Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
А батко и като правихме преговор по география, на всяка страна казваме площта и населението и така се обърка накрая, че заяви, че еди си къде се падали по над 1,2 млн. души на квадратен километър. Grinning

# 346
  • София
Приготвям се да излизам на кафе с приятелки, племенникът ми ме наблюдава с неприкрит интерес и изведнъж се провиква към майка си:
- Мамо, мамо, може ли да отида с вуйна? Моля те, мамо! Няма да ми пречи, обещавам!  Laughing

# 347
  • Юпитер- Сатурн
Днес за пореден път се обясняваме, защо мама трябва да ходи на работа (защото мама трябва да изкарва парички). Накрая малкия "Мамо, отиди купи парички" Laughing

# 348
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
"Мамо, отиди купи парички" Laughing
Money
много ясно че ще купиш
и у нас го има същия пазарлък
-Защо трябва да ходиш на работа
- за пари
- ами искай на татко той ще ти даде

# 349
  • Sofia
По повод ходенето на работа, онзи ден проведох такъв разговор със сина си:
- Мамо, къде отиваш?
- На работа.
- Недей да ходиш.
- Няма начин, трябва да изкарвам парички, за да има повече подаръци за Коледа.
- Напиши писмо на дядо Коледа да ти донесе парички и недей да ходиш.  Laughing
Ако знаеше милия как бих дала мило и драго да не ходя на работа...  Rolling Eyes

# 350
Ох, със сълзи се смях на филията с кал и на лудопеда. При нас е лопедка Simple Smile

Като питам дъщеря ми какво са яли в градината, неизменно отговаря - храничка. Иди и разбери какво е.

А снощи синът ми (на току-що навършени 8 ) се обажда по телефона на негов съученик, като издебва момента, когато режа салата и ръцете ми са заети. Първо говори с него някакви бъра-бъра, след което казва: дай ми баба ти да се разберем нещо. Следващата реплика е: Бих искал да уточним с Вас нашите ангажименти за неделя! Аз така  Shocked , вероятно и бабата така  Shocked Оказа се, че съученикът го поканил на гости в неделя, за което родителите не подозират, но това беше интересен начин да научим.
Този пост е малко стар,но направо ме уби.просто се затъркалях от смях,а малката ме глада учудено Joy Joy Joy .
Моята е още малка тепърва проговаря,но всичко се опитва да повтаря след нас и е много смешнса.Думата "Буши" и е любима и означава обувки.Много и е интересно като види някой бос и непременно си сваля пантофите и си ги предлага  hahaha.друга интересна думичка е "Синия"-сирене ,"мишка" означава 3 неща книжка,мишка и мече.
Ох,много съм се смяла с вашите деца и като имаме нови бисери ще пиша  Grinning

# 351
Питам: "Елла, каква искаш да станеш като порастнеш?"
Отговаря се с ентусиазъм: " Принцеса И фея"

Същата госпожица разсъждава в поонеделник сутринта:" Учителката изобщо не ми се е карала,изобщо!" Замисля се и добавя: " Е, то аз не съм била и на училище,де".

# 352
Моята мъничка седи сутринта до мен на дивана, аз щракам каналите на телевизора, тя хвърля по едно око и докато мнаваме през някакъв черно-бял стар филм пита:
"Мамо, едно време света  черно-бял ли е бил"?

# 353
  • Gotham City
Разговор със сина ми, който е на 3 години, на връщане от детската градина:
 - Украсявахте ли в градината вече за Коледа, маме?
- Дааа, госпожата извади дядо Коледа от шкафа,... ама той не се гризе.
Милото ми дете свързва дядо Коледа най-вече с шоколадовите фигури и си представям как е опитал да наръфа градинския дядо Коледа. Laughing

# 354
Моята мъничка седи сутринта до мен на дивана, аз щракам каналите на телевизора, тя хвърля по едно око и докато мнаваме през някакъв черно-бял стар филм пита:
"Мамо, едно време света  черно-бял ли е бил"?

Laughing Laughing

С моята дъщеря преди време имахме подобен разговор, с разликата че тя ме попита нещо подобно на : "Мамо, много,много отдавна, когато вие сте били малки  Crazy всичко ли е било черно-бяло?"

Това е размишление по повод черно-белите филми и разказите за "едно време"  Laughing.

# 355
Моята дъщеря вчера навърши 2 годинки, но ще празнуваме в неделя и затова денят си протичаше без нищо да се случва, а тя само питаше "Мамо, къде ми е рождения ден?"

# 356
  • Бургас
със ставането от сън:
-Чувствам се неловко. newsm78
-Защо?
-Защото ми е неудобно  newsm78
-Защо ти е неудобно?
-Защото се чувствам скапан.

неговите реплики са заучени от една книжка  Laughing

# 357
  • Sofia
Ако някой не знае как е множествено число на шоколад - "две шоколадове".  Joy

# 358
  • София
Супер, и ние сме последователи - много зайове, лисове и мечове  Laughing

# 359
И човекове.  Wink

Как се казаваш?
- МаЛия *** ******. (изрецитирват се спите имена)
А тати кой е?
Еееее, онзи там, дето лежи на леглото.  Simple Smile
(не се научих да задавам правилно въпросите  Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт