"За теб, приятелю" - втора част

• 15 191
  • 113
  •   1
Отговори
# 75
  • Кацнала на едно дърво.
Чудесна идея, Джанче! Hug
Вече излезе статия във вестник "Всичко за семейството", а и очаквам участие телевизионно. За съжаление, трудно се намира медийна подкрепа за тези неща...

# 76
Здравейте и от мен!   bouquet

Адмирации за прекрасната инициатива, аз едва днес научавам за нея, за съжаление за миналогодишната също не съм знаела, но още утре с таткото и бебето ще отидем в близката книжарница и с огромно удоволствие ще изберем книга, ще я надпишем и пратим.
Сигурна съм, че децата ще усетят любовта и топлината, която толкова много непознати лели, чичовци и деца им пращат чрез тези непреходни съкровища-   книгите, и това ще ги накара да се почувстват повече обичани и по- малко сами, особено в духа на предстоящия най- светъл и най- семеен християнски празник  Hug 
Аз ще се опитам да намеря събитието във фейсбук и да поканя и моите приятели,защото съм сигурна, че много хора ще бъдат очаровани от идеята   bouquet

# 77
И ние ще се включим в инициативата, още днес ще купим книгите! Simple Smile

# 78
  • София
Страхотна инициатива  Hug Жалко, че не съм разбрала и миналата година  Thinking
При първа възможност още тази седмица ще изберем книжки и ще изпратим  Peace

И между другото, Юлка, изключително съм щастлива от този "виртуален контакт" с теб  Hug Благодаря ти за прекрасните книжки, които пишеш за моя син   bouquet Преди време през седмица проверявахме дали е излязла втората част на "Страната на сънищата"  Heart Eyes А сега с огромно нетърпение чакаме и третата част! УСПЕХ във всяко начинание!   bouquet Peace

# 79
  • Кацнала на едно дърво.
Благодаря! Blush Hug

# 80
Днес изпратих книжка с пожелание...
Много мило ми стана...
Юлка, виртуална прегръдка от мен  Hug

# 81
"Мери Попинз"
"Мери Попинз от улица "Черешова"
"Мери Попинз отваря вратата"
"Мери Попинз в парка"

Това са нашите заглавия  Peace

# 82
 Не знам дали е подходящо, но взех "Без дом" ?! една др. книжка с избрани басни и на английски Дикенсовата "Коледна песен". Днес ще ги опаковам и утре ги изпращам.

Момичета, вие с препоръка ли ги пускате?

# 83
Двете части на Страната на сънищата:Любими Попътечо и Кралска кръв (сториха ми се най-подходящи според получателя им) чакат надпис и експедиция.  Embarassed

# 84
  • Стара Загора
"Eмил от Льонеберя"
"Вълшебното коте"
Една книжка за Лили чудото
"ЗАЩО - Космосът"
100 класически приказки

# 85
  • София
С моят син купихме "Мечо Пух",доста банално сигурно ще кажете,но това беше желанието на синът ми,който е на 5 години и обожава това мече Simple SmileНадписахме я с много любов и токущо я опаковах,следобед ще я пусна.Надявам се,че дори и да се повтаря смешните приключения на Мечо Пух ще донесат голяма радост в душите на дечицата.Пожелавм успех на инициативата и да просъществува много много години Hug

# 86
Чудесна инициатива, включвам се и аз...мисля и за малки и големи да избера по една книжка, само с посланието незнам как ще се представа  Rolling Eyes но...важно е желанието нали така  Simple Smile

# 87
"Енциклопедия на животните" и "Голяма детска енциклопедия" са двете книжки, които изпращаме ние  Peace

# 88
  • София
Ще пратя "Властелинът на пръстените", да има и за по-големите  Peace

# 89
От нас:

И една Вълкът и седметте козлета с няколко други приказки вътре.
Утре мисля да избера някоя и за по-големите деца. А някоя играчка може ли да добавим?

Общи условия

Активация на акаунт