Жадуваме добрите новини под формата на ярки две черти :) - тема 72

• 23 978
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Честит празник на всички именници! Да ви е живо и здраво името!  bouquet  bouquet  bouquet

Кафенце, отново прекрасна тема, както винаги  bouquet Дано да я напълним само с хубави новини! Praynig Praynig Praynig

Съни, леко раждане, мила! Hug Heart Eyes

Атадарче, много се радвам, че всичко е както трябва да бъде с дългокраката мадама. Hug Heart Eyes

Дони, стискам палчета за прегледа и те чакаме на отчет. Praynig Praynig Praynig

# 16
Запис и от мен!
Много хубава темичка Кафенце!Дано се напълни само с хубави новини!  bouquet
Лек ден момичета!

# 17
  • София
айде и аз в новата тема Peace
Кафенце - прекрасна както винаги Peace дано се напълни с хубави новини Praynig Peace Hug време беше и за твоя прашец, той като е двоен е два пъти по заразен Peace Heart Eyes Hug
айде и аз да ръсна Crazy дано е на кадем на темата Peace

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 18
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Запис, с пожелание темичката да е пълна с хубави новини и мнО-О-Ого  EFP EFP EFP  Hug

# 19
Запис и от мен  Hug
Кафенце, како винаги прекрасна   bouquet
ХАйде и аз да дам своята лепта  Heart Eyes  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 20
Добро утро! Кафенце   bouquet
Нека тази темичка наистина бъде късметлийска за много момичета!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 21
  • на 4-ия етаж до асансьора
Пъх под прашеца! newsm79 newsm79 newsm79
 Ама и аз съм една забраванка  smile3538
Мъж ми е именяк днес!Почерпете се!!!

Да са живи и здрави всички именяци и само хубави неща да им се случват!

# 22
  • Габрово
Кафенце, хубава тема, както винаги.

И вече си имаме 102 бебета  Grinning.

Атадарче, ама ти скоро си имаш малък рожденик  Grinning. Кога минаха 2 години  ooooh!.

Дони, нали днес е прегледа? Стискам палци да е много приятен.

Мадам Тиква, на мен Дуфастона ми действаше негативно на нервите. Беше ми много нервно, напрегнато докато го пиех.

Честит имен ден на празнуващите днес   bouquet.

От днес Астро Гарджо се връща в детската градина /вече е предучилищна  Whistling/ и се надявам да имам повече време за форума.

Късмет на всички в новата тема  Grinning.

# 23
Кафенце, разсъни ме с новата тема!  Mr. Green Hug

# 24
  • София
ivap Даааа Party Party Party мен ме питай - въобще не разбрах Crazy Crazy Crazy времето си летииии сега се ровя из нета и гледам торти - миналата година с мъжчето я правихме иска ми се тая пак така Peace

# 25
  • Живее на Луната
Записвам се и аз в новата тема. Отдавна не съм минавала, само ви чета, но няма нищо ново около мен. С пожелания за много  EFP в тази тема  Mr. Green

# 26
  • София
супер заглавие Simple Smile

# 27
  • Пловдив
Честит празник на всички именници! Да ви е живо и здраво името и весел празник!   bouquet

Кафенце, страхотна е новата темичка!! Много ми харесва, а и е някак много позитивна  Heart Eyes

Блонди, това с мъжа ти е кофти. Не сте ли взели заедно решението за дете  ooooh! Не го разбирам това. Мъжете понякога са също толкова неразбираеми като жените.

petrra, мерси за кафенцето! Имам нужда  Peace Честит именник на тебе! Жив и здрав да е и скоро татко!

atadar, хихих бая дългокрака  Heart Eyes Радвам се за прекрасните новини!

Sunny 777,  Hug нямам търпение да чуем добрите новини в сантиметри и кг.
А за тмичките все ще има кой да отмени Кафенцето. Аз ще съм щастлива да ви ги пускам (без това и сега не ходя на работа и по цял ден съм по форумите).

toni_St, мерси мила. Днес вече определено вече е сряда и много ме е страх  Praynig

ivap, да днес се и вече треперя  #Crazy

# 28
Честита ни нова тема  Party

Какъв имен ден е днес?  Embarassed

Doni M, заедно сме го взели, разбира се, ама иди ги разбери мъжете  Rolling Eyes То за тях тази тема е някак отнесена и преекспонирана от нас.

Ох, близнаци, пази Боже  Stop не искам такова чудо в никакъв случай  Laughing какво ще ги правя?  Shocked

# 29
Запис и от мен, като никога на втора страница newsm44

Аз успях да вкарам пролактина в норми, но този оргаметрил никаква работа не свърши. Уж на третия ден след него трябваше да ми дойде,а вече е 8 ден от както съм го спряла и само ми зацапва от 3 дни, голяма мъка и не може да ми дойде. Вчера бях на преглед, пред цикъл съм, аз се надявах на чудо де, и пак имам фоликул 19 мм, който би трябвало като ми дойде сам да се спука, както вече видяхме оргаметрила беше излишен. Русенските лекари обаче обичат да работят по метода проба-грешка, да видят какво ще стане, пък нали не пият те лекарствата #2gunfire

Е, момичета, дано тази тема е по- успешна от предходната  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт