"Системата минус 60"- тема №28

• 42 476
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Почвам и аз да се разписвам, че нещо и аз зациклих, такава ламя има в мен, че се плаша!!!
Няколко дни бях на почивка и си позволих куп несистемни неща и сега така ми е трудно пак да вляза в ритъм.Ще ми е за урок никакво своеволие повече и дано да вляза пак в ритъм Praynig
Днес закуска и обяд системни, вечеря оплесках, утре ще пиша меню

# 61
poohito  голям си образ Grinning. Определението ти беше професионално казано.. нали си в тези среди..
А за езика няма да се притесняваш, стига да няма много консерванти и сол. Иначе в Русия си ядат традиционно желирано месо и производни  Wink! Аз обожавам език и свински и телешки. Мъж ми (понеже и той е в тези среди) ми носи, но по често есенно-зимно време.

# 62
Elileni ти пък  Laughing, лично си сложих лигавник (на мен и цяло пиле понякога не ми стига  Crazy). Моят приятел не яде бяло месо... та, пилето го делим обикновено така - той -> крилцата + едно бутче, всичко останало аз, т.е. на мен ми се пада едно бутче ама... цяло бутче, а не като твоите... глезенчета  Mr. Green

# 63
 Докато се запиша сте стигнали на 5 страница, не че не четях..ама нямах време да пиша.
Лебед благодаря за темичката   bouquet  Дано да я запълним с много минуси.
Elileni тъкмо се чудих какво ли става с твоята бременност Simple Smile Радвам се, че нещата се раазвиват добре, дано е така и занапред.
magi333 браво  smile3501, а все още ли така си караш по-ограничено от към хранене?
Аз съм се застопорила на 85 и няма мърдане, падна до 83,5 и на другия ден хоп 85... днес не бях системна, че ходихме на гости на роднини с бебчо и нещо му изпуснах края, но...утре ще внимавам.

# 64
magi333, поздравления! Все така! От колко време си на системата?

на системата съм от 10.04.2011г.

timideне вече не съм така стриктна,че май нещо не издържам а и останаха малко кг. и мога и по бавно да ги свалям отначало много бързах за да не загубя мотивация,но сега закуската ми е солидна и май е по добре,че ме държи сита доста дълго време,обяда е режимен,вечерята режимна и скромна Laughing,почнах я по бавно и си мисля има 4 месеца до нова година по 2 кг. на месец да сваялм съм си ги свалила кг. и вече ям като хората,но пак си свалям,ноооооо ям само ръжени сухари и може би от там е ефекта.антонина как си момиче,оздравяваш ли  bouquet.ЛЕБЕДти колко кг.свали че си си сменила линийката,нали почнахме по едно и също време,дръж си старата линийка за мотивация  bouquet Hug.Лек ден и много минуси

# 65
Добро утро     Nature Sunny
magi333,за колко време ги свали тези 20 кг?Гледам, че си стартирала с 95 като мен
Менюто ми за днес:
З- 3 филийки ръжени Вита с луканка, чаша натурален сок от манго и за десерт малко сусамов тахан с мед
О- салата+ нещо, но още не съм го измислила
В- пържоли на скара
Вчера си купих бланширан ориз.Пробвах кафявия, пробвах императорския, но не ми допадат на вкус.
Всеки ден гледам или да карам малко колело или правя упражнения а вечер скраб с кафе и масаж с мумио.Кожата ми се чувства много добре.Да видим в понеделник какво ще каже кантара newsm12
Лек, системен и минусов ден на всички

# 66
  • Благоевград
Дубруйутро мацки!  Grinning
Леле ама колко сте сериознииии, нова тема даже сте почнали  Laughing
Аз не съм ви забравила, но в момента организацията на деня е много сложна за мен.
Често пъти закъснявам с вечерята и понякога дори не издържам и хапвам нещо към 20 - 21ч.
Колкото и малко да е, това пречи на Системата.
Въпреки това имам още малко свалени - 300 - 400 гр. , което за мен е изненада  Shocked
Обяда ми е винаги системен, но с тази вечеря... надявам се след като мине и другата седмица
да се нормализират нещата при мен.
Лебед - страхотна ламя си имаш  Peace Всъщност когато вечер хапна нещо, винаги ,
ама наистина винаги се сещам за "Ламята спи"  Joy
Иска ми се за всички ви да кажа нещо и да ви отделя време... но след още някой друг ден.
Хайде - чао и приятен ден.  bouquet

# 67
  • UK
Добро утро и от мен  Hug
Лебед не можах да го докарам до цяло кис.мляко снощи, но все пак полвин кофичка я направих на айран и си го изпих  Mr. Green
Тази сутрин не се стърпях и въпреки МЦ се качих на кантара - 66кг Peace  Значи може и още мъничко поне да е надолу, ама като свърши ще се измеря пак да видя. Сега ще си оправя и линийката.
Така, за днес -
З: 6 бисквитки на Престиж с черен шоколад + чаша прясно мляко
О: ориз на фурна /само с лук и чушка/ + салата домати
В: или салата домати с краставица, или пак айран

# 68
Здравейте, Дами,

идвам да се отчета за сряда и за днес:

з: мюсли с мляко, ядки кашу, кафе.
о: 2 филийки черен хляб с обезмаслено сирене
в: шопска салата с фета

За днес;

з: грис с мляко, лъжичка Нутела, фреш от мандарини.
о: таи ориз с гъби и маслини, чаша мляко
в: най-вероятно шопска салата.

✿Валентина✿ препоръчвам ти да консумираш всеки ден от всички хранителни групи. Не знам какво количество е било сосчето от пестото за обяд, ако е, колкото аз ползвам за спагетите, то можем да кажем, че ако мазнините си ги набавила, то протеините ти липсват.  Peace

Лебед, безкрайно благодаря за загрижеността и за съветите! Забравих да спомена, че съм вегетарианка. За сметка на това хапвам много сирене, яйца, мляко и сурови ядки, които набавят достатъчно протеини за деня Simple Smile

Слънчев и цветен ден Ви пожелавам  baloni

# 69
  • Пловдив
Оххх.... Аз продължавам да съм в заспало и изморено настроение и колената ме болят нещо.
Днес нали не съм на работа и си отделих повече време за хранене:
з.:  рамен, 70 гр. пилешки пастет,малко парче кекс, 2 целувки, 2- 3 бисквитки;
о.: салата от боб със зелен лук, лимонов сок и малко зехтин, чепка грозде, чаша ябълков сок;
в.: салата домати със сирене и айран може би;
Утре смятам да направя огретен от картофи със сирене и яйца за обяд за мен и вечеря за Милото, още не съм наясно за точната рецепта, но сега ще потърся из интернет.

# 70
Момичета, какво става със срещата в неделя? Май само ние двете с Лебед сме се записали? Ще я правим ли, или да отложим за време, когато ще се съберем повечко хора?

# 71
Жасмин тъкмо за това щях да пиша и аз  Grinning Ако до довечера никой не се запише, по-добре да отменим срещата (утре ще изоставя почти всичко свързано с цивилизацията и ще се мяткам на лютеницата Mr. Green).

# 72
 Здравейте,
 благодаря за поздравите, вчера се чувствах все едно ми е РДен  Simple Smile  Наистина, бях в такава еуфория, че чак съгреших, та вечерта бях гузна, обзе ме едно такова чувство все едно съм ви изневерила. Може да е странно или смешно, ама се зачудих какво ще напиша в отчета за днес. Дано поне не направя плюс.
Менюто ми вчера:
З: к. мляко с овесени трици и 4 бисквитки
О: пълнени чушки
Следобедна закуска: мисля, около 300гр. чийзкейк Голяма изцепка, поне да беше на закуска
В: 2 криспита с малко сирене, че ми прилоша от толкова сладко наведнъж

Лебед , много си права! Липсват ми въглехидрати, затова от днес ще мина в по - лек режим.
За меда, какво да кажа, болна тема. Толкова много ми се яде, още повече семейството ми е четвърто поколение пчелари и около мен се лее истински, балкански мед. Едно време си правех бани с него за копринена кожа, освен че го ядях всяка сутрин, а сега съм полиалергична и не мога даже го помириша. Голямо кофти...
 Днешното ми меню:
З: к. мляко с трици и макарони на фурна( с прясно мляко, яйца и сирене)
О: пълнени чушки като на poohito
В: млечен крем
 Как мислите, дали по - бавно се свалят кг. с по - обилна закуска? Sad  Не че, не е коментирано вече  Simple Smile

Приятен ден и много усмивки!  Heart Eyes

# 73
Здравейте, момичета!
Днес до 14 ч. бях по доктори и не можах да си спазя Системата , както трябва. Тъкмо се бях зарадвала, че сутринта кантара беше започнал да клони към 76 кг., но утре ще видя дали ще има  badscale
И така менюто ми за днес:
З - към 10 ч. -варен геврек и шок. вафла
О- към 14 ч. - парче пица
В - 3 ръжени сухара с малко прясно сирене

ogledalo , според мен е добре организма да не се лишава от нищо и все пак режима позволява една по-засищаща закуска.
След време ще приключиш с режима и надали ще закусваш цял живот с кис. мляко и трици. Така ще се предпазиш от покачване на килограми при по-обилно хранене.Лично за мен по-бавното сваляне на килограми е по-здравословно и по-важното, което е по-дълготрайно.

# 74
  • UK
Да, режимът позволява една по-засищаща закуска. Но както не можеш цял живот после да караш на мляко с трици, така и ме можеш да караш на обилни закуски  Mr. Green Знаем, с времето/годините метаболизмът се забавя и щем-не щем, ако искаме да сме стройни, пък и здрави, ще ядем мляко с трици  Wink  Mr. Green Мисълта ми е, че е хубаво всеки да намери оптималното количество храна за себе си - без да се прекалява и да се стреми към разнообразие. Защото за някой моите 6 бисквитки с чаша мляко за закуска биха били нищожна работа, а за друг - голямо плюскане, но за мен, в този момент, с тези килограми са перфектни Simple Smile
Както и да е, отплеснах се  Mr. Green
Имах промяна в плана и вечерята ми беше едно дълго кафе  ooooh!  Mr. Green Здраве да е, не съм гладна, но не е хубаво така.... Все пак понякога се случва  Tired

Общи условия

Активация на акаунт