Какво може да ви отблъсне в един мъж?

• 29 256
  • 327
  •   1
Отговори
# 165
Е, те изброените професионалисти се къпят всяка вечер. Казвам го от собствен опит. Mr. Green
 В крайна сметка един мъж може да бъде окъпан, ако се наложи. Обаче ум в главата няма как да му се налее отвън. Нито пък да бъде превъзпитан.  Wink

# 166
  • Пазете Гор
Когато една професия налага да си миеш ръцете преди, а не след като пикаеш, банята ведбъж дневно поне е задължителна. Буквално витална. Пък повярвайте - варовия прах действа чудесно на мазна кожа. Стига да е за ден-два, де.

Morphea, бояджиите не са секси - коравите загорели мъже работят груб строеж, метални конструкции, в краен случай настилки. Миришат на слънце и ръжда  Wink

Последно - на  външен вид ли да наблегна - било то бицепс, маникюр, гръб или ръце, или да се съсредоточа върху интелектуалното си израстване? Какви са шансовете ми да стана неустоим, водейки си записки от темата newsm78?

# 167
 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Не знаех, че тук ще вземе да влезе и някой мъж. То констатациите произлизат от мястото където  работя - има огромен строеж. Естествено че говоря за хора, работещи на открито.
Но лично мен не ме впечатляват мускули. Даже понякога ми изглеждат заплашително.

# 168
Куркума , колко ентелегенти познаваш с нокът на малкото пръстче? Може и да има.

# 169
  • Пазете Гор
Не съм срещал подобен образ поне 20 години, Трещерица, дори не помня кому принадлежеше последният видян от мене такъв израстък. Ентелегентен свят много има, кой повечке, кой по-малце.  Sunglasses

Сума клишета за неприятните неща у един мъж прочетох. Добрата новина тука е, че момичетата боравят с клишета, защото не са виждали наяве и в достатъчна близост противни мъже. Поне предполагам така.

# 170
Миенето на ръце е задължително преди - за всякаква професия:)
Ама темата май не беше за личната хигиена.

# 171
  • Sunshine state
Аз,лично,намирам работниците,за които Морфеа говори, секси.. дори са ми слабост  Embarassed  Flutter
Моят мъж е монтажист и като си сложи синия гащеризон и работната тениска,направо ...  Heart Eyes

# 172
  • Пазете Гор
Отсъствието на чувство за хумор е тежка и непоправима липса, мда. И у мъже, и у жени. Темата зави към личната хигиена, защото е лесно да се каже. Тази теза не предполага замисляне.
"Не харесвам нечистоплътни мъже"!. Може би е вярно, но изобщо не е оригинално.

Изобщо намирам, че писмените изяви на мнение би трябвало да са поне на косъм по-задълбочени, интересни и с опит за художественост при поднасянето.

Интересно би ми било да прочета отговори от сорта:
Мъжът е отблъскващ ако:

- предпочита светлосини вратовръзки
- храни изключително и само с пача и броколи
- суеверен е. Носи муска.
- спал е с повече мъже от мене
- бие се
- харесва майка ми повече, отколкото мен

Чете ми се за цветни хора, странни мнения, не ми се премятат клишета.

# 173
Сори, не сте толкова оригинални просто. Или физическото, което отблъсква, взима връх над това, което търсиш като отговори Joy Hug

# 174
  • Пазете Гор
Не търся конкретни отговори. Търся смислени, обмислени и добре написани мнения. Не за да изясня проблема, а за да се насладя на четенето.

# 175
  • Варна
Отблъскват ме елементарни и първични мъже без чувство за хумор. Всичко останало мода да го оправя.  Laughing

# 176
  • Варна
Не понасям мъже мързеливи, алкохолици, грубияни! Twisted Evil
Пък да ме целува небръснат и бодящ- малеее!  Twisted Evil Спирам за физическото отблъскване, макар че имам много да изброявам.  Laughing

# 177
  • Бургас
Сега, като се замисля,.. май няма такъв  Thinking Може би, ако се окаже извратеняк...  Whistling

Идва ми да напиша отговор на въпрос от сорта на "Какво може да ВИ ПРИВЛЕЧЕ в един мъж"... май ще е по-интересно.. Тема?  newsm78

# 178
  • София
Много неща могат да ме отблъснат в един мъж.
Но в друг точно тези неща могат да не ми направят впечатление... и го приемам с все всичко...

# 179
Нищо не ме отблъсква повече от пиян мъж. Физически не съм се замисляла скоро какво би ме отблъснало. Деля мъжете на два типа - такива, които са ми симпатични (с които ми е приятна комуникацията) и такива, които са ми безлични (общуване по задължение). Ако ги разглеждах като евентуални партньори, сигурно щяха да ме дразнят пърхута на люспи, миризливите крака и тн, но след като не са ми никакви, какво ме засяга как изглеждат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт