Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 892
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
Аз си почивам и гледам да не обръщам внимание на болките Sad
Момичета, благодаря ви за подкрепата Simple Smile
Уинди, много ми харесаха нощниците, мисля да отида до някой от адресите, които са посочени в сайта.

Стоков базар Илиенци, МОЛ - магазин 99

работно време:
Понеделник - Събота  от 8:00 до 15:30
Неделя - 8:30 до 14:30

кв. Витоша, ул. Проф. Христо Вакарелски 11

работно време:
Понеделник - Събота  от 8:30 до 17:30
Неделя - почивен ден

ел божко и аз мисля да се захвана със спорт към нова година Simple Smile
Съни, много ти се радвам, че така хубаво се организираш и се грижиш за себе си, освен за семейството Simple Smile Исках и аз да се епилирам, но вкъщи до сега се вдигаше ужасен шум, все още се разбива ужасно неравният ни под в стаята. Бебчо ще се появи преди да сме готови, тогава вече ще стане забавно Simple Smile

# 586
Ние с Али сега тъкмо се хранихме и минавам да се разпиша...Одеве тъкмо излязох от банята,сега косата ми съхне,обаче да ви кажа...Доволна съм от маската,косата ми стана много пухкавичка.Иначе след това огромно скъсяване на косата ми,все пак има някаква полза...Косопада ми е значително намалял.Сега и като се къпах,и като се рясах паднаха 5-6 косама,а преди цели топки с косми.
Обаче косата ми още мирише на яйце SickА уж 2 пъти се мех с шампоан..

Ел Божко,бързо да се оправя Елица-хубавица! HugБлагодаря ти и за хубавите думи...ама добре че улучих на спокойно дете WinkС Боян нямах време да се погледна в огледалото дори,а сега е супер,остава ми време за доста неща,защото Алина е спокойна...и през нощта успявам да поспивам и се чувствам свежа на сутринта. WinkНа всички пожелавам такива кротки бебета! GrinningА снимки на Калина има във ФБ-много е сладка малката мадама. Wink

Хариелка,ами така де...Децата вече са оправени за цял сезон с дрехи,ама мама не е GrinningСега е мой ред...Пък ММ сам си ме е избирал,няма право да се оплаква. Laughing

# 587
  • варна
Windy много отдавна и аз си търся такава нощница...златна си..пиши ме и мен в списъка с желаещи..

Мамчета от Варна незнам дали ще успея да дойда на лекцията сутринта, че с моя имаме друг ангажимент, но за по-късно за Крамер 100% съм там, моля Ви само пишете колко часа е срещата в Крамер..

Дни на отворените врати в АГ-то са на: 14 и 28, септември, сряда от 13:00 часа, За записване: Стефанова, ст. акушерка Родилно отделение – тел. 052/ 613 792
Аз мисля да се запиша за 14.септември, ако има желаещи да ходим  заедно..свиркайте

http://m.az-jenata.bg/article/12447/Lektsii-za-badeshti-i-nastoy … z-septemvri-2011/

ако не се лъжа в аг отворените врати са октомври ,да не би да става дума за окръжна newsm78

аз също не знам дали ще мога да дойда на лекцията , ако кажете час за "крамер" ще съм благодарна
иначе ние продължаваме с ремонтите ,аз не съм пълноценен помощник ,защото вече имам ада ки болки в кръста.Когато съм права имам и доста контракции ,но дано бебчо да изчака ,че не сме съвсем готови
Praynig
и да се похваля вече си имаме кошарка и скрин.Баща ми е дърводелец и най после ги довърши.

# 588
  • Пловдив
 Здравейте момичета   Heart Eyes
 Ех тези нощници,много са готини, преди време още някой беше споменал за тях.Аз случайно ги намерих , но в Пловдив в подлеза на гарата ги има. Ако някой иска да свирка  Party ще му пратим  Mr. GreenАз си взех 2 , но са с къс ръкав,мисля,че няма да е много студено в болницата, а и термина ми е началото на октомври.А към едната нощничка има халатче.Цената на едната беше 19лв. , а на тази с халатчето 30.Ще ги снимам по-късно.
 Ние вече си имаме кухня, най-накрая дойдоха да ни я монтират,едни майстори,нямам думи  #2gunfire такова мрънкане.Амам както и да е.Поне кухня имам.Избирахме и паркет днес. И малко ни остана и ще се пренесем в новото жолище newsm68 на чистичко за бебчо.
 Вчера легълцето ни дойде, сега трябва да го сглобим.Щах да ви питам вие с нещо децинфекцирахте ли го newsm78 аз знам ,че дървото се почиства с вода и оцет.Така мисля да направя
 Ахилея , честит рожден ден на патерици, много здраве и един много сладък подарък след много малко време baby_neutral
 Евелина не се притеснявай за болките, щом имаш коластра не би трябвало да имаш проблем, но за твое успокоение иди на мамограф или ехограф.  Да ти кажа аз преди време, малко преди да забременея имах болки доста силни ,но само в едната гърда, но отгоре, не отдолу,както казваш ти. И ходих,само че ме пратиха първо на ехограф,защото съм била малка и нераждала и ако там се види нещо тогава пращат на мамограф,така ми обясниха на мен.Отидох,нямаше проблем и тогава лекаря ми каза,че "лошите неща"не болят.Благодаря на Господ всичко беше наред.Така че не се безпокой.
 Ох аз нещо съм настинала носът ми е запушен,едва дишам и гърло ме боли , пия чай с мед само и изцеден лимон.Не знам какво друго може да ми помогне.Дайте идея.Цяла бременност не съм боледувала и точно накрая #Cussing out
 Още нещо щях да пиша,ама ми се изпари от главата .

# 589
  • Варна
costenita добре дошла Hug

mimenceto123 и аз си мислех че са октомври, но това е печатна грешка, защото са написали като ден сряда, а това са 14 и 28 септември по календара. Simple Smile..marsssika ще се записва утре, аз също ще се обадя, ако има свободни места за 14-ти..и не се натоварвай много с ремонтите, извикай си помощници, ти трябва да почиваш сега Hug
Емануела честито за хубавата новичка работа
Съни аз в началото на бременността имах косопад и фризьорката ми ме посъветва да се подстрижа..няма да ти казвам колко ми отряза от косата..в началото бях бясна, но пък косата ми живна..не се харесвам много толкова късо, но се надявам след като родя да не ми капе много и бързо да порасне, че сега никак не расте..Sad

# 590
krisanka_81, благодаря ти, ще го пробвам и него, дано ми помогне, че ми писна да не  спя по цяла нощ!!!
Hariela, за съжаление нямам голям избор за болницата, защото моята лекарка изражда там, а аз много държа тя да ми направи секциото!

# 591
  • Пловдив
Здравейте, сладурки   Hug
До сега мама беше вкъщи да ми помага да чистим,обаче аз така се изморих  ooooh! Хем почти нищо не съм правила,ама то само дето щъках и права дето стоях...  Rolling Eyes Ама сега се кефя на чистичкото  Heart Eyes
Калиопа, да се оправяш бързо, мила  Hug Какви са тези болести на финала  Naughty Айде,че трябва срещичка да направим    Mr. Green Радвам се, че имаш кухня вече, като се има предвид от къде е  hahaha
Съни, браво за разкрасителните процедури, хубаво е, че успяваш да се грижиш и за себе си  Grinning
Деси, бързо оправяне на Лили  Hug
Ох, отивам да полегна, че   ooooh! После пак ще намина  Hug

# 592
Momicheta blagodaria vi za toploto posre6tane,pojelavam na vsichki ni nakraia po edno zdravo i puxkavo bebe.As sum omujena ot 10 god. i nai nakraia 4udoto se slu4i i s men. Praynig

# 593
  • Нейде из лудите гори...
Момичета, тормози ме един въпрос от няколко часа.. надявам се, някоя от вас да е по информирана от мен...  Praynig
От вчера се водя в болничен, документите ще ги получа на 14ти, защото тогава ще ходя на ЖК.  Има ли някакъв срок , в който трябва да предам този болничен и по-конкретния ми въпрос е - счетоводителката трябва ли да оповести утре, че съм вече в болничен или чак след като й предам документите?  newsm78

Притеснението ми идва от това, че въпросната счетоводителка е толкова некадърна , че на няколко пъти щеше да вкара ММ в беля относно документи и неизправни договори... #2gunfire До сега не веднъж съм й намирала грешки в работата (което изобщо не влиза в моята работа), но в момента нито мога да се концентрирам, нито да намеря конкретна информация по въпроса...  Confused

Калиопа честита кухня и кошара...  Peace Надявам се бързо да се справиш с хремата и гърлото... за хремата, помагат тампони напоени с ракия... вкарани в ноздричките.. но не знам колко ще ги понесеш...  Praynig дано се оправиш бързичко !

# 594
Марсика болничния ако е издаден през септември се подава в началото на октомври в двудневен срок от внасяне на осигуровките за септември и подаване на декларациите до напа

# 595
  • Нейде из лудите гори...
николова31  Hug БЛАГОДАРЯ! за бързия и успокояващ отговор   bouquet Някак си ми поолекна  thumbsup

costenita чудесата се случват в подходящия момент Simple Smile Здраво бебче и леко изкарване на оставащите дни  Hug  Heart Eyes

# 596
Здравейте, момичета!
 Може ли някоя да ми прати парола и име за албумчето да кача снимки на бебе Калина. Имах ги,ама си изтрих всички съобщения.
Да в исе оплача-мног оми е криво днес след обед-отидохме с мъжа ми да купим количка на Калина, аз я бях харесала отдавна и се оказа, че вече някой друг я е купил, доплака ми се да ви кажа, ама дето вика Съни-то са хормони и чудо сега след раждането Sad Sad Sad Намерих я в сайта на Пакостник-за пръв път пазарувам лично аз по интернет, у нас по принцип мъжа ми е по тези неща, дано я имат в наличност. Харесала съм си Чиполино Ултра 2010-зелена на цвят. Иначе днес пак бяхме на разходка на терасата и като е хубаво времето искам да вземем количката, че както живеем в къща да я извеждам в количката на двора. Дано да я има в Пакостник Praynig

# 597
  • София
Мами, за лекцията на 15 ми се струва, че е късно да се чакаме в 9и40 пред мола. Като ги посещавах през юли още в 9 и 30 ходех.  А за тези, които ще се присъединят по- късно- лекцията продължава от 10 до 12ч, така че след 12ч предполагам ще сме в Крамера.

zmz, дано ти помогне мила Hug

Hubellena и на мен ми се ще да дойда да разгледам АГ-то. Утре ще се опитам да си запазя място за 14-ти.

Мименце, ти защо така с тези болки? Я си почивай повече. Остави мъжът ти да се грижи за ремонта.

Марсика, не е проблем да да си дадеш болничния няколко дни по- късно. Аз моя също го дадох с 4-5 дни закъснение.

# 598
Момичета, току що качих 3 снимки на Калина в албумчето-)))))))

# 599
Ама и Калина като останалите ни бебета е толкова красива и сладка ...  Hug Вече нямам търпение и аз , все си мисля за Малчо и как ще се гледаме ... еххх  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт