Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Ха-ха, при нас е "Дай да си измием зъбовете"  Mr. Green

# 361
Чета ви отпреди да забременея, а ето че неусетно дойде времето и аз да споделям бисери  Laughing

Питам Дара преди няколко седмици какви подаръци иска за Коледа и получавам следния отговор:
"Книжка, колад (шоколад), и амммммм ОЦЕТ!"

Преди няколко дни Дарето е на повивалника, аз сменям памперс, а баба й се суети около нея. На детето му се спи и е леко кисело, съответно бута баба си и не я иска. Тогава баба й казва "Аз имам подарък за теб, но тъй като си ми сърдита ще ти го дам утре!", на което Дара я поглежда съсредоточено и казва "Ах, тиииии, мамуноооооооо!"  Mr. Green

# 362
Вчера бяхме на РД на един младеж(стана на 2),цял ден я учих да каже "Честит рожден ден,Жорко!",но като отидохме естествено се засрами и не му каза,но днес цял ден повтаря "ден ден Око" Grinning .
 много са готини децата ви мами,а на савина 33 сладурите ще ги изям Simple Smile те са ми любимци.

# 363
Ако някой не знае как е множествено число на шоколад - "две шоколадове".  Joy
И човекове.  Wink

Как се казаваш?
- МаЛия *** ******. (изрецитирват се спите имена)
А тати кой е?
Еееее, онзи там, дето лежи на леглото.  Simple Smile
(не се научих да задавам правилно въпросите  Simple Smile)
?
И аз съм от непитащите правилно: Как се казва тати? Отговор: тати Wink Добре, но как му е името? Отговор: Тати тати hahaha

# 364
Здравейте и от мен Simple Smile Ние сме още много мънички и не приказваме, но имам две племенничета, които непрекъснато ръсят бисерчета. Ето нещо от тях :"Колата на леля има шигибах". Шибидах е това, да не се чудите  Laughing

# 365
Панчаревският рибо-развъдник е замръзнал. Все пак няколко патета са намерили кьоше за плуване. От групата се отделя едно паточе и Мария го подхваща: "А бе, пате, не си си обуло джапанките и ще се подхлъзнеш!"

Да включа и гардеробата в правилно завършващите думи.  Laughing

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 15:44 от рони

# 366
Мойто малко голямо момиче обича да ме "цунква" и постоянно повтаря, че е машина за целувки - имала безброй вълшебни буркани с целувки, които никога не свършвали!  Heart Eyes
На баща си му вика "татунство" на галено  Wink

# 367
  • София
Мойто малко голямо момиче обича да ме "цунква"
Моя син "муква", или ако иска целувка казва "мукай ме" Simple Smile Все още не се е сетил да извади буркана с целувки Simple Smile

# 368
  • Sofia
Сутринта баща им обяснява, че имам имен ден и трябва да ми честитят и да ми дадат целувка. Въпрос:
- А тортата къде е?
Отговарям:
- Тортата ще ядем утре, когато и Ники има имен ден и ще имаме гости.
След кратък размисъл:
- Е тогава утре ще те цункам, като има торта.  ooooh!

# 369
Сутринта баща им обяснява, че имам имен ден и трябва да ми честитят и да ми дадат целувка. Въпрос:
- А тортата къде е?
Отговарям:
- Тортата ще ядем утре, когато и Ники има имен ден и ще имаме гости.
След кратък размисъл:
- Е тогава утре ще те цункам, като има торта.  ooooh!

Joy Joy JoyАми ще си хаби целувките

# 370
  • България
Звъни ми телефона, майка ми е!
Детето е с/у мен и казва:
- Оффф, пак лииии? Всеки ден едно и също! Shocked
 Crossing Arms

# 371
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
По повод подаръците от дядо коледа - последния път каза
- искам батерии
хахаха - нали се сещате всички дразнещи играчки с ужасен звук - и всеки път на въпроса защо не свири се отговаря - няма батерии - и така детето добре си преценило -  hahaha

# 372
По повод подаръците от дядо коледа - последния път каза
- искам батерии
хахаха - нали се сещате всички дразнещи играчки с ужасен звук - и всеки път на въпроса защо не свири се отговаря - няма батерии - и така детето добре си преценило -  hahaha
хахаха сладурче.Ми правилно е поръчало детето.
Аз и във старата темичка май бях разказвала,но и тук да ви кажа за моя племенник миналата година като го питахме "Каква ти е на теб Йоанка" отговаряше "Четка"(братовчедка) Grinning
Същото дете като го питаме "какъв е твоя тате?" отговаря "Царят на квартала" хихихи

# 373
  • София
Чул недочул обича да използва разни фрази. Някои от тях дори не ги е разбрал много...ама ги използва. Разхождаме се в магазин за играчки и естествено си харесва хххххх на брой поредна количка. Обръща се към баща си
- Тати, давам ти последен шанс да ми купиш тази количка...чу ли, последен....ама наистина последен шанс, повече няма.... Mr. Green

# 374
Малкия към мой познат:
-Ти  каква порода си  ?
Човека го погледна и каза ,че е порода ...мъж ,човек  и малкия :

-Не беее каква порода ,аз например съм порода козирог ...а тиииии???? Thinking Thinking
(имал в предвид  зодия милия )Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт