"За теб, приятелю" - втора част

• 15 191
  • 113
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
Вчера децата избраха книжките : "Питър Пан" и "Три повести за Карлсон".Утре ще купя и за по-големите дечица.
Ще изпратя книгите направо в Добрич,но куриерските фирми искат телефон на получателя. Някой знае ли номера на телефон в дома?
телефонът е нужен за връзка в случай, че има проблем с доставката. можете да запишете Вашия тел. номер в полето за телефон на получателя.

# 61
  • ВАРНА
Можете да я изпратите до:
Град Добрич 9300 ж.к. "Дружба 3"57, дом "Дъга" (Николай Раданов, директор).

Имам едно питане за адреса  Simple Smile
Така написан не го разбирам  Embarassed
ж.к. Дружба 3, номер 57 или ж.к. Дружба 357

п.п. В GP намерих това
телефон: 058 605601

# 62
Доколкото си спомням, кварталът "Дружба" има три части - 1,2,3.
Така че: ж.к. Дружба 3, номер 57
(щом на някои места в адреса няма 3, разбирам, че просто в Дружба 1 и 2 няма номер 57...).
Аз поне изпратих книгите на ж.к. "Дружба 3" 57. Дано са стигнали. Мисля, че с името на дома и на директора (с препоръчана пратка) няма как да се загубят.

# 63
  • Варна
Това е книжката от нас, Симона я избра, дано не се повтаря:

# 64
  • Кацнала на едно дърво.
Точно така, "Дружба 3", а номерът е 57. Мисля, че пратките няма как да се загубят, все пак там има един дом и хората го знаят.
Благодаря на всички, които участват! Hug

# 65
Страхотна инициатива!  Hug Браво, Василиса!  Hug

Изникнаха ми няколко заглавия на книжки, ще се съветвам с Алекс и ще изпратим направо в дома.  Peace

# 66
Със сигурност ще се включим в инициативата Peace
Браво Юлка  !:bouquet: Hug

# 67
И ние се включваме    Hug

# 68
  • София
Тъй като моята дъщеря не може да ми даде мнение (все още  Grinning), смятам да реша вместо нея и да се включим  Peace

# 69
И моето семейство с радост ще се включи в инициативата  Hug!

# 70
Чудесна инициатива!
Ще се посъветвам с по-голямата дъщеря и ще купим книжки за тази възраст.

# 71
А може ли книгите да се носят с посвещенията в библиотеката или да се изпращат директно в Дома?

# 72
Чудесна инициатива, а това с посвещението е направо страхотно!!!
И ние ще се включим!

# 73
  • Кацнала на едно дърво.
А може ли книгите да се носят с посвещенията в библиотеката или да се изпращат директно в Дома?
Ако ви е по-удобно, може да оставяте книги и в Детски отдел на Столична библиотека, на библиотекарката. Само да не сбъркате входа - първият (от страната на "Раковска") е към Детски отдел. Отделът се намира на втория етаж, стъклена врата.  Hug

# 74
Говорих днес с управителката на книжарница в Стара Загора. Да се направи нещо като мини-щанд на инициативата. Родители и деца могат да изберат книжка, да я надпишат и да я оставят там( ако не им се разкарва до пощата/нямат възможност/. А книжарницата от своя страна да изпратят книжките до дома в Добрич. Макар, че за малчугани е голямо вълнение да отидат в пощата и да пуснат писмо/колет  Rolling Eyes  ама все пак, да има и такава опция.
Ще направим тия дни флаерчета и ще ги оставим в книжарницата на касата и на още 2-3 места. Създадох и събитие във фейсбук, на което поканих всички приятели и ще помоля да го споделят и те със всички, повече хора да разберат за тази прекрасна инициатива.
Чудя се какво още може да се направи за популяризиране на идеята?

Общи условия

Активация на акаунт