Волейболните ни национали (тема 8) - Тренировката свърши, титлата къде е?

• 19 374
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Е, 2 юли не беше толкова отдавна, та би трябвало да си спомняме всички, че Сборная е отвратително силен отбор, но не и непобедим.
Така че, винаги има шанс. Малък, нищожен, ужасно невидим, но го има.

# 91
Така е победихме ги, но нека не забравяме, че реално погледнато тогава те ние играеха за нищо, а нас ни трябваше победа на всяка цена. Сега те с крайно амбицирани най-после да станат европейски шампиони след доста години. Не се дразня толкова, че ще отпаднем на четвъртфинал, колкото, че такива отбори като Полша и Сърбия, които почти винаги ги бием, а те се промокват през иглени уши и играят за медали, а ние само зяпаме и непрекъснато ни пада рейтинга в ранглистата. А там няма класация за феърплей както знаете. Отчитат се само резултатите и местата.

# 92
  • София
Аз все още се опитвам да запазя в живота си чистата нишка. Може да е наивно, детинско и глупаво за някои, но смятам, че човек трябва да бъде честен. Майната им на медалите, ако са с цената на това да бъдат спечелени с гнусни сметчици.
Нещо не ме радват подобни "победи".

Виж седмото място на Ивет Лалова си е чисто злато.  Wink

# 93
Аз все още се опитвам да запазя в живота си чистата нишка. Може да е наивно, детинско и глупаво за някои, но смятам, че човек трябва да бъде честен. Майната им на медалите, ако са с цената на това да бъдат спечелени с гнусни сметчици.
Нещо не ме радват подобни "победи".

Виж седмото място на Ивет Лалова си е чисто злато.  Wink

Абсолютно съм съгласна, колкото е гадно да е! Добрите хора почти винаги са нещастни, така и със отбора. Нека Радо играе играта, аз се гордея с тях, но и мен ме боли! Боли ме, защото този живот е за сметкаджиите!

# 94
Хей стига предварително сте оплаквали Mr. Green

Ако не знаете в волейбола има една приказка Laughing топката е от женски род и не се знае на къде ще се врътне Wink

# 95
  • Някъде в търсене ............
 Laughing

# 96
Мисля, че излишно се тормозите. Люшкането в крайности няма никакъв смисъл. И аз искам отборът да продължи и да вземе медал. Обаче дали това е реалистично? Това е европейско първенство. Слаби отбори няма. Както и непобедими. В директна елиминация изобщо не се знае кой кого. Ние можем да побеждаваме гиганти и да падаме от джуджета - затова чакам с нетърпеливо удоволствие мача с Русия. Дано преди това, обаче, не се препънем във Финландия. Спомням си какви коментари се изписаха по повод падането на Бразилия от нашите. Уж бяхме за чиста игра, а когато стане дума за нашите запяваме друга песен. Аз лично се наслаждавам на всеки мач и изпитвам истинско удоволствие, когато играят добре. Без значение от резултата. Аз вярвам на отбора и щаба! И Русия никак не ме плаши!

# 97
  • София
Хей стига предварително сте оплаквали Mr. Green

Ако не знаете в волейбола има една приказка Laughing топката е от женски род и не се знае на къде ще се врътне Wink

Joy Joy Joy Joy

# 98
slastna , това изобщо не е вярно. Защото аз писах най-много срещу Бразилия тогава и ще го напиша и сега - Бразилия не играха. Ти гледа ли мача? Те не играха. Не само това обаче. Те ни обвиниха публично, че ние сме симулирали и сме излезли без разпределител. После обявиха публично, че са ни пуснали мача, който иначе не можем сами да си спечелим. Правиш ли разлика? Според мен е от земята до небето.

Нищо общо не виждам със сегашната ситуация. Но и не ми е ясно защо толкова лесно се сдават възможности за медал. Аз спортът не го смятам за някаква благотворителност. Мъчил си се месеци наред, търпял си лишения, болки и за какво? Всеки отива с идеята за отличие, борбата не е за имидж. И всеки разумен човек си прави тактиката така, че с минимум ходове и максимум съхранени сили да стигне върха. Питайте някой алпинист как се разпределя като катери, аз по-добре не мога да го обясня. И в това няма нищо измамно, стига с тия драматизации.

И пак да ви напомня, че това първенство е в олимпийски цикъл. Медал оттук печели Световна купа и квота!!! А това дава спокойствие и време за подготовка. Наистина има значение.

А тази Русия пък изобщо не е онази от 2 юли.  Stop

# 99
Ооо, определено тази Русия не е онази, още по-силни са  Laughing

# 100
Едно и също дъвчем вече 2 дена. ФАКТ Е! Нищо не можем направим вече, нито може променим. Това е, ще се играе с Русия. И аз не съм оптимист, ама пък и не бива да губим вяра. Това беше решението на Радо и отбора, трябва да го уважим, и да ги подкрепим, и то с малко вяра. Мисля цяла вечер и все повече се убеждавам, че ако ние не вярваме и отбора няма си повярва. А той сега най - вече трябва да си вярва. И чудеса стават. Някой преди няколко дни вярвал ли е, че Словакия ще е първа в групата. Сега нека ние направим следващото чудо!!!

# 101
slastna , това изобщо не е вярно. Защото аз писах най-много срещу Бразилия тогава и ще го напиша и сега - Бразилия не играха. Ти гледа ли мача? Те не играха. Не само това обаче. Те ни обвиниха публично, че ние сме симулирали и сме излезли без разпределител. После обявиха публично, че са ни пуснали мача, който иначе не можем сами да си спечелим. Правиш ли разлика? Според мен е от земята до небето.

Нищо общо не виждам със сегашната ситуация. Но и не ми е ясно защо толкова лесно се сдават възможности за медал. Аз спортът не го смятам за някаква благотворителност. Мъчил си се месеци наред, търпял си лишения, болки и за какво? Всеки отива с идеята за отличие, борбата не е за имидж. И всеки разумен човек си прави тактиката така, че с минимум ходове и максимум съхранени сили да стигне върха. Питайте някой алпинист как се разпределя като катери, аз по-добре не мога да го обясня. И в това няма нищо измамно, стига с тия драматизации.

И пак да ви напомня, че това първенство е в олимпийски цикъл. Медал оттук печели Световна купа и квота!!! А това дава спокойствие и време за подготовка. Наистина има значение.

А тази Русия пък изобщо не е онази от 2 юли.  Stop
Виждаме нещата по различен начин. Това е красотата на форума - да сме различни, но и да сме толерантни един към друг. Аз ни най-малко не драматизирам, но и не разбирам как може да се отписва отбора предварително? Лозева го е казала много добре за топката - нищо не се знае. Аз залагам на позитивизма. Malko_Slance - така е! Аз спирам по темата, няма смисъл.

# 102
slastna Само да те поправя играем с Естония, не с Финландия.

# 103
  • The point of no return
Хора, какви са тези неща за отписване на отбора! Май обърнахме плочата ми се струва.

Аз се повтарям, но когато един отбор и треньор вярват и искат победата, нищо и никой не може да ги спре!!! Дори и Русия, която е много стабилна в момента!

Това, че нашите не тръгнаха добре на това първенство - е факт! Обаче не виждам какъв е проблемът, че днес играхме за победа Flutter Оставете Курек и сие да си правят сметки, Чехите са домакини и ще има яко бутане, а дори и да ги бият, Словакия е толкова мотивирана, че ще ги прегази като куцо пиле домат!

И защо трябва да гледаме Бразилия как си прави сметки, за да стигне до финала...няма нищо общо, например Бразилия колко титли има, или може би всичките им победи са плод на тънки сметки...

Аз твърдо вярвам, че нашите могат, дано и те си повярват, и се раздадат до дупка! А ако паднем, нека бъде с чест!  Напред Лъвове!!! 

# 104
  • Някъде в търсене ............
Добро утро банда Hug
Естествено в най-важните моменти аз нямам нет ,за да споделям с вас Wink
Напълно съм доволна от играта на нашите, трябват ни победи, за да могат да си повярват. Вчера не гледах на 100% че заспивах от умора, но това което видях ми хареса.
Чух някакво интервю с Радо, но не мога да го намеря сега, в общи линии каза че не сме толкова добри, че да си подбираме противниците . Играем ли на 100% имаме огромни шансове за нещо повече(медали?) . Не можел да каже на момчетата играйте за загуба, не е в стила му, на който не му харесва....
Имаме шансове Peace
Няма да мога да гледам мача с Русия, но се надявам да го отразите , за да мога да съм в час Hug

Общи условия

Активация на акаунт