Листопад (Yaprak Dökümü) - Тема 60

• 39 973
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Помня, че когато Неджля живееше в онзи пансион, след онази грозна история, Фикрет поиска от Тахсин и нея да я приберат да живее у тях известно време Shocked
Добре, че човека отказа категорично, иначе такъв таралеж щяха да си сложат в гащите, че не е истина Stop

# 76
  • София
Ама и Неджля пък как го каза с половин уста "Можете да отседнете вкъщи"... тя просто усети накъде отива разговора с майка и  Laughing

# 77
Ама и Неджля пък как го каза с половин уста "Можете да отседнете вкъщи"... тя просто усети накъде отива разговора с майка и Laughing

Неджля има голяма къща, пък и живее сама, не виждам пречка да не приюти семейството си поне за известно време?
Не е ли по-добре Айше да бъде при нея, вместо при Фикрет и Тахсин, които се грижат за три малки деца + малко бебе.

# 78
Ама и Неджля пък как го каза с половин уста "Можете да отседнете вкъщи"... тя просто усети накъде отива разговора с майка и  Laughing

Така беше. hahaha Изобщо не и се иска да и се натрапят. Най - добре да отидат при Оузката, ама Хайрието как ще изкачва тези стълби нямам представа. Mr. Green

# 79
  • У ДОМА
Добър вечер в хубавата темичка!!!
Гледам че пак обвинявате Али Ръза,но  той  така си е скроен както се казва така е възпитан и така ще си кара,правилно -неправилно той така разбира живота според своите принципи и идеали и така го живее!От всяко дърво свирка не става!Такъв е!Да неприспособим е!Но е такъв!Никой не е безгрешен!Прави това което смята за доброто на децата си!Не го смятам виновен за упадъка на децата му.Вярно е че възпитанието което прилагаше спрямо децата си не е актуално със съвременната действителност,но поне малко да се бяха слушали в думите му и да си взимаха поуки от грешките никога нямаше да пропаднат така!Моят баща /лека му пръст/ме е възпитавал с тези ценности с които Али Ръза възпитаваше децата си!Мога да твърдя че това възпитание в никой случай не е погрешно,защото смея да твърдя че именно това възпитание ме направи стойностен човек!

# 80
Добро утро. Hug

АЛИ РЪЗА, newsm10

Желая ви хубав ден.  bouquet

# 81
Ама и Неджля пък как го каза с половин уста "Можете да отседнете вкъщи"... тя просто усети накъде отива разговора с майка и Laughing

Неджля има голяма къща, пък и живее сама, не виждам пречка да не приюти семейството си поне за известно време?
Не е ли по-добре Айше да бъде при нея, вместо при Фикрет и Тахсин, които се грижат за три малки деца + малко бебе.

Вярно е че Неджля има голяма къща и е сама пък и през повечето време пътувано мисля че Хайрието насади ли се там един път няма  да мръдне повече, още повече че тя отдавна си точи зъбите да отиде да живее там . А пък честно казано Неджля тамън се е отървала от всички тях , стъпила е на краката си  взима сама решенията за живота си. Ако ги приеме какво ще получи- вечно мрънкаща  Хайрие , намусения и недоволен от нарушаването на принципите Али Раза и неудачника Шевкед. Ако е за да им помогне за малко да , но Неджля много добре знае какво иска майкаи

# 82
Да повдигна темичката с един репортаж с Карел и Гюнай:

http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2011-09-05+17%3A42%3A3 … 9-05+17%3A42%3A32

Той е в няколко мини части, но веднага като свърши едната сама си започва другата. Peace

# 83
  • София

http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2011-09-05+17%3A42%3A3 … 9-05+17%3A42%3A32

Той е в няколко мини части, но веднага като свърши едната сама си започва другата. Peace

От всичко разбрах само един " Булгаристан "  Mr. Green Laughing Laughing  / явно , че там са се запознали /

# 84

От всичко разбрах само един " Булгаристан "  Mr. Green Laughing Laughing  / явно , че там са се запознали /

Да, на Бест Модел. Peace Аз чух и нещо спагети, ама кой прави спагети не разбрах. Да предположим, че булката е сръчна. Аз като видях кадрите от дома на Толга където тя се е изтъпанчила и ми стана лошо. Tired Защо ми е толкова противна тази, не знам. ooooh!

# 85
  • Пловдив
Фикрет, както знаем, главно гледа деца, където 4, там и 5.
А ако Айше е в къщата на Неджля, кой ще я гледа, тя Неджля само работи.
Хайрие трябва да се стегне и да си гледа детето, дори и да помага като баба. Няма такава простотия като нейната.

# 86
Честно казано и Фикрет започва да ме дразни. Омъжи ,се отдели се от родителите си ,намери чудесен съпруг с хубаво семейство / с някой изключения/  и какво - непрекъснато тича в Истанбул,  оставя децата през повечето време на грижите на Джеврие. Първо искаше Неджля да отиде да живее при тях и когато Тахсин отказа  тя му се разсърди искаше да го напуска . Сега ново20 пък Айше да живее при тях- той човека вече не смее да откаже. Та тя не обръща толкова внимание на собственото си дете и на съпруга си  колкото на близките си. Да не говорим за децата на Тахсин- те също са ощетенизащото  веднъж са останали без майко , а сега и баща им за да угоди на жена си и него непрекъснато го няма при тях

# 87
  • Пловдив
Фикрет прекалява, като гледа повече семейството си от съпруга си и детето. Но същевременно някои обвиняват Неджля, че тя НЕ се държи така.

# 88
Фикрет прекалява, като гледа повече семейството си от съпруга си и детето. Но същевременно някои обвиняват Неджля, че тя НЕ се държи така.
и как би трябвало да се държи Неджля. Вярно постъпи много грозно като се нахвърли върху сестра си в болницата - бързо забрави своите грешки. Но не съм съгласна ,че трябва да пренебрегва себе си или семейството си постоянно / както прави Фикрет/ за да тича при родителите си . Ако всичките им деца правят това което прави Фикрет за какъв самостоятелен живот говорим. Даже ми прави впечатление още нещо - в момента в който възникне поредния проблем при Текин ,Хайрие вдига телефона изапочва да звъни ту на Неджля , ту на Фикрет- тази жена не им спестява нищо, непрекъснато ги обременява, не им дава мир и спокойствие. Не може да си представи че като майка би трябвало да им спести някой неща

# 89
  • Пловдив
и как би трябвало да се държи Неджля. Вярно постъпи много грозно като се нахвърли върху сестра си в болницата - бързо забрави своите грешки. Но не съм съгласна ,че трябва да пренебрегва себе си или семейството си постоянно / както прави Фикрет/ за да тича при родителите си . Ако всичките им деца правят това което прави Фикрет за какъв самостоятелен живот говорим. Даже ми прави впечатление още нещо - в момента в който възникне поредния проблем при Текин ,Хайрие вдига телефона изапочва да звъни ту на Неджля , ту на Фикрет- тази жена не им спестява нищо, непрекъснато ги обременява, не им дава мир и спокойствие. Не може да си представи че като майка би трябвало да им спести някой неща

Да, абсолютно съм съгласна. Неджля е решила сама да се оправя с живота, но тя и не търси помощ от близките си. Като може, им помага. Толкова. На всеки нормален би му писнало да е част от скандалджиите Текин.

Общи условия

Активация на акаунт