Подсъзнанието може всичко 44 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 60 560
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Здравейте  дами  а старото листче с  желанията  какво  да  го  правя  от  10  имам  2 сбъднати

Peace

# 241
Правиш, каквото решиш - хвърляш в кофата, гориш с някакъв измислен от тебе "ритуал", пазиш, слагаш в специална кутия... Няма правила, има усещане.

# 242
Да ни е честито Новолунието!Отивам да  пиша желанията,че нещо се ошушках днес.Да се сбъднат всичките ви мечти,момичета! Hug

# 243
  • Уханното пристанище на Вселената
Днес попаднах на нещо интересно, споделям го веднага:
Ритуал „Хармонията в нас”

Това е древен ритуал в основата, на който лежи разбирането, че балансирането на вътрешния мир е едно от най-важните неща за развитието на всеки човек.

Ритуалът се извършва веднъж годишно, в дните около есенното равноденствие, като „условието” е Слънцето, и Луната да бъдат в зодиакалния знак на Везните – символ на хармония, уравновесеност, мир и разбирателство.

Ритуалът има за цел от една страна да освободи черти на характера, обстоятелства, хора и ситуации, които извършващият го иска да си отидат от живота му. От друга страна чрез него се призовават нови енергии, който да сложат началото или затвърдят позитивни промени в живота.

Как да извършим ритуала?

1. На лист хартия напишете всичко, с което имате желание да се разделите или да си отиде от живота ви.

2. На друг лист хартия напишете какво хубаво искате да ви се случи, какви качества желаете да утвърдите в себе си, какво ново искате да влезе в живота ви.
Задължително условие: Броят на нещата от двата списъка трябва да бъде равен! Тоест, ако сте написали 5 броя в единия списък, толкова трябва да бъдат нещата и в другия, ако са 10, 10 трябва да бъдат и другия списък, ...и т.н. Необходимо е да бъде спазено условието за БАЛАНС (символизиран от енергията на Везните в този ден)!

3. Списъкът с нещата, от които искате да се освободите се изгаря в пламъците на огън. В градски условия ползвайте свещ или кибрит като внимавате да не предизвикате пожар! Докато листа изгаря се казват следните думи:
„Предавам в пречистващите сили на Огъня всичко, което искам да си отиде! От днес нататък няма да губя времето си! Няма да се занимавам с празни работи! Няма да мисля за изгубеното! Няма да се страхувам! Да бъде!Амин!“.

4. Списъкът с нещата, които искате да влязат в живота ви, се пуска или в течаща вода (река) или (удобен за градски условия начин) е списъкът да се привърже към шнурчето на балон с хелий и да се пусне да отлети като се кажат следните думи:
”Нека силата на Въздуха (Водата, ако пускате списъка в река) съедини желанията и мечтите ми с безграничната Любов, Мъдрост и Истина, за да се реализират по моя воля и Волята на Вселената! Да бъде! Амин!”

Най-добре е ритуалът да бъде извършен на 27.09., защото освен, че Слънцето и Луната са в зодиакалния знак Везни, фазата на Луната е Новолуние, което символизира ново начало! Но, ако пропуснете тази „идеална” дата можете да го направите и на 28 и 29 септември!

Успех!

# 244
Клонка, Рози, и аз да се присъединя - нищо не става с "изнасилване" на съдбата... Ако държим целта високо, а не се опитваме да диктуваме начините, по които тя да се материализира в нашия живот - и ако това е наистина "нашата цел" - няма начин да не се успее.  Hug

За пишещите желания по новолуние, напомням - утре е следващото.
На какво да обърнем повече внимание при луна във Везни.

Цяло изкуство си е да не мислиш за "желаното"...Особено ако е много желано.

# 245
  • Варна
ЗДРАВЕЙТЕ  bouquetПРИЕМАТЕ ЛИ ПРИ СЕБЕСИ ЕДНА ЛУТАЩА СЕ ДУША,КОЯТО НЕЩО НЕ Е НА ЯСНО СЪС СЕБЕСИ!НЕ МОГА ДА ВИ ОПИША КАК СЛУЧАЙНО ПОПАДНАХ НА ВАС,И ОТ ДВА ДНИ САМО ВИ ЧЕТА СТАРИТЕ ТЕМИ И НЕ МОГА ДА СЕ ОТЛЕПЯ ОТ КОМПА!ТОЛКОВА ЛОШИ НЕЩА МИ СЕ СЛУЧИХА,ЧЕ ВЕЧЕ МИ ПИСНА!ИСКАМ ПАК ДА СЪМ ЖЕНА РАДВАЩА СЕ НА ВСИЧКО ОКОЛО СЕБЕ СИ,ДА ОБИЧАМ И ДА СЕ УСМИХВАМ.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО  bouquet

# 246
You're welcome!

# 247
момичета,отдавна не съм влизала тук...та сега ще се връщам доста назад да ви чета...минах през разни душевни катаклизми и мисля,че най-накрая съм на прав път-този към самата мен!
Тази вечер не знам от къде,как и защо,но постоянно ми ухае на цветя и това ме кара да се усмихвам сама на себе си,сякаш има някой(нещо),което не виждам,но ме изпълва с радост(въпреки всички ужасии и трудности през които минах)...та просто исках да споделя Hug
sneji suni,добре дошла тук!горе главата,сигурна съм,че тук ще се почувстваш по-добре и ще събереш ценни съвети и идеи как отново да се почувстваш себе си!не забравяй,че трудностите са предимно в нашето съзнание и всичко е въпрос на гледна точка  bouquet
хайде ,аз ще пиша желания сега и после ще ви чета Crazy

# 248
  • Tам през Атлантическия океан
Лев Николаевич Толстой

Люди как реки: вода во всех одинаковая и везде одна и та же, но каждая река бывает то узкая, то быстрая, то широкая, то чистая, то холодная, то мутная, то теплая. Так и люди.

Хората са като реките: водата във всички е еднаква и навсякъде е една и съща, но всяка река бива ту тясна, ту бърза, ту ту широка, ту тиха, ту чиста, ту студена, ту мътна, ту топла. Така и хората.

Л. Толстой

Wink

# 249
  • При децата ми
Здравейте! Hug
Ако днес напиша желанията си късно ли е и докога е това новолуние? Blush

# 250
Дес, ти си гений!

# 251
Здравейте! Hug
Ако днес напиша желанията си късно ли е и докога е това новолуние? Blush
До 48 ч. след пълнолуние може. Тъй,че днес пиши Wink
Desss Hug

# 252
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Попаднах на филмче за Далай Лама . Ето на ,който му е интересно.
http://vbox7.com/play:58407030&al=2&vid=2008549
http://vbox7.com/play:2374281d&al=2&vid=9317096

# 253
Аз не писах нищо този път, само си го пожелах от все сърце!
Чувствам че този път така трябва да направя, благодарих за това което съм получила, и продължавам да получавам.  Peace
Това новолуние беше много силно, всички сомнамбулствахме в къщи.

# 254
А аз се чудя защо се събудих в 4.30 тази сутрин.... Ама пък колбко работа си свърших преди тренировката  Hug Благодаря, Джоя, че ме светна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт