Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 451
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Pro, знаеш ли една бледа роза колко красиво стои в подобна ваза? Flutter
Ц, въпреки уместната ти комбинация, с фалически вази не мо'еш ме изкуши...  Naughty

# 256
  • София
Клонке, на кафе ли гледаш? Да ти пратя снимки на чашата ми? Съвсем няма да даваш пари за кафе в този случай Simple Smile
А искам да узная нещо.
Прати ми. Аз ще ти пратя банковата си сметка. Mr. Green

# 257
Ама аз съвсем друго искам да узная, не банковата ти сметка  Mr. Green

# 258
  • София
Ама аз съвсем друго искам да узная, не банковата ти сметка  Mr. Green
Примоция чакаш, значи Mr. Green
Познах, нали? Даже и без снимка bowuu

# 259
Клонке, сега е моментът да пуснеш каталог на банковите си сметки.

# 260
Аз ще се погрижа за хартиения Laughing

# 261
Ама и примоция ли ще има? Доообре!

офф, стига спамихте, бе!  Mr. Green

# 262
  • София
Мисля, че от Икеа си правят списъче и скоро ще ни организират екскурзия извън работното време в магазина им, като дискретно ще ни предоставят карти за 40% отстъпка .... от кюфтетата!  Mr. Green

# 263
Мисля, че от Икеа си правят списъче и скоро ще ни организират екскурзия извън работното време в магазина им, като дискретно ще ни предоставят карти за 40% отстъпка .... от кюфтетата!  Mr. Green
... и вазите.  Wink

# 264
  • софия
Дано преди това съобразят и не минат да виснат каталогче на вратата, че айдуците не спят Sunglasses

# 265

понеже темата съвсем се отклони, да си питам и аз - абе какъв е тоя магазин за шведска храна, за който се споменава в каталога? не съм виждала в другите магазини на ИКЕА такова нещо..
 newsm78

# 266
Начи ако питаш за талончетата на Лукойл, виждат ли им се буквите, местят те в "На пазар".
Ако е реклама на ИКЕА, остава в "Клюкарника" - бутафорно "критична", респ. "петъчна".

В кой подфорум е конвенционалната реклама на ИКЕА?

# 267

понеже темата съвсем се отклони, да си питам и аз - абе какъв е тоя магазин за шведска храна, за който се споменава в каталога? не съм виждала в другите магазини на ИКЕА такова нещо..
 newsm78
Има си го, но не е точно магазин, а няколко щанда с отделна каса. Обикновено е след касите, като до него се продават и готови за консумация храни, вкл. в менюта и напитки. Като в Мак.Доналдс да речем.
От шведската храна не съм опитвала кой знае какво,  имат сьомга ( замразена, шведска) и интересни сладка- прим. от бъз и портокал. Имат сокове,  чипс, бисквити- такива неща. Има ги и сайтовете ( на немски ).

# 268
  • София
Начи ако питаш за талончетата на Лукойл, виждат ли им се буквите, местят те в "На пазар".
Ако е реклама на ИКЕА, остава в "Клюкарника" - бутафорно "критична", респ. "петъчна".

В кой подфорум е конвенционалната реклама на ИКЕА?

Русофобия ли се търси?

# 269

Общи условия

Активация на акаунт