Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 650
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
сега се сетих за един разказ от милото ми мамче
брати ми бил малко дете - а майка ми е шопкиня по принцип - комшия вижда майка ми на опашката в супера /поне така му викахме на времето/ и той попитал брат ми
- Ти шоп ли си
/брат ми съответно малко дете откъде да знае що е то шоп - тогава живеехме в старата столица/
- НЕ, аз съм ПИЧ

# 376
  • София
Разговор между сина ми и едно момиченце, с което се събират да играят заедно  Simple Smile
Той:"Ох, чакай малко, ела да ти покажа моливите, тук виж това...", на което тя не обръща внимание и си се занимава с нещо друго."Ееее, сега вече си ме изнервила"  Crossing Arms
Тя:"Не бе, не съм ти изневерила, не съм, нито сега, нито вчера"  Joy

# 377
нито сега, нито вчера"  Joy
rotfImao rotfImao истинска жена - добра е - много

# 378
  • Sofia
Вчера за именния ден на Ники му подарихме акордеон. Сутринта стават и искат да свирят. Часът е 6.30.  ooooh! Обяснявам, че не може да се свири, защото хората още спят и ще им пречи. Отговор:
- Е айде да стават хората тогава, пречат ми да свиря.  ooooh!

# 379
Досега четох предищната тема,сега ще прочета и по предишната много се смях.Страхотни дечица!
И за да не е спам,на една преятелка детето е доста палавичко и тя вече отчаяна,че не може да го усмири го пита "Защо бе мамо ,не слушаш ами само ме ядосваш?" той с мило гласче "Искам да слушам,бе мамо ама не мога!" Тя "Защо ,дани ,не можеш "Ми незнам ,бе мамо защо не мога,нещо ме кара да не те слушам " хихихи милия

# 380
да се запиша тук,кака не съм я видяла тази тема до сега

и за да не е спам
С моя приятелка и детети й сме с колата.Спира ни полицай,а приятелката ми си забравила документите(тя шофира),дъщеря й 4 годишна тогава.И приятелката ми казва на малката,сега като дойде полицая,пей силно,пляскай с ръчички,викай,че да ни пуне по-бързо.идва полицая а малката започва да крещи да пее,да вика абе лудница.Майка й и казва"Йони,по-тихичко" и в отговор получава,"абе мамо,нали каза като дойде полицая да креща,ааааа" Laughing

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 15:24 от Ени-тка

# 381
Щерката вчера: Мамо кога ще си вземем муха?
Аз: Да не би да искаш да кажеш елха, мамо?
Тя: е да де, аз нали това те питах hahaha

# 382
  • България
......
"абе мамо,нали каза като дойде полицая да креща,ааааа" Laughing
Толкова са откровени, че чак боли  Grinning

# 383
моите взеха да усещат света около себе си ,май вече  Rolling Eyes
 днес ,на разходка сме,покрай нас минават хора,които бегло познавам/ мъж,жена и дете,смесен брак-анголанец и португалка/,но се поздравяваме,закачат децата,едва сме се разминали ...и едната маймуна-„мамо,ти нали си бяла?“  Sick ,а другата,да не остане назад-„ мамо,и аз съм бяла!“  Crazy

# 384
В процес на махане на памперса сме. Та излизаме двамата и той /съответно пред публика - иначе няма да е интересно/ ме предупреждава:
-Мамо внимавай -  с гащи си. Ако напишкаш се, ходиш си мокра  Crazy
И друго - затрила съм си ключовете от вкъщи, а баща му ни заключил. Няма излизане. Трескаво търсене около час от моя страна. малкия подразбра, че търся ключове, питах го - не знае къде са. След известно време мъдро заключава докато аз все още търся:
- Имаме проблем!
-Да, маме имаме проблем. Нямаме ключове, не можем да излезем!
- Да извикаме маус помощник! Оооооооооо Тууууууудъъъъъъъъъъълс!!!
 Joy Joy Joy

# 385
- Да извикаме маус помощник! Оооооооооо Тууууууудъъъъъъъъъъълс!!!
 Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Сладур!
о,даа,моят син от месеци е луд фен на Мики Маус,ако има как денонощно да го гледа....та,и мие така,редовно викаме Тудълс

# 386
  • Sofia
Мдааа... и аз така веднъж се червих и вече много внимавам какво говоря пред тях. Свекърва ми прави едно тестено нещо с месо, не знам как се казва, което аз никак не харесвам, много ми е тежко. И явно съм казала нещо по въпроса пред децата. Веднъж свеки пак носи от въпросното нещо, децата го проучват какво е и двамата в един глас:
- Аааа това е дето мама каза, че е гадно.  Embarassed

# 387
  • Mars Hotel
Снощи ме кара да й обяснявам как е била в коремчето на мама - любима тема от известно време.
Изведнъж изцепва: - Мамо, а аз с коя пижама бях в коремчето?  Laughing

# 388
Звъни ми телефона тази сутрин (но той е с тъч скрийн и малкия още незнае как да вдигне) - слага си телефона на ухото и казва - ЯЯЯЯЯСЛА - аз от смях затворих телефоно защото се сетих че като звъня през деня в детската градина и точно това казват - ЯслА

# 389
  • Бургас
От няколко седмици четем с Димана книжка с дядо Мраз ,елхички ,лампички,подаръци и всичко на коледна тематика. Преди няколко дни ходихме на имен ден и именника е дядо ,с бяла коса ,брада и мустаци. Димана го гледа,гледа и каза:" Дядо Мраз, дай даръци (подаръци) Мана (на Димана) " .  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт