Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява!

• 55 329
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Simple Smile
За сега: 2 уч. тетрадки по БЕЛ; сборник тестове по БЕЛ; 1 уч. тетрадка по биология и 1 уч. тетрадка по физика --> 32 лв., а все още има за да купуват уч. тетрадки по химия; история; география; математика, английски ... Май сте оптимисти за 100-те лв.  Joy (а и дребоса тръгва на ясла ... там ли как ще ме изненадат  Mr. Green)
solaris и ние учим английски по Логман - да знаеш цената на уч. тетрадка?

# 211
Момичета, благодаря за добрите думи. Синът ми не осъзнава, че се е разминал на косъм. Още в болницата настояваше, че днес може да се включи в едни демонстрационни забавления с колелото в "Интерекспо център". Докато не си получи официалната писмена забрана за физически натоварвания за един месец беше убеден, че преувеличавам.
По отношение на тетрадките, вчера похарчих около 60 лв. само за учебни тетрадки и етикети. Другите тетрадки, подвързии, моливи и др. консумативи бях купила предварително ~ 60 лв. Май наистина 100 лв. е минимума за един ученик.

# 212
  • София
Тетрадката на Лонгман-Енержи струва 10 лв. Издадетлството е на ул.Врабча" до Операта. Само от там можете да си я купите. Съпругът ми я купува вече 4-та година поред, купува винаги по 10 тетрадки и повече, но не му правят отстъпки.
pep_si, детето бързо да се въстановява, но трябва да се пази и то поне 6 месеца. АЗ имах подобно преживяване в края на май месец с дъщеря ми. Нека да внимава и по-кротко да го дава, че тази глава ще трябва.  Hug

# 213
В класа на сина ми ще поръчат общо за всички тетрадките на Лонгман (1 и 2 част) за 18,50 двете.

# 214
  • София
Анджелина, аз закръглих цената грубо на 10 лв. И по единично са толкова - 9 лв ХХ (не помня точно) стотинки. Исках да кажа, че не правят отстъпки от цената и ако нямате организирана покупка в класа, нищо не губите, ако си я купите и сами.  Peace
Сега чакам дъщеря ми да се прибере от първия си ден в школата. В междучасието (почивката м/у БЕЛ и математика) говорих с нея по телефона. Каза че била много зле по математика  Laughing Успокоих я, че това е само началото и скоро ще влезе в крак с другите. Тя си е по-зле по математика, аз си го знам, но трябваше да я успокоя. Притеснило я и това, че никой не познавала и останала сама, но тя е контактна и съм сигурна, че следващия път няма да има проблем да излезе с другите момичета, които се познават.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 15:25 от Neli_ani

# 215
Ясно, аз си мислех, че нашите са издействали някаква отстъпка, но явно не са.

# 216
  • София
Ясно, аз си мислех, че нашите са издействали някаква отстъпка, но явно не са.

Обикновено отстъпките се изразяват в допълнителна тетрадка или учебник за учителя, а не в цената, която плащат децата. 

# 217
  • София
При нас учебниците и тетрадките по английски и немски се купуват още в края на предходната учебна година. Така по се ядва сумата от 100 лв за останалите учебни тетрадки.

# 218
  • В най - голямото село
pep_si бързо възстановяване на детенцето ти.
И ние сме с Енерджи. Тази година ще ги купуват общо, преди ходех да си ги купувам аз.
И аз спрях тази година дъщеря ми от английски, не искам да се натоварва толкова. Не съм купила още никакви помагала, чакам списъка от дъщеря ми и ще ги поръчам от някой сайт.

# 219
  • Там, където ме обичат
И аз чух, че има възможност да се поръчат в сайт с доставка.

# 220
  • В най - голямото село
Току що поръчах от http://www.store.bg/ част от помагалата. Тетрадките по английски май не могат да се поръчат никъде  Thinking

# 221
  • Там, където ме обичат
Току що поръчах от http://www.store.bg/ част от помагалата. Тетрадките по английски май не могат да се поръчат никъде  Thinking
И аз търсих за доставка на тетрадка по английски, но тц. Затова пък има онлайн поръчки на тетрадки и учебници, дори втора употреба. Доставката е 4 лв. за Сф 3.

# 222
По английски на моето хлапе са му дали този учебник, като погледнах още колко помагала има към него  Shocked ми стана лошо, но за сега не са им казали дали всичко ще трябва да се купува...
До известна степен ме хваща яд, защото от рекапитулацията от миналата година става ясно / поне при нас/, че в помагалата е писано точно два пъти и просто за мен тези пари си отиват на вятъра. Добре, че английския му е доста добър (май е прочел повече книги на английски, отколкото на български и това е единствения предмет по който изобщо не учи изкарва шестици), не ходим на допълнителни курсове по език, но май ще се наложи да ходим по БЕЛ - там липсва всякакъв интерес и мотивация Sad

# 223
И аз чух, че има възможност да се поръчат в сайт с доставка.

Здравейте, ето от тук   http://www.uchebnici-borsa.com/index.php?categoryID=176,  може да направите поръчка на всички учебни тетрадки и помагала. Вчера им се обаждах и казаха, че всичко което е показано в сайта / нови/ го има и може да се поръча и по телефона.

# 224
Ние в събота купихме всички помагала и подвързии.Всичко излезе около  130лв.И при нас учебниците са нови,с изключение на този по английски, но втори комплект и ние нямааме.
Вчера бяхме на входящ тест по математика в Образователни технологии и резултатите не бяха добри.Повечето деца казаха,че тестът не е бил лесен,ама точният резултат ще разберем на 30.09.2011

Общи условия

Активация на акаунт