Листопад (Yaprak Dökümü) - Тема 60

• 39 935
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Ах леле виждам възпявате  Джеврие в оди и балади  ама ако ви беше в къщи не знам каква песен щяхте да запеете smile3511 fight

# 61
И друго ми направи впечатление снощи - когато Фикрет предложи на Тахсин  , Айше да остане завинаги при тях. Какво да прави човека съгласи се - нали хич си няма деца. Разбирам че Фикрет го прави защото е загрижена и вижда как се отразява всичко това на детето , но според мен тя  вече е пренесла проблемите на Текин в дома си. Разбирам я добре все пак става дума за родителите и ,но неможе да  искаш всички да преживяват техните проблеми. Незнам още колко ще търпи и Тахсин

# 62
Ах леле виждам възпявате  Джеврие в оди и балади  ама ако ви беше в къщи не знам каква песен щяхте да запеете smile3511 fight

Stop Stop
за съжаление аз знам какво е да ти е  в къщата ,така че ДДДУУУУУР! #2gunfire
Някой хора тук казаха че образите на Хайрие и Али Ръза са нереални не съществуват днес! Елате , заповядайте веднага ще ви запозная!
biskit,  и аз споделям мнението ти!  bouquet

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 14:10 от snowquen

# 63
И друго ми направи впечатление снощи - когато Фикрет предложи на Тахсин  , Айше да остане завинаги при тях. Какво да прави човека съгласи се - нали хич си няма деца. Разбирам че Фикрет го прави защото е загрижена и вижда как се отразява всичко това на детето , но според мен тя  вече е пренесла проблемите на Текин в дома си. Разбирам я добре все пак става дума за родителите и ,но неможе да  искаш всички да преживяват техните проблеми. Незнам още колко ще търпи и Тахсин
Ми какво да прави горкият Sad?Няма дълго да търпи ,това напрежение ще избие нанякъде , luvbed
така подозирам аз.

# 64
Ах леле виждам възпявате  Джеврие в оди и балади  ама ако ви беше в къщи не знам каква песен щяхте да запеете smile3511 fight
Ох дълго време пях една прекрасна песен,но вече съм сама със съпруга ми и наистина ми е до балади за милите съкровища,които първо ти стъжняват живота и ти го правят ад,но вече край.. Hug

# 65
такаа явно наистина има хора като Али Раза , Хайрие и Джеврие. Въпреки че човек като се замисли все познава някой такъв

# 66
И друго ми направи впечатление снощи - когато Фикрет предложи на Тахсин  , Айше да остане завинаги при тях. Какво да прави човека съгласи се - нали хич си няма деца. Разбирам че Фикрет го прави защото е загрижена и вижда как се отразява всичко това на детето , но според мен тя  вече е пренесла проблемите на Текин в дома си. Разбирам я добре все пак става дума за родителите и ,но неможе да  искаш всички да преживяват техните проблеми. Незнам още колко ще търпи и Тахсин
Тахсин е много добър човек. Търпелив. Не всеки на негово място би търпял постоянните телефонни разговори, пътувания до Истанбул, проблемите, с които е принуден и той да живее (тези, на семейството на Али Ръза).
ББ: А дали това няма да е причина той да изневери на Фикрет?

# 67
ББ: А дали това няма да е причина той да изневери на Фикрет?
ББ Чакаме да дойде този момент в превод, за да се изясни дали наистина е изневерил, защото има съмнение, че е легнал пиян-залян и май нищо не е станало между него и певицата. Тахсин по принцип се замеси в тази история по молба на жената на приятеля му, който беше почнал да се захласва по певицата. Певицата пък изглежда си харесваше Тахсин, но не й се отвори парашута.

# 68
  • Vidin
Ако някой знае какво ще стане занапред, моля да го сподели с бели букви. Hug

# 69
 Хайрие продължава все повече и повече да ми пада в очите . Иска да се мести, но мисля че целта и е да се намъкне при Неджля.  И колко бързо се съгласи Айше да остане при Фикрет. Не и пука че там има още 4 деца- важното за нея е тя да се уреди

# 70
Ако някой знае какво ще стане занапред, моля да го сподели с бели букви. Hug

На първа страница има линк за нетърпеливите http://listopad-bg.blogspot.com/p/blog-page_6078.html

# 71
Хайрие приключи с търсенето на квартира.Много бързо се уреди при Неджля,не че не си беше пренесла повечето неща там,а за пласирането на Айшето в Адапазаръ просто нямам думи

# 72
Трепна й сърцето, че може да остане при Неджля; че Айше ще остане при Фикрет  #Crazy
А тя ще може на спокойствие да оплаква съдбата си и да охка. Ужас! И как говори за Али Ръза. На съседката казва, че е излезнал от болница, а самата тя какви ги върши.
Хареса ми Седеф. Изключи си телефона. Иначе щеше постоянно да чака Шефкет да й звънне.
Какво направи обаче Шефкет  newsm78 Взе някакви си 3000 лири от Нурдан, постави условие за къщата. И? С това ли ще съсипе Ферхунде?! Парите на майка й ... продала си машината.

# 73
И колко са тези пари ?Някой беше писал в първия сезон,че съотношението лев-турска лира е приблизително едно към едно,а и си спомням,че Али Ръза беше споменал,че пенсията му е 3800 лири,как се завършва опожарен строеж с толкова пари

# 74
Невероятна тема!  bouquet

Наистина,тази Хайрие направоо..простотата й просто няма граници! Shocked

Уреди си тя живота-детето в Адапазъръ,къщата и тя уредена,мъжа й - той в градината на ,,новия дом'',а тя на спокойствие! ooooh! Crazy Rolling Eyes Sick

Общи условия

Активация на акаунт