Ще приемете ли това питие?

• 46 384
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Sofia

Мен, поне много ме радва вагината ми.
Пусни снимка и ние да и се порадваме

# 1 291
  • Варна
......Може да ти е смешно, но, да, говорили сме си на точно тези теми с много мъже и по барове, и по събирания, и нощем, и денем. Защо? Кои са типичните теми за разговор...................

Понеже умирате да се правите ,че не разбирате (2-годишната ми племенница схваща по-бързо, честно   Grinning   ),последно ,и забравям за темата:
ТЕМАТА на разговор НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.Важното е мъжът КАКВО ОЧАКВА ДА СЕ СЛУЧИ след сладкия разговор за Космоса,или за звездите ,или за бъгитата,или за модата,или за озоновия слой,или за филмите ,или.....за каквото се сетиш.
Подчертавам:Целта на почерпката
НЕ Е САМО да си говорите.
Чрез разговора черпещия цели нещо повече.
А иначе си дрънкайте за каквото си щете,темата е без абсолютно никакво значение за него.   Laughing

Красимира, болдът бе достатъчен, все пак, заболяха ме очите, бе жена.
Отдавна те разбрах, но не съм съгласна с теб, няма как да стане, опитът ми е различен.
Понеже твоят опит ми е интересен (много различен човек си), задавам конкретни въпроси. Що се хвана за почерпката, аз не те питам дали са те черпили?
Що ми крещиш, че и в червено?!

# 1 292
Ако истеричните подскоци завършваха със смислени аргументи, тази тема вече щеше да е дала двама-трима професори по реторика. Но не би.
ох, Аргун, моля те спри да използваш чуждици, ако не ти е ясно точно какво означават.

Реторика или красноречие (има термин на български!) е умението да се говори пред публика. Това което ти имаш предвид е диалектика - тоест умението да се води спор/диалог.
в този ред на мисли, не е зле да си припомним десет полезни правила при водене на спор:

Цитат
1. Уважавай опонента си, изслушвай го и не го обиждай. Така не ставаш по-убедителен, а напротив - то е признак, че си изчерпал аргументите си в своя защита.

2. Добре обмисли темата, подготви се за нея, като прочетеш допълнителна литература и когато коментираш, се стреми да не се отклоняваш от поставения въпрос.

3. Разсъждавай логично и се старай да илюстрираш с примери тезата си, там където това е възможно, за да може доводите ти да бъдат убедителни.

4. Старай се да формулираш точни и ясни изречения с правилен словоред, които да изразяват завършена мисъл, за да бъдеш разбран правилно от останалите участници.

5. Особено важно е умението да се различава аргумент от факт, който нищо не доказва, за да не се изпада в празнодумстване.

6. Внимателно прецени дали си достатъчно компетентен по дискутирания въпрос и ако имаш известни съмнения, по-добре е да се въздържаш от коментари.

7. Задължително спазвай благоприличие и цензура при избора на изразните си средства.

8. Помни, че не е достатъчно само да изразиш несъгласие или съгласие с дадената теза, а и да обясниш причините, заради които заемаш тази позиция.

9. Избягвай да правиш категорични изявления от рода „това е така" или „това не е така", без да се обосновеш по някакъв начин.

10. През цялото време, докато тече дискусията, спазвай задължително добрия тон и помни, че както и да завърши тя, финалът й в никакъв случай не бива да бъде основание за бъдещи конфликти в междуличностен план.

# 1 293
  • София

Мен, поне много ме радва вагината ми.
Пусни снимка и ние да и се порадваме

А питие няма ли да ме почерпите, преди да ви я покажа, които да сте вие?

# 1 294
  • Варна
Пини, реториката не е само ораторство пред публика.
Цитат
Реториката също така, освен към устните речи, може да се отнася и до писмения дискурс и писмените текстове, като изкуство в писането [1] - подредбата, изложението и т.н. на текстове.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B0
Аргун я използва като синоним на упражнения по писане или виртуално чесане на езиците.

За да спориш с някого, той трябва да е запознат с предмета на спора, както сама си цитирала. Повечето опоненти обаче са видни теоретици. Така, че диалектика, особено пък по правилата, не се получава Simple Smile

# 1 295

Ти като отправяш някакви призиви , първо дай личен пример . Peace

Тук някакви аргументи да имаш?
Защо обиждаш ?
Нарушаваш правило 8, 9, 10 ...

# 1 296
  • София
Ох, а Красимира много ме радва, особено на тема големите лоши мъже и техните мисли и намерения.
Страшна работа.
Какво мислят мъжете, в компанията на привлекателна жена.
Ами много е просто.
Спират да мислят.

И няма ли някой да я покани Пини на някой конгрес на шундолозите.
Не за друго, заради чуждиците Simple Smile
Идва петък, мадам льо Професор да се готви за тема Simple Smile

# 1 297
На мене ми идва само една идея, като видя подчертано, в червено!
Ама..мЪй срам да си кажа! Mr. Green

# 1 298
На мене ми идва само една идея, като видя подчертано, в червено!
Ама..мЪй срам да си кажа! Mr. Green

Досещам се , но и аз не смея да я кажа . Embarassed
Че Пини ще ме обвини в нарушение на правилата ! Blush

# 1 299
Мен лично жена се е опитвала да ме черпи и кани в тях и т.н. Бях втрещена от предложението тъй като сервитьорката ми донесе водката и каза:"Девойката те кани да се присъединиш към нея" и след като не пожелах дойде да ме покани на купон утаях тъй като "съм била много сладка"

# 1 300
ох, моля измислете ми някъде на топло , слънчево и лъчезарно място конгрес на тема - откъде минава любовта на мъжа точно. щото , честно казано отказвам да повярвам, че им минава през стомаха и завършва в тоалетната. някак прозаично ми идва newsm78, а трябва да е романтично  Flutter
след като  пини отива на шундолозите , трябва и другите да  намажем все пак Mr. Green

приемам всякакви питиета, кротко ще обсъждам размери, пътища,  ей такива неща  Flutter и да не си помисляте, че имам вражески намерения. не, абс никакви Naughty

# 1 301
  • София
Монако въвели финансови рестрикции, казвам да ги подпомогнем с един конгрес.
Обаче, ако някой милиардер ви изпрати напитка или Ферари с панделка, веднага мога да ви доведа Красимира да ви каже колко е лош и какво ви мисли, а аз ще вървя след вас да събирам поданията, като бедната роднина.

# 1 302
  • Варна
Може ли Ферарито за мен?

# 1 303
Дубай!!!!!!!!!

# 1 304
  • Sunshine state
На въпроса-Да,бих го приела.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт