Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 266
  • 327
  •   1
Отговори
# 150
Конкретно   -  срещам един хубав мъж, говорим си.  И днес виждам  - къси чорапки + сандалки. Може да съм лекомислена, но някакси ми се промени отношението.  
Joy
Като как ти се промени отношението? Иначе си е селянийка, да.
Ми и аз не обичам, тоест обичам натокани мъже. Прави ми впечатление външния вид.

# 151
     Занемарен външен вид, дълъг нокът на някой от пръстите, откровен простак, горд и самовлюбен "професор по всичко", арогантен и безцеремонен "принц". 

# 152
Ако е много глупав,много нисък и залепен за полата на майка си изобщо не бих се занимавала с него.

Разните му там сандали,чорапи,гащи,нокти и телесни миризми ,дето пишете за тях, са неща,които могат да бъдат променени и понякога не са реален показател за умението му да си подбира дрехитеи хигиенните навици,особено,ако е на гости в града и багажа му е загубен.
Тези,дето са много нагласени,например,са ми подозрителни.Някой беше написал,че разликата между един костюмиран любител на бирата в средата на бара и поизмачкания пияч на уиски в ъгъла са двете крайности-единия избива комплекси и търси внимание,другия се ориентира в обстановката.

# 153
хаха, дългия нoкът на кутрето направо цепи мрака Mr. Green Laughing

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 10:16 от doby80

# 154
Липсата на внимание и кавалерски подход. Може би съм разглезена, но ми прави лошо впечатление ако някой, дори колега, не проявява признаци на внимание и отношение към жените около себе си. Ако мъж, с когото реша да изляза и да кажем съм харесала, не прояви дори малко кавалерско отношение това ми прави много кофти впечатление. Хигиена и прочие не коментирам - там изобщо не разсъждавам.

# 155
  • София
Ми, те вече може и да не смеят, че като нищо някоя по-чувствителна колежка ще ги обвини в сексуален тормоз! Направо не им завиждам на мъжете в това отношение - ако са внимателни - досаждат, а ако са неутрални са груби.

# 156
  • София
Каруцарско поведение и лоша лична хигиена са нещата,които са ми неприятни и отблъскващи.
Облеклото рядко ме впечатлява и почти никога не коментирам.Особено,ако човека е видимо със скромни средства.Каквото е имал това е обул/облякъл важното е да е чист.

# 157
Ако мъж, с когото реша да изляза и да кажем съм харесала, не прояви дори малко кавалерско отношение това ми прави много кофти впечатление.
Преди много години, един много вълнуващ на пръв поглед младеж с хигиенни навици повече от необходимото, не помоли да го изпратя до входа защото имал много пари в себе си. След първоначалния шок ме напуши смях, а шофьора на таксито почти направи кълбо на пред. Повече не излязох с младежа. Но тази история май е за темата с мунювците.

# 158
Ако мъж, с когото реша да изляза и да кажем съм харесала, не прояви дори малко кавалерско отношение това ми прави много кофти впечатление.
Преди много години, един много вълнуващ на пръв поглед младеж с хигиенни навици повече от необходимото, не помоли да го изпратя до входа защото имал много пари в себе си. След първоначалния шок ме напуши смях, а шофьора на таксито почти направи кълбо на пред. Повече не излязох с младежа. Но тази история май е за темата с мунювците.

Еееее, не  Joy Joy Joy

# 159
  • Бургас

И какво е очаквал? Ако го нападнат, ти да го спасиш ли?  Joy
Може би е опитвал по някакъв странен начин да те привлече.
Ох, вече нищо не може да ме учуди.

# 160
Напоследък изключвам външността. И смело мога да твърдя, че разочарованието /на чувства и очаквания/ е единственото нещо, което може да ме нарани най-много от един мъж.
Ни косми, ни миризми - могат да се равняват с това.

# 161
Момичета, стига сте се превземали с тая хигиена. Wink Wink Като видите някой строител с каска, с гащеризон и целия омазан с боя, не е ли секси? А автомонтьорската миризма не е ли симпатична, а? На нафта и грес.  Laughing Mr. Green
Отблъскването не произлиза само от хигиената. Само като видя аграрната фИЗИОНОМИЯ НА НЯКОГО И ВеЧЕ МИ Е ясно, че няма какво да си кажем. Не понасям и прекалено материални хора, които говорят за пари, самохвалците, нахалитетите и авантаджиите. Слава богу, че вече имам утвърден кръг от хора и не ми се налага да търпя такива.

# 162
Напоследък изключвам външността. И смело мога да твърдя, че разочарованието /на чувства и очаквания/ е единственото нещо, което може да ме нарани най-много от един мъж.
Ни косми, ни миризми - могат да се равняват с това.
Peaceприсъединявам се. Отблъсква ме също и слабата воля, страхливците абе все тия неща дето уж са присъщи за силния пол.

# 163
Момичета, стига сте се превземали с тая хигиена. Wink Wink Като видите някой строител с каска, с гащеризон и целия омазан с боя, не е ли секси? А автомонтьорската миризма не е ли симпатична, а? На нафта и грес.  Laughing Mr. Green
Отблъскването не произлиза само от хигиената. Само като видя аграрната фИЗИОНОМИЯ НА НЯКОГО И ВеЧЕ МИ Е ясно, че няма какво да си кажем. Не понасям и прекалено материални хора, които говорят за пари, самохвалците, нахалитетите и авантаджиите. Слава богу, че вече имам утвърден кръг от хора и не ми се налага да търпя такива.
Peace

# 164

Много даже  Laughing Но ако не се е къпал една седмица.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт