Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
А аз се чудя защо се събудих в 4.30 тази сутрин.... Ама пък колбко работа си свърших преди тренировката  Hug Благодаря, Джоя, че ме светна   bouquet

Моля, хлапето вече втора нощ ме "светва" точно в 4:44. Не знам какво значи това, ама и ако довечера се случи, ще изляза навън да се огледам.  Преди малко се сетих като си погледнах часовника и се замислих дали е случайност  newsm78

# 256
  • Варна
здравейте пак съм аз Embarassedсутринта си пуснах едно от клипчетата за добро утро ,пожелах си пред огледалото само хубави неща,но нещо не ми помага този скептизъм не изчезва.Може ли довечера да си напиша желанията.Имам вече книгата-подсъзнанието може всичко.Моля ви помогнете ми да се чувствам по добре.Исам но нещо не мога да успея сама.Решила съм сама за себеси че трябва да мисля само положително,че не трябва да мисля лоши неща.Искам пак да съм веселият човек който бях,винаги усмихната и пълна със оптимизъм  bouquet

# 257
  • При децата ми
Здравейте! Hug
Ако днес напиша желанията си късно ли е и докога е това новолуние? Blush
До 48 ч. след пълнолуние може. Тъй,че днес пиши Wink
Desss Hug

Благодаря за отговора! Simple Smile След това къде трябва да се съхранява този лист, има ли някакви правила или ритуали? Simple Smile

# 258
Hrispa76 , отговорите ако не на всички, то поне на повечето въпроси, са на първа страница. А освен това Розичка е отговорила точно на този въпрос на предишната страница. Хайде преди да питаме нещо да си дадем труда да попрочетем, а?  Wink

# 259
  • При децата ми
Извинявам се! Blush Доста неща прочетох от темата, но това съм го пропуснала.

# 260
Ох,да знаете снощи какъв сън сънувах...те моите сънища винаги са били странни и съм се опитвала да ги разтълкувам, но за снощния просто нямаше смисъл... Heart Eyes
Та сънувам, че аз синът ми и още много хора бягаме от някакви чудовища(това сигурно защото все обичам да гледам такива филми).Аз съм грабнала сина ми и се мъчим да пропълзим по един мост над една река, но чудовищата неочаквано ни връхлитат.Както го държа и изведнъж от устата ми се отронват думите:"БОГ е любов!БОГ е мъдрост!"И така няколко пъти ги повтарям и ги гледам право в очите.Гласът ми става все по-силен и по-силен.И изведнъж ти изчезнаха....просто потънаха в реката!Така...отидохме на следващия браг, но към нас се втурнаха глутница кучета, но какви кучета, просто бяха огромни.И на тях казах тези думи.В следващия момент ги видях да подвиват опашчици и си заминаха...
Не беше кошмар.Не се събудих веднага, но много добре си спомних съня сутринта.Чувствах едно такова вътрешно блаженство, спокойствие, мир.Сякаш не бях аз, тази която изговаряше:"БОГ е любов!БОГ е мъдрост", все едно ги чувах отнякъде другаде.Енергията ми е на друго ниво!  bouquet

# 261
  • нейде там, където ....
според мен правилния начин е да се привеждаме в състояние, в което все по-точно и по-точно можем да разпознаваме кое е подходящо за нас.
....

С това съм съгласна. Но за всеки правилният начин да се приведе в това състояние е различен  Peace За всеки неговият начин е правилен и аз го приемам, без осъждане - стига да не пречи на друг да го постигне.

Рози, благодаря!  Hug

# 262
  • Tам през Атлантическия океан

Направо съм Толстой  Joy

Не ми храни  Егото че ми е едричко  Mr. Green горкото  Flutter

Онези, които нищо не искат, сами също нищо не дават.

П. Гиле

Сега съм Гиле

А сега малко Mr. Green

Аз познавах много хора, които имаха огромни познания и нямаха нито една-единствена собствена мисъл.

У. Мизнер

# 263
здравейте,
все още се опитвам да ви изчета.

Малко положителни мисли за утре, може ли.
Отивам на нова работа, нова длъжност, нови хора. Малко ми е стреснато.

Hug

# 264

Малко положителни мисли за утре, може ли.

Hug
Grinning Дааа

сега съм милионер  Flutter
1 000000 съм ги споделяла тези мисли , еми моноУ ми допадат  Grinning

http://sites.google.com/site/svetaokolonas/home/misli-kato-milio … ilioneradzimron-1

Може и на теб да ти допаднат и нахъсят за утре  Hug

Успех  Grinning

# 265
Ели, радвам се да те видя тук! Hug
Смело напред!

# 266
Ей ги на положителните мисли....  Flutter Flutter Hug  bouquet Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дес, скромността краси човека, когато той няма други добродетели, така че таман си ти е егенценцето... Целун!!

# 267
Е глЕй как ме вдъхнови да пусна и това  Wink

Че съм умен-умен съм, но защо съм толкова красив?! Сигурно защото съм скромен, а скромността краси човека.

Grinning

аЕ чал за сега  Wink бягам по задачки  Flutter

# 268
БЛАГОДАРЯ  Hug
Нинче- и аз се зарадвах като те видях тук.

По принцип съм много черногледа ( казах го и преди), но свеки ми казва да мисля положително. Е опитвам се де, но не всеки път се получава. Сега обача съм решена да си вдворя вътрешен мир.

Иначе всеки ден благодаря, че имам здраво дете и покрив на главата си.

# 269
Деско, ма ша ти открадна патента. Значи вдигаш  нивото и изчезваш по задачи, ми пистааа , ще ги пометеш Сичките задачи от раз  Hug тенкс за мислите

Общи условия

Активация на акаунт