"Системата минус 60"- тема №28

• 42 514
  • 736
  •   2
Отговори
# 645
  • На планетата Земя
Здравейте!  bouquet

Добре дошли на новите попълнения! Желая ви силна мотивация и стабилни успехи на кантарчето.

Аз не съм в настроение, затова няма да дудням дълго. Прегреших много този уикенд и не се обичам. Как може така да си плюя на цялото старание в делничните дни! Ей това не го разбирам. Като спретнах едни курабийки за детето, после дойдоха и орехи от вилата. Настана една неконтролирана консумация без оглед на час, меню... Ами така ще са ми резултатите, като ми е толкова слаба волята. Днес дори не се и мерих, а може би трябаше, за да се стресна съвсем.  Sad

Kally May, аз имам машинка и често си правя хляб. Рецепта за ръжен хляб ли ти трябва? Ще погледна рецептите у дома и ще пиша.

Mama Eli, може чушки бюрек, стига да няма мазнина? Как ги приготвяш?

За днес:
З: филия с кашкавал, мляко с нес, 2-3 курабийки (да се свършват по-скоро дано  Twisted Evil), черен чай с мед, орехи
О: супа телешко варено (ще махам картофите, така може ли?), сурова червена чушка, домат
В: кисело мляко и ябълка

# 646
  • София
Kally May, аз имам машинка и често си правя хляб. Рецепта за ръжен хляб ли ти трябва? Ще погледна рецептите у дома и ще пиша.

Много ще съм ти благодарна   bouquet Hug !

# 647
Мързеливите чушки бюрек ги правя като нареждам печени чушки в тавичката и отгоре заливам със яйца и сирене. Пека във фурната   bouquet
Рецептата взех от темата на форума *система минус 60* с рецепти  Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 12:52 от mama eli (.)(.)

# 648
  • На планетата Земя
Mama Eli, колко яйчица слагаш в тази вкусотия? Не знам , все ме притесняват тези яйца в гозбите вечерно време. Дали пак биха се счели за свързващ елемент?

Ох , не че аз спазвам нещата последните 2 дни!!! Бой по главата, докато мърда.  #2gunfire Crazy #2gunfire

# 649
Според рецептата яйцата трябва да са пет, сиренето 300 гр., а чушките 10-15 бр.  Peace ако решиш може да сложиш и малко кисело мляко!

Простете невежеството ми, но какво ще рече *свързващ елемент*? Embarassed

# 650
  • гр.Варна
ох,на обед хапнах салата-домати,краставици,зеле,шунка,кашкавал с червен сос....много ли е погрешно това? Hug Rolling Eyes
Вечерята твърдо остава Мляко+ананас!

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 14:47 от mama_na_kiki

# 651
Здравейте! Аз съм съсвем нова тук и имам нужда от помоща ви. След раждането в следствие на много силен стрес за отрицателно време качих 15кг които сега искам да смъкна. Обаче......проблемът е че през живота си никога,ама никога не съм спазвала каквато и да диета  Embarassed Embarassed и мнооооооого обичам сладкото... Ще ви кажа какъв ми режима към момента, моля ви посъветвайте ме какво да отпадне, какво да прибавя и т.н.
Закуска - баничка със сирене от близката баничарница с чай или кафе + вафла морени 1бр.
Обяд - нещо готвенко / обикновено свинско с някаква гарнитурка /
между храненията солети и чай или айран
Вечеря - за днес си направих салата, но незнам дали ще изкарам само на нея.
От неделя тръгнах и на фитнес - взех си карта за 3 пъти седмично пък да видим до кога ще изкарам  Laughing
Моля помагайте със съвети  Praynig

# 652
  • София
anito1232, първо добре дошла  welcome !
Ще те корегирам спрямо примерното меню, което си дала, за да видиш как е правилно:
Закуска - оставяш я такава, каквато е и да ти е сладко  Wink . В един момент, след месец на Системата примерно, апетитът ти от само себе си ще намалее и ще ти се хапват овесени ядки с мед вместо вафлата, пак примерно. На закуска всичко ти е позволено - това е храненето, в което можеш да се отдадеш на сладкото, което обичаш, тестеното също. През останалото време - не!
Обяд: Готвенкото е най-хубавото. Само не трябва да съчетаваш месо с картофи, месо с бобови, както е добре да изключиш хляба.
Междухранения: Недей да правиш! Никакви!!! По-добре пий вода, чай без захар, мед или друг подсладител, чисто кафе. Солетите - забравяш въобще, освен на закуска.
Вечеря: Първо да бъде преди 18:00ч. - това е най-важното! Ако е салата, в нея не трябва да има маслини, шунка, крутони, олио. Например, салата от 1 краставица с копър и сирене е чудесно!
Прочети първата страничка на темата и табличките, които са постнати там - така ще се ориентираш най-добре. Има и отделна тема за рецепти, от където можеш да черпиш идеи какво да хапваш. Ако имаш въпроси - питай смело, затова сме тук  Hug !

mama_na_kiki, ако обядът ти е само от тази салата, значи е ОК.

За днес моето меню:
З: 5 сухара с мед, няколко солени бисквити, 3в1
О: пилешко месо на скара, 1 краставица
В: сиренки "Наши" с кисело мляко

# 653
ох,на обед хапнах салата-домати,краставици,зеле,шунка,кашкавал с червен сос....много ли е погрешно

Не е погрешно, системно е.

Според рецептата яйцата трябва да са пет, сиренето 300 гр., а чушките 10-15 бр.  Peace ако решиш може да сложиш и малко кисело мляко!

Простете невежеството ми, но какво ще рече *свързващ елемент*? Embarassed

Това е рецепта за обяд, нали?
Свързващ елемент, според рускините, е 1 яйце, което помага на яденето да си задържи формата (примерно, сиренки, или подобни изделия). 5 яйца няма как да са свързващ елемент, те са си направо цяло ядене.

# 654
Веднага започвам да питам  Wink

как разпределяте времето си за хранене така че след 18ч да можете да издържите чак до следващия ден? Аз примерно излизам от нас в 8ч. баничката я хапвам към 8.30 и към 13ч вече усещам пристъргване. Да не говорим че съм на работа до 18ч и докато се прибера у дома става 19ч. Да кажем хапвам към 17.30ч обачеееее, към 22ч. малката като заспи усещам нечовешки глад и мушвам някое парче кашкавал. Вие как си разпределяте времето?

# 655
към 22ч. малката като заспи усещам нечовешки глад и мушвам някое парче кашкавал. Вие как си разпределяте времето?

Аз пия чай от мента, само него го понасям без захар. И много вода. Но това само в началото - после свикнах и не бях гладна вечер.

# 656
  • София
Ще ти цитирам самата Мириманова:
"Който има желание, намира 1000 възможности, който няма желание, намира 1000 причини."
Аз работя на смени, което от една страна е добре, защото имам повече от два свободни дни на седмица. Но когато работя, моят работен ден започва в 6:00ч. и приключва в 20:30ч. Закусвам обилно вкъщи към 5:30ч., към 10ч. - капучино без захар. В чантата си винаги нося една ябълка и си купувам айрян или кисело мляко. Обядът често го пропускам - това е грешно, но нямам избор. Понякога изяждам ябълката към 13:00ч., но ако имам време. Вечерята ми е в 17:30ч. - айрянът. През останалото време - мноооого вода или чайчета. Хубавото е, че не всеки ден съм така.
Ако почувствам глад след 18:00ч. винаги пия чай без захар.
Всяко начало е трудно, но после се свиква.

# 657
Здравейте момичета и добре дошли на новите системки-успех.Влизам само да се обадя ,защото съм много заета за изборите и не спазвам много часовете на системата -хапвам закуска и късен обяд .Затова не се отчитам да не объркам нк момиче .Чета ви и се надявам след 23,10 да съм редовна.Харесах идеята за печени ябълки -дано скоро я пробвам .Това е от мен До скоро

# 658
Добре дошли на новите системки,пожелавам ви търпение,воля и постоянство и аз вече съм към края,не че няма да продължавам с този режим до край LaughingНа 10-ти правех още един месец и резултата е -26кг newsm44 newsm44 newsm44 Момичета,мислех си че зимата ще е по лесно с режима,защото се ляга по рано и много не се излиза че е студено(няма какво да те дразни след 18Ч.)но сега ми се яде май повече от колкото лятото аз ли си втълпявам или защото бях в мц newsm78,моля дайте си мнението по въпроса лятото или зимата се прави по лесно диета Hug

# 659
Добре дошли на новите системки,пожелавам ви търпение,воля и постоянство и аз вече съм към края,не че няма да продължавам с този режим до край LaughingНа 10-ти правех още един месец и резултата е -26кг

Лелеееее, браво на теб!!!!  smile3501 smile3501

Какво направи ти? За 6 месеца - 26 смъкнати килограма - това е нов рекорд!  Shocked

Спомням си кога дойде в темата - все едно беше вчера.

Общи условия

Активация на акаунт