Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 761
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Не харесвате Джемре, но мисля, че съзнателно е търсен този ефект. Обикновена, безлична, невзрачна. Съседското момиче в един обикновен квартал. Та нали този квартал е светът на К. и надали го е напускал. Просто така образът е по-достоверен, по - убедителен, отколкото някоя красавица.

Абсолютно съм съгласна ! Peace Аз имам предвид и това ,че характерът и също съвпада с образа - някак никак не и се иска да остане обикновеното съседско момиче ! Peace Как огледа покупките в колата на Бану , без да се посвени особено прибра обецата , ккато и гривничката , която Кузей открадна за нея , фамилиарниченето с бащата на Бану - ние с майка ми имаме фризьорски салон и двете работим там , един вид - аз съм от същото тесто ! Ще преследва амбициите си с цената на всичко това момиче , според мен ! Peace

# 271
Абе, отначало не ми стана симпатична, въртиопашка!  #Cussing out

# 272
Я па я!Що ли се държи за торпедото тука?

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 00:11 от shaane

# 273
Уверява се че си е на мястото ... перископа  Laughing

# 274
# 275

Да не вземе да изстреля ракета - носител към комисията , джанъм ! Wink

# 276

Какъв човек трябва да си за да кажеш на брат си ,
изгубил 4 години в затвора заради теб :МРАЗЯ ТЕ!!!Боже,боже!
Много силен сценарий!

# 277

Да не вземе да изстреля ракета - носител към комисията , джанъм ! Wink

Па да може да ми падне в двора тая ракета ...Ухаха Embarassed Embarassed Embarassed

# 278

Какъв човек трябва да си за да кажеш на брат си ,
изгубил 4 години в затвора заради теб :МРАЗЯ ТЕ!!!Боже,боже!
Много силен сценарий!

Жалък страхливец ! Такъв човек само може да изрече подобни думи към онзи , кой му е спасил задника !
Благодаря за фрагмана ! Hug

# 279
Емели, благодаря за преводите!  bouquet  bouquet  bouquet

# 280
Нещо съм пропуснала, но К. не ми се стори толкова влюбен в тая Джемре. Не го показаха или не съм го видяла. Просто младежки закачки.  И изведнъж така драматично прие целувката. Не беще много силен този момент. Всичко да тръгне от една целувка.

# 281

dafne_1, Терзийска  Heart Eyes беше сложила линк към галерия от снимки от първи епизод ! Там много добре ще видиш този момент и перфектния начин , по който го пресъздава Киво ! Peace
Това е епизода , когато взе пари отиде да си купи костюм , взе и цветя , а после ги видя да се целиват с брат си ! За секунди предаде цяла палитра от чувства - изненада , болка , объркване ....
Така говореха очите му и когато майка му му каза да отиде той , вместо брат му !

# 282
Дами ,  Hug пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !   bouquet Аз съм много развълнувана , дано успея да заспя ! Crazy

# 283
Дами ,  Hug пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !   bouquet Аз съм много развълнувана , дано успея да заспя ! Crazy

Тук Кузи ми прилича на Никола Вапцаров в младите години! ooooh!

# 284
Хайде -до утре вечер в новия спектакъл!
Благодарности към всички ВИ и за всичко !Лека нощ!

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 16:49 от shaane

Общи условия

Активация на акаунт