Нещо смешно, което нашите деца са казали - част 5 :)

• 51 645
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Мария, спри да скърцаш със зъби!
Мамо, когато ядеш не говори!!!

# 406
Гледаме филм, има голяяма мъгла (на филма)и малкия пита " Защо е такова прахолякано?"

На гости сме в майка ми и му казвам " Хайде, заспивай, че утре рано ще хващаме автобуса да си ходим вкъщи", а той "Не искам да си ходим, искам да стоим в бабешката къща"

Къпя го и съм пуснала по- топла вода. Той "Пари! Не искам парена вода!", аз казвам нищо, тъкмо да се напариш (че беше нещо хремав), а той "Не искам да се паря, искам да се застудя"

# 407
Племенницата : Най - обичам царевично брашно, когато има рибка за него!  Laughing

# 408
  • София
Малко стара история:

Детето е било на година и нещо, мием й ръцете в банята и тя, впечатлена от яркия цвят на сапуна, пита:
- Какъв е този сапун?
Баща й без да мисли изръсва:
- Палмолив.
Аз веднага го скастрям:
- Много разбира детето какво е Палмолив.
Тя:
- Аааа, разбрах, разбрах - молив.

# 409
Докато гледах "Седем часа разлика" на Марти му омръзна да играе на компютъра и ме пита дали искам аз да му доиграя играта. Отговарям му, че гледам филма и не мога, а той:
- Аз ще ти го гледам филма през това време!

# 410

А онзи ден след като 2 дни ме врънкаха за супа топчета, която не им сготвих, защото имаше 3 други супи и манджи, ми заявиха че дядо Коледа не искал да му оставяме курабийки, а обичал супа топчета.  ooooh!

[/quote]

Значи не само ние имаме проблеми с тази супа топчета Laughing
Моята дъщеря иска да яде само това и вчера след дълъг спор с нея, дали имаме или нямаме в хладилника ми се фръцна и каза:
- Имам пали касичката, купам газина упа топчета!

# 411
  • Sofia
Мдааа... голяма любов към топчетата... Научила съм се да я правя в поне 4-5 варианта, включително и с риба. Най-любимо ми е като сутрин в 5,45 или друг подобен подходящ час дойдат да ми бъркат в очите и да мрънкат "Мамооо, искам супа топчета...."  ooooh!

# 412
  • о`майна лунна нощ е
Синковецът рисува и изрязва колички, като после надписва всяка от тях за членовете на семейството. Ще прави подаръци на всички. Реже си, пише си и доволен от себе си споделя:
"Мамо, гениален съм ..... Не просто умен, гениален съм!".

# 413
Пея на дъщеря ми песен за приспиване, но пея по-тихо да не събудя баща й,
тя : "Мамо звука нещо, оправи го"  Grinning

# 414
Малко стара история:

Детето е било на година и нещо, мием й ръцете в банята и тя, впечатлена от яркия цвят на сапуна, пита:
- Какъв е този сапун?
Баща й без да мисли изръсва:
- Палмолив.
Аз веднага го скастрям:
- Много разбира детето какво е Палмолив.
Тя:
- Аааа, разбрах, разбрах - молив.

Не съвсем по темата, но като стана дума за татковци и нашият така вчера: Тате къде ходи? Да заредя hahaha /Много знае детето какво точно значи да заредя Crazy

И вчера щерката ще ми прави прическа. Опитва се да ми прави плитка, но не успява и ми казва, "Аз съм голяма и мога да правя опашка, но съм малка и не мога да правя плитка"  Flutter

# 415
Вчера си зяпаме ТВ, на холната масичка имаше 2 пълни чаши с вода.
На 3-тото минаване на Калина, разклащайки масата заплашително, решавам да я предупредя цветно и многословно какво ще й се случи, ако случайно разлее водата върху телефона ми, а именно:
1. За разлята вода не се карам
2. За счупена чаша - също
3. За разлята вода върху телефон - караница+бой /е, сега... бой, бой... колко да е бой, вие сега да не си помислите кой знае какво/  Wink
При което тя ме поглежда обидено и укорително и казва:
- Защо трябва да ги говориш всички тези неща преди да съм го направила?  Crossing Arms

# 416
  • Sofia
Днес бяха на екскурзия на Витоша. Снощи приготвяйки багажа приготвяме и един морков, да си направят снежен човек. Сутринта обаче в суматохата го забравихме. Сещам се пред градината и се ядосвам, че сме забравили моркова. Единият ме утешава:
- Нищо, мамо, не се ядосвай, нали отиваме в гората -  Зайко ще ни даде един морков.  Laughing

# 417
  • София
Моята дъщеря е изключително вежливо дете. bowuu  Думичката "Благодаря" не слиза от устата й.
Аз: Мишленце, искаш ли ябълка?
Тя: Не, благодаря.
Аз: Помогни ми, моля те, да подредим масата за вечеря!

# 418
Моята дъщеря е изключително вежливо дете. bowuu  Думичката "Благодаря" не слиза от устата й.
Аз: Мишленце, искаш ли ябълка?
Аз: Помогни ми, моля те, да подредим масата за вечеря!

Хаха  hahaha сладурана!... и моята е така и Не е любимата дума, дори когато иска да каже да, особено, ако е сърдита.

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 09:48 от Самсара

# 419
  • София
jane1, право е детето  Laughing

Моя син не иска да спи, прави всичко възможно за да тича в хола, я вода, я тоалетна (с нощен памперс е), я какво ли не.
Решава, че е напълнил памперса и баща му го преобува. Дребният нещо се хилоти и заявява:
- Боли ме кракът ти! Я, вече ми мина.

Общи условия

Активация на акаунт