"За теб, приятелю" - втора част

• 15 195
  • 113
  •   1
Отговори
# 45
надявам се да не е късно да се включим сега? Имаме вече избрани книги, изпращам ги направо в Добрич.

# 46
  • Кацнала на едно дърво.
Венда, по-добре е направо в дома, така и така ще се изпращат.  Hug
Буми, не е късно - до Коледа се надявам да направим библиотека за дома.  Hug

# 47
  • Казанлък of all places
Нашите "Чарли и шоколадовата фабрика" и "Приказки за лека нощ" са опаковани и днес излитат!

# 48
Ще.   bouquet

# 49
Днес пращам две книги до Добрич.Приказки на Андерсен и Чичо Томовата колиба.

# 50
Спрях се най - сетне на Ерих Кестнер - три в едно - "Двойната Лотхен", "Антон и Точица" и "Хвърчащата класна стая". Тези дни ще я опаковам  Simple Smile

# 51
Ех, че хубава инициатива  Heart Eyes (де да бях я видяла по-рано)
Ще се включа задължително.
Василиса, поздравявам те   bouquet

# 52
надявам се дечицата в Добрич да харесат "Анини приказки".

# 53
  • планетата Земя
И нашите книжки вече пътуват. Надявам се да пристигнат за седмица - две.
Позволих си да прослушам дисковете с приказки заедно с децата Blush. Груба грешка! Моичките вече не искаха да пращаме дисковете  Laughing. Успях да им обясня все пак, че аз винаги мога да им прочета книжката, вместо да я слушат на диск.

# 54
Здравейте,
мисля че това е страхотна инициатива. Hug Поне човек е сигурен, че дарението отива по предназначение.

Аз моля и за малко помощ тъй като нямам деца и ми е трудно да преценя какво четат децата в тази възраст. Бихте ли ме насочили. Днес ходих в една книжарница, но оттам ми прелагаха само някакви поредици от рода на 100 факта за викингите и т.н или пък книжки които не съм и чувала.
Вчрно, че децата в днешно време четат различни неща от нас когато сме били на тяхната възраст, но ми се иска да взема смислена и стойносттна книга.

# 55
  • Варна
Книгите от тази категория са подходящи  Peace

# 56
Благодаря  Hug  bouquet

# 57
  • София
Здравейте,
Вчера децата избраха книжките : "Питър Пан" и "Три повести за Карлсон".Утре ще купя и за по-големите дечица.
Ще изпратя книгите направо в Добрич,но куриерските фирми искат телефон на получателя. Някой знае ли номера на телефон в дома?

# 58
Ще пратя, да!
Новите книжки за Никола.

# 59
Здравейте,
Вчера децата избраха книжките : "Питър Пан" и "Три повести за Карлсон".Утре ще купя и за по-големите дечица.
Ще изпратя книгите направо в Добрич,но куриерските фирми искат телефон на получателя. Някой знае ли номера на телефон в дома?
И аз исках да питам същото!

Общи условия

Активация на акаунт