропана...аз така и не съм пазарувала он-лайн (освен книги, но рядко). А ти тук за нула време цял отбор организира. Иска ми се да пазарувам, но като вляза в сайтовете и ме хващат нервите, не знам, сигурно е от ЕГН-то Wink Видях сега Стойо - много сладък : ) и аз се разрових в стари снимки на Елица и ми стана едно...А къде има снимка на Кали? Съни, как се оправяш бе, мила. Аз си спомням, че като родих и нищо не можех да свърша - само се мъкнех от стая в стая, нямах време някак си за нищо - сигурно е въпрос на организация! Този път обаче обещавам да си обръщам много внимание : ) и още от Нова година - на спорт! Деси и Хариелка   мерси за разбирането...Деси, дано и вие оздравявате по бързо! Иначе снощи следобедът приключи в Педиатрията, след като се събуди с огромни сърбящи обриви, надути устни и оток около очите, реших все пак да не експерементирам с детето си...Сложиха ни урбзон (след като ни се накараха, че това не е спешно отделение, а е болница и трябва да ходим с направление...което си е точно така, между другото, хората не могат да обслужват цял град...) и за 20-30 минутки Еличка се поуспокои, спря да се чеше и да плаче...е, аз се разплаках и се ядосах на себе си...трябва да сме много силни, когато дечицата са болни, много  усмихнати и вдъхващи доверие...
Наденце - почивай си, какви са тез шетни! Айде да си полегна, окато зверчето спи : ) Целувки и прекрасен ден!!!

# 584
  • Sofia
Здравейте!

Костенита, добре дошла и от мен!  Hug

Съни, значи ти все пак не си приключила с пазаруването, сега викаш идва твоят ред...  hahaha  hahaha Горкият ти мъж ...  Mr. Green

Смуси, на изписването Софи си беше завита в пелената. Като стигнахме до колата, махнахме пелената и я сложихме в бебешкото столче. Така и сега ще направя.

Ел Божко, Деси, стискам палци дечицата ви скоро да оздравяват!  Hug  Praynig

Снимки на Калинка аз гледах във Фейсбука на Тони. Тук още не е качила. Много е сладинка.  Hug

Сега видях и снимката на Стойо - мъничък сладур. Николова, надявам се скоро да сте си вкъщи.  Hug

Змз, ти си знаеш, но аз след всичко, което се изписа и показа за клиниката на Мазнейкова и самата нея, там не бих отишла да раждам.

Емануела, честита нова работа на мъжа ти. Да е лека и доходоносна.  Peace

Хубав ден на всички ви желая!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт