Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява!

• 55 323
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • Вече на светло в София
Две питания:
Има ли някой стари раздърпани учебници за 6 клас ? Искам да взема втори комплект , защото синът ми е слабичък, да олекотим оловната чанта ( не сме от щасливците с два комплекта). За издателствата и финансите ще се разберем на лични
Някое детенце ходи ли при Симеонов на математика?

# 226
Да, моят син също тръгва на курсове при Симеонов по математика от 1.10.

# 227
  • София

Да, племенникът ми ходи в школа Междучасие при него.

# 228
  • София-Младост
А за школа "СКарабей" в Младост някой да е чувал нещо?

# 229
А за школа "СКарабей" в Младост някой да е чувал нещо?
И аз съм в Младост, но не съм ги чувала. Моят е в Междучасие също, но при Златилов.

# 230
Привет!Някой спомня ли си къде беше книжарницата на "Просвета". Чувала съм че има таква.

# 231
На бул. „Дондуков“ № 45, малко след бул.В.Левски.

# 232
Две питания:
Дъщеря ми ходи при г-н Симеонов в Междучасие, в неделя от 13,45 ч.

# 233
Има ли някой стари раздърпани учебници за 6 клас ? Искам да взема втори комплект , защото синът ми е слабичък, да олекотим оловната чанта ( не сме от щасливците с два комплекта). За издателствата и финансите ще се разберем на лични

Приемлив ли е вариантът да преснемете учебниците?  Rolling Eyes

Момичета, по БЕЛ какви допълнителни помагала (сборници с тестове и пр.) ще купувате?

# 234
На бул. „Дондуков“ № 45, малко след бул.В.Левски.

Благодаря Simple Smile

# 235
Да се запиша и аз най-после в темата на седмокласниците. Нямам дете в 7-ми клас, но ще подготвям ученици за изпитите, както всяка година. През тази племеникът ще е седмокласник, което почти означава, че ще имам дете, явяващо се за изпити Simple Smile Племеничето Иво ще разчита на изпита по БЕЛ да го изтегли напред, така че моята задача доста ще утежнява. Дано заедно се справим Peace На всички седмокласници пожелавам спорна подготовка. Simple Smile Ще ви следя, като се надявам и тази година темата да бъде в помощ на децата и майките. На всички препоръчвам да прегледат миналогодишната тема, както и от по-миналата година. Качени са много материали за подготовка, а предполагам, че мамите на по-големите и тази година ще се включват, за да помагат със съвети.

# 236
  • София
Две питания:
Дъщеря ми ходи при г-н Симеонов в Междучасие, в неделя от 13,45 ч.

И ние сме в тази група  Simple Smile

# 237
  • Там, където ме обичат
Две питания:
Ние върнахме нашите, предполагам и другите така newsm78

# 238
  • Вече на светло в София
Привет!Някой спомня ли си къде беше книжарницата на "Просвета". Чувала съм че има таква.
Ако сте от София книжарницата на Просвета е на бул Дондуков незнам кой номер. Между спирката на операта и 1АГ. От страната срещу операта.

# 239
Ако сте от София книжарницата на Просвета е на бул Дондуков незнам кой номер. Между спирката на операта и 1АГ. От страната срещу операта.
Благодаря, много точно описание, няма как да не я намеря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт