"Системата минус 60"- тема №28

• 42 497
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Емаесесаесесапипиа
Отчитам се за днес:
З: половин парче шоколадов чийзкейк (домашен на девера), малко картофки от гювеч, 2 праскови, 2 бисквитки,
О- В: круша, пълнозърнести макарони със зехтин и босилек, 1/2 ч. вино, 2 праскови
Надвечер: 1/2 ч. разходка

Добавям 23 минути на пътеката и 20 коремни преси

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 22:19 от fapua

# 76
  • София
Здравейте.
Днес съм стриктна почти, но не защото съм прекалила с нещо или съм направила някое генерално нарушение. Менюто:
З: соленки, 3в1
О: пилешки крилца, краставица
В: айрян (трябваше и зеленчук или плод, но нямах време за тях, че "яденето" беше на "крак", работейки)
Хубавото е, че не усещам никакъв глад.

Лебед, Жаси, аз със сигурност няма да мога в неделя да дойда на среща; на работа съм.

# 77
Жасмин тъкмо за това щях да пиша и аз  Grinning Ако до довечера никой не се запише, по-добре да отменим срещата (утре ще изоставя почти всичко свързано с цивилизацията и ще се мяткам на лютеницата Mr. Green).

Значи оставяме срещата за по-натам, аз пък ще се мяткам на тръстиката (пазаруване за новата учебна година.  Crazy )
Днес се премерих, изкара ме геят 66 кила, явно е от стрес и никакво време за спорт. Но ще ги разкарам, вече са малко и не ми пречат. Щом се заглеждат по мен малки, по-големи и още по-големи момчета, не е толкова зле положението... Laughing Тук някъде ми е идеалното тегло - вярно, от задника има какво да се желае, но поне имам някакви остатъци от бюст.  Laughing

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 11:49 от Анонимен

# 78
добър вечер.Аз съм си системна ,но не се тегля.Някакси не ми се иска .Вчера ми стана много гадно.Не бях виждала една приятелка от две години и вчера се срещнахме.Аз и се зарадвах а нейната реакция беше следната:да не си бременна!Ако ви кажа че аз се чувствах горда от себе си че съм сваалила някой кг.от зимата,и това ме накара да се почувствам зле.честно да с кажа нито имам желание да се тегля ,нито нищо.Иначе си спазвам системата.Днес на няколко пъти ми идваше да се наям със сладко,но удържах.Няма смисъл да се тъпча и после да ми е гузно.Решила съм утре да ям сладко на закуска.за днес менюто ми беше:
з:фреш от грейпфрут,няколко лъжички мюсли останали ми от вчера,една праскова,4 бр.бисквити белвита
о:1/2скумрия  на скара със салата от домат,краставица,чушка,маслини,
в:кисело мляко с две праскови
вечерята ми беше към 16.30 ,защото след това нямаше да имам възможност да се нахраня и иначе трябваше да пропусна вечерята.

# 79
Вчера ми стана много гадно.Не бях виждала една приятелка от две години и вчера се срещнахме.Аз и се зарадвах а нейната реакция беше следната:да не си бременна!Ако ви кажа че аз се чувствах горда от себе си че съм сваалила някой кг.от зимата,и това ме накара да се почувствам зле.честно да с кажа нито имам желание да се тегля ,нито нищо.

Е, почакай малко до другата пролет. Тогава я срещни пак и й виж реакцията.  Wink
И ние сме минали по този път, не си сама.  Hug  Горе главата! Аз миналата година не като бременна, ами все едно с тризнаци бях, сега самата аз се сащисвам, като си видя стари снимки.
И ти ще си така догодина, само стой и гледай - в смисъл сащисана от сегашните си снимки, можеш да се измениш драстично, ако си последователна и упорита.  Grinning

# 80
Добър вечер  Mr. Green!

Днес деня беше малко на тагадък.. мяткахме се от болница на болница за изкарване на медицински за брак.. и аз в кюпа  Laughing.. Та малко окъснях със спортното занимание за деня и съответно с вечерята, но си беше системна де  Grinning.

Лебед по ирония на съдбата тази вечер пекох пиле! Е! За мене бяха двете бутчета+плешка.. Дойдоха ми като медец и още ме държат, но вечерях по-късно..

timide
бременността върви направо бонбонка, да чукам на дърво  Crazy! Благодаря ти за пожеланието  Hug!

magi333 много си упорита! Браво! Страхотни резултати.. може скоро да ни покажеш и снимка Simple Smile.

Ооооох Жасмин тоз пуст бюст! Хубаво, че ся поне порасна малко, но пък за сметка на това вече си имам и първите стрии! Страхотийка просто Sick!

KERIZI наистина боли от такава реакция.. Не се хващай мила! Повтаряй си непрекъснато, че си над тия неща, ще се справиш и един ден ще видиш в огледалото точно това, за което си си мечтала. А щом за себе си си красива ще бъдеш красива и в очите на всички останали  Hug!

Та.. менюто за днес бе:

З: 7 бр. овесени топчета (овесени и ръжени ядки, овесени трици, мас), мед
О: 3 бр. червени чушки пълнени с извара и яйца, 1 голям розов домат, 10 бр. маслини
---Зала---
В (19:15): 2 бр. х (пил. бутче + пил. плешка  Mr. Green)

Утре ще ходим на гости на наще за 2-3 дни и се надявам да бъда прилично системна.. Притеснява ме само утре вечер, защото ще сме на ресторант след 18 часа, може би там ще имам прегрешение. Ще пиша как съм се справила като се върна Simple Smile.

Лека нощ и сладки сънища  Hug!

# 81
Добро утро   Nature Sunny
Elileni,успех на ресторанта довечера newsm10
KERIZI,Жасмин е права.Не се отчайвай.И аз съм в началото и все още не ми личи, но вече имам надежда.До година по това време ще съм като топ модел  newsm03  Mr. Green
Менюто ми за днес:
З- 1филийка вита с луканка, малко мюсли с кисело мляко и за десерт сусамов тахан с мед  eat
О- салата с варени картофи (смятам, но вдвижение може да го променя)
В- варено бяло пилешко месо
Лек, системен и минусов уйкенд  Flowers Bouquet

# 82
  • Враца
добър вечер.Аз съм си системна ,но не се тегля.Някакси не ми се иска .Вчера ми стана много гадно.Не бях виждала една приятелка от две години и вчера се срещнахме.Аз и се зарадвах а нейната реакция беше следната:да не си бременна!Ако ви кажа че аз се чувствах горда от себе си че съм сваалила някой кг.от зимата,и това ме накара да се почувствам зле.честно да с кажа нито имам желание да се тегля ,нито нищо.Иначе си спазвам системата.Днес на няколко пъти ми идваше да се наям със сладко,но удържах.Няма смисъл да се тъпча и после да ми е гузно.Решила съм утре да ям сладко на закуска.за днес менюто ми беше:
з:фреш от грейпфрут,няколко лъжички мюсли останали ми от вчера,една праскова,4 бр.бисквити белвита
вечерята ми беше към 16.30 ,защото след това нямаше да имам възможност да се нахраня и иначе трябваше да пропусна вечерята.

всички в тая тема тук можем да те разберем Laughing Laughing

споко, ще се оправим и разкрасим!
а пък догодина тая приятелка ако напълнее, ти няма ли да злорадстваш тайничко?.... Mr. Green

а пък това за забременяването ти го пожелавам, струва си напълняването Heart Eyes

# 83
Ооооох Жасмин тоз пуст бюст! Хубаво, че ся поне порасна малко, но пък за сметка на това вече си имам и първите стрии! Страхотийка просто Sick!

Ох, ти да видиш после, като се роди бебо и дойде кърмата, като секс-бомба ще станеш.  Laughing
Мажи там някакви мазила, не знам колко помагат, аз хем мажех някакви ампули на Лирак, хем зехтин, хем чиста свинска мас (това последното май най-много помага) и пак имам стрии отстрани на корема и малко по гърдите. Моята кожа някаква много тънка и суха и иска много мазане, гледам други жени с плътни кожи, ми то нито стрии, нито нищо като поражения от от бременността.  Confused
Момичета, никакво отчайване, горе главата - мислете позитивно, за да ви се случват позитивни неща. Ако мислите негативно, това викате в живота си.  Peace

# 84

Здравей  от мен.При всеки минус вдигай още по високо главата.Важно е ти да си добре. хора разни шарен свят.Преди три години свалих килограми с дюкан тогава чувах че съм тежко болна и то от "приятелки".За мен е важно да се чувствам добре а килата колкото толкова.  bouquet Hug

# 85
  • Пловдив
Снощи прочетох книгата "Системата минус 60".
Аз определено в момента съм в една от онези дупки. Наистина нищо не ми се прави. Искам само да си лежа безгрижно, без да мисля"след малко чистене", "след малко гимнастика", "след малко чиниите", "след малко готвене", "след малко прането", "5.35 будилника". Особено ми се повдига  Sick от мисълта за гимнастиката, но я правя, принуждавам се, а имам чувството, че при всяко движение нещо в мен плаче "така ли трябва да се тормозя, ако искам да изглеждам добре и това няма да  свърши никога. Всеки ден колкото и да е хубав ще свършва с това омразно нещо  Cry ". Иначе не съм  непоносимо гладна, не мисля, както в посочените спадове само как да се натъпча. Аз всъщност откакто съм на системата никога не съм яла малко и недостатъчно, защото от прочетеното разбрах, че трябва все пак да сме нахранени с правилните неща в правилното време. Не спрях да се изкушавам от сладките неща, но и не спирам да ги отлагам за сутринта, винаги обаче ги има сутрин. Съмнявам се, че така ще се стигне до резултат. Утре ще видим кантара, показващ навярно същата онази първоначална разлика от 2,5 кг., която беше резултат от възстановяване след цикъл, а аз за стимул нарекох резултат от системно хранене. продължавам все още.
Днес:
з: 60-70 гр. птичи пастет, малко крем сирене, 3 резенчета салам, парче кекс, 1 целувка, 2 бисквитки, чепка грозде;
о: огретен от картофи със сирене, яйце,кисело мляко, малко кашкавал и масло, чепка грозде;
в: сега ям една салата от домати и сирене, но не знам дали ще мога  Sick, доматите са отвратителни, като от консерва или за консерва, сиренето също е отвратително, работила съм в мандра и това не е сирене а  Sick Sick Sick въпреки, че не са се пожалили от към лимонене киселина и има вкус на възкисела гнус, това нещо се разпада при най лекия допир, защото на нещо което не съдържа нито мляко, нито дори растителни мазнини и протеин, колкото и лимонен киселина да му сложиш няма да стане твърдо, все едно да подкисляваш вода и да чакаш да се втвърди.
Оххх май съм в ужасно настроение. излях част тук. Да си ям гнусната салатка и да помълча.
Че после  Sick гимнастика  Cry

# 86
  • На планетата Земя
Здравейте, аз съм вашето горско духче!  Mr. Green

Kerizi, нетактични хора винаги ще има. Опитай се да не го приемаш лично. Ти вървиш по своя път и ще бъдеш още по-щастлива.

poohito, я какво лошо настроение те е нападнало. Спри я малко тази гимнастика, щом така те потиска. Ще я започнеш по-осезаемо, когато тръгнат надолу килограмите, с това ще се появи и желанието. Правим все пак голяма промяна в храненето си, това сигурно в някаква степен се отразява и на настроение. Не увесвай нос, помисли си за нещо хубаво! Несвързано със системата! И ни го разкажи!  Hug

# 87
Здравейте и от мен системки, да се пльокна и аз в новата темичка.
Тук съм и уж системствам, окротявам ламята, на която опуснах края предния уикенд, за мое щастие сега пак съм си на линийка, а и съм пред МЦ, дано и аз да се похваля скоро с минусче. Отчета за вчера и днес е: вчера: з - масленки с кафе и мляко, о- сухари с лютеница и кашкавал, салата от зеле и моркови в- плодова салата като имаше в нея круши и праскови, които не са системни, но тук хубавите плодове са дефицит и реших, че може да съгреша малко с плодове
днес: з- кафе с мляко и 2 големи бисквити с тофи и бял шоколад о- пилешко филе с шопска в - отново шопска ( остатъците от обяда, на работа съм и няма как друго )
Лека вечер и добре дошли на новите и завръщащи се системки  Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 19:14 от Shishimoncho

# 88
Здравейте, момичета!

KERIZI , напълно те разбиеам как си се почувствала, защото и на мен ми се е случвала подобна ситуация и то нееднократно.На мен килограмите ми личат най -много именно в корема. След като за първи път ми станаха в тролея да ми направят място , защото явно ме помислиха за бременна, се почувствах толкова неудобно и притеснена, чв започнах да пелтеча - " Не , моля ви се недейте, аз ще слизам след малко" и слязох на бързо на следващата спирка. Но на следващите два пъти, които ми се случи същото, просто приех поканата с усмивка и се възползвах (като единия път тролея беше доста претъпкан и дори бях благодарна). Така че в една и съща ситуация е важна гледната точка за това какво чувство ще предизвика в теб.Е сега от една година след като смъкнах 18 килограма и вече корема ми е като за 4 месец бременност , а не като за 6-ти месец явно преценяват , че мога да стоя и права и не ми се е случвала такава ситуация.

poohito , аз смятам, че за да има ефект от това , което правим за себе си трябва да бъде с желание и да предизвиква в нас само хубави чувства. Така че , ако имаш нужда си дай малко почивка и когато се почувстваш готова тогава започни наново с гимнастиките. А и сега , когато започва есента хормоните понякога си играят с нас и има промяна в настроенията. Така че спокойно , просто се огледай около себе си и потърси нешо, което да те зарадва, пък било то и минимално и всичко ще си дойде на място.

А ето и днешният ми отчет:
З - домашен плодов сладкиш
О -филе от пастърва със задушени зеленчуци
В - салата от печени чушки с извара и чесън + 1 чаша вино

# 89
  • София
Привет на всички  Hug

KERIZI, абсолютно разбираемо е да се почувстваш зле след подобна нетактична забележка. Дори и да беше бременна, на приятелката ти въобще не й влиза в работата да те коментира по този начин  Naughty . Не се натъжавай! Фактът, че си предприела сигурна стъпка за борба с килограмите, вече е достойно за уважение. Мисли позитивно, спазвай си Системата и резултатите няма как да закъснеят.

poohito, да ти кажа, че аз гимнастика НЕ правя. МРАЗЯ!!! И въпреки че знам колко е полезна и всичките там дрън-дрън-плюсове, които могат да се кажат и прочетат за упражнения, фитнес и т.н. не мога да се насиля да правя нещо, което не обичам  Naughty . Моята т.нар. "гимнастика" се състои в разтягане и въртеливи движения около кръста сутрин, защото така си чувствам добре гръбнака след сън. Отделям точно 30-40 СЕКУНДИ за това, преди да се втурна към кафето.
Знам, че рано или късно ще ми се наложи да се стегна, но има далеч по-приятни занимания за стягане от гадните упражнения, а ефектът ще е доста добър. Такъв пример е плуването - тренира всички мускулни групи. И другия пример, към който аз съм се насочила, когато сваля още 10 кг от себе си, това е конната езда. Да, малко скъпичко удоволствие е, но е УДОВОЛСТВИЕ! Тренирала съм я преди години и знам, че 30 минути на коня се равнява поне на час и половина упражнения. Засега физическото ми натоварване се заключава в ходене пеша, но не целенасочено, защото отслабвам, а по необходимост - от колата до входа на вкъщи или работа  hahaha ! Изобщо не си го слагам на сърце!
В забързаното и толкова стресово ежедневие, което имаме, няма нужда да се затормозяваме с излишни неща.
Горе главата! Всички тук заедно ще постигнем поставените си цели. Най-важното е да сме позитивни и да вярваме в положителните неща.
Силни прегръдки имаш от мен  Hug !

За днес менюто:
З: 2 бутер-сиренки, 3в1
О: манастирски боб-чорба (без запръжка), домат
В: краставица и сирене

Общи условия

Активация на акаунт