Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 90-та тема

• 175 984
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Тази вечер е петък и е

Печена риба с картофи

# 631
marabu, а това хек ли е?
Много апетитна изглежда, но не мога да се ориентирам каква точно е рибата ?
Мерси за отговора  Wink   bouquet.

# 632
съгласна съм с Поли, много апетитна рибка  Peace

при нас - пица от кайма

# 633
Божкеее ooooh!,пак много съм изтървала!Еми,много ще коментирам тогава Laughing.

Меганс,Мадла,Лабрекс,Тутулинка,Маги71,antonia,благодаря ви,момичета! Hug

Леле,Лабрекс,очите ми останаха в тази плодово-ледена кралица,страхотна е Party Crazy Peace!
Леля Ог,тортите и сладките са смайващи както винаги,но най-вече искам да пожелая на момиченцето ти здраве,радост и хубаво детство!   bouquet
Кростатата с малини на Пепеляшка и бонбонките на Тутулинка много ми допаднаха! Hug
Smiley*,къде се изгуби ти?Много вкусна гозбичка при теб! Peace
Маме,да сте много щастливи и Флюбени с половинката,а лично на теб ти пожелавам да намираш повечко свободно време за релакс тук при нас! Hug
Лодките с ананас на Деси си ги грабвам веднага! yes
Лукс,е как само ме хвърляш в мечти по този крамбъл,леле,страааашен ти е станал,браво!     bouquet
antonia,давай по-големи снимчици,че да се любуваме по-подробно! Peace
Мина се завърна с гръм и трясък и ни остави тук да попреглъщаме в несвяст! #Crazy Hug
Пепи,и тук съм след твоята пица-толкова е вкусна,знам го!  bouquet

Аз тука едни бухти отлагах  от много години, уж от здравословна гледна точка,но вие не правете тази грешка  като мен  Laughing ,съвсем не са мазни,напротив:

Хубав уикенд,другари Hug

# 634
  • забравих си мисълта...
Здравейте момичета, искам да благодаря на всички, които ми направиха комплимент   bouquet
и да ви кажа, че всички сте показали невероятно красиви и неустоими кулинарни вълшебства. Комплименти за всички ви!   bouquet   bouquet   bouquet
Извинявайте, че коментара ми не е поименен, но тази вечер никак не ми е добре. Да ви се оплача обаче, пък дано ми мине поне малко.
Вчера реших да опитам един боклук на Maggi и изпекох пилешките бутчета с него. Става дума ето за това. На вид чудесни, на вкус ужасни. Никога не бях яла по-голяма безвкусица от това и така ми стана лошо на стомаха, че още ми е много зле и нищо не ми е вкусно.

Днес правих пак една торта от любимата на Ели, но тъй като ми е много лошо, втория крем го направих много набързо и не както трябва и отпусна сок, който пък иначе много се хареса на всички. От това стичане на сока обаче, тортата пооплешивя, но го преживяхме. Понеже е само за семейството, да отбележа, не е за подарък Wink, една част е покрита със смлени орехи заради майка, че тя така иска, а останалата с нарязани, за останалите искащи Wink.

Показвам ви и едно шоколадово кремче с бадеми от онзи ден.

# 635
marabu,чудесна рибка!
Еликсир, тези бухти ме изкушиха...и аз ги избягвах досега заради мазнината.

Броколи с картофи и синьо сирене
:

# 636

при нас днес е същата  Laughing

Вени, ама пък много сочна изглежда тортата  Peace  щом е за домашно ползване,  какво и е на "стайлинга"  Wink

Еликсирче, бухти  smile3501 убеди се, че противно на очакването не са мазни. Всъщност това зависи как ще ги направиш.

# 637
  • забравих си мисълта...
Пепи, каквото и´ беше, беше, вече нищо и´ няма Wink.

# 638
marabu, а това хек ли е?
Много апетитна изглежда, но не мога да се ориентирам каква точно е рибата ?
Мерси за отговора  Wink   bouquet.

Това е ледена риба, която е МНОГО вкусна, без кости (има само една, лкоято след изпичането излиза много лесно) и най-вече не мирише на риба колкото другите. Страшно удачна риба за деца поради липсата на кости. Може да се пече, вари, пържи.

# 639
Тази сутрин имаше пастет

Пастет от варени яйца

а за обяд ще има Варена леща по манастирски

# 640

е пък много хубави са станали   bouquet

# 641
Марабу, лещата изглежда супер, само че да те питам - никаква ли мазнина не се слага? Видях, че не присъства в съставките,но пък иначе на снимката леко "лъщи"? Crazy newsm78

# 642
пропуснала съм, вече редактирах благодаря за поправката  Simple Smile   bouquet

# 643
  • от точка К до точка С и обратно
Бухтички, рибки, торти, броколи, че и лучени сандвичи! ooooh! Ех, защо нямахме по два стомаха?!! Много вкусно, момичета!
А това е нашата закуска днес:
млечна баница с домашна юфка - Мариетка има огромна вина за нея Laughing

# 644
  • Варна
Елексир, записах си рецептата за бухтите и утре за закуска ще ги правя.
Венета, тази торта и на мен ще ми е любима, ако има кой да ме глези с нея. Grinning
От вчера и днес имаме пилешка супа и едно есенно пиле с картофи и тиква и салатка.

Общи условия

Активация на акаунт