От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни

• 66 237
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Здравейте момичета,
искам да ви питам коя фирма, от доставящите във Варна имат офис около центъра или Спортна зала? Съжалявам, ако вече е писано, но не намерих. Единствено за емпреса прочетох, но те раздават във Владиславово, което пък ми е  страшно далеко.
Също ще съм благодарна за препоръки за фирма с доставка до Варна на покупки, които аз си плащам сама от ибей.
Бритс ,мисля че ще ти е удобно,аз съм много доволна от тях,днес ще получавам точно от Ибей Peacehttp://www.britsbg.com/
Благодаря за отговора! След много четене и аз към тях се насочих, писах им, дадоха ми адрес, регистрирах го и току що спечелих първият си търг от ибеи. Какво следва от тук нататък. Искам да кажа Бритс как ще разберат къде да ми доставят пратката? Има ли някаква форма на регистрация или след всеки спечелен търг трябва да ги уведомявам по някакъв начин и ако да какъв е най-удачно мейл, скайп, телефон или...?

# 331
  • Русе
Габко са с нов адрес...

# 332
Габко са с нов адрес...
И аз получих имейл,но не виждам никъде новия им адрес... newsm78

# 333
  • Русе
Влез в профила си, на транспортна услуга най-долу, но имам 2 май втория трябва да се въведе, първия е стария.

# 334
Влез в профила си, на транспортна услуга най-долу, но имам 2 май втория трябва да се въведе, първия е стария.
Да,видях го,благодаря  bouquet
От кога ще работи новия,дали вече може да пращаме там пратките?

# 335
ГАБКО
за доставка във Великобритания - ТРАНПОРТНА УСЛУГА . На новия адрес, ще имате възможността да си проследявате пратките, на които е изписан Вашият ID № , пристигнали на НОВИЯ адрес във Великобритания.

ВАЖНО : Старият ни адрес ще бъде активен до 15.11.2011 г.

Молим Ви да си промените адреса за доставка в UK , в Интернет магазините , откойто пазарувате.
 newsm68

Нещото за което мрънкаме през три дни във форума.Браво !

# 336
Адреса се вижда с просто око от около 20 метра.В сайта на Г в транспортна услуга,под пратките.
––––––––––––––––––––––––
Address:
Access Self Storage Unit 1345
19 Moorfield Road Slyfield

Post Code:
GU1 1RU

Town:
Guildford

County:
Surrey

Телефон за регистрация в UK сайтове:
Отбележете Вашия, с който сте регистрирани при нас.
Ако не го приема:
07833197527
––––––––––––––––––––––––––

# 337
  • Бургас
ГАБКО
за доставка във Великобритания - ТРАНПОРТНА УСЛУГА . На новия адрес, ще имате възможността да си проследявате пратките, на които е изписан Вашият ID № , пристигнали на НОВИЯ адрес във Великобритания.

Молим Ви да си промените адреса за доставка в UK , в Интернет магазините , откойто пазарувате.
 newsm68

Да, това е супер!  Wink
А как всъщност ще можем да си проследим пратките?

# 338
easy2buy
Уважаеми клиенти, сайта на easy2buy е в период на техническа профилактика. Моля не поръчвайте пратки на адреса ни в UK докато не получите имейл за край на профилактиката. Няма да носим отговорност за поръчки направени в този период. С уважение: екипа на easy2buy
––––––––––––––––-
Това е мейла от Изи

# 339
ГАБКО

newsm68

Пфуу, точно пуснах поръчка вчера вечер. Ако знаех да изчакам малко.
А дано наваксат и с пратките и да пристигат навреме, а не след два-три курса  Peace

# 340
ГАБКО

newsm68

Да, това е супер!  Wink
А как всъщност ще можем да си проследим пратките?
Явно ще има и тази опция в сайта им,знае ли човек.Толкова нови неща покрай тези хора....

# 341
Адреса се вижда с просто око от около 20 метра.В сайта на Г в транспортна услуга,под пратките.
––––––––––––––––––––––––
Address:
Access Self Storage Unit 1345
19 Moorfield Road Slyfield

Post Code:
GU1 1RU

Town:
Guildford

County:
Surrey

Телефон за регистрация в UK сайтове:
Отбележете Вашия, с който сте регистрирани при нас.
Ако не го приема:
07833197527
––––––––––––––––––––––––––
Това в края на първия ред - Unit 1345,не го видях никъде в сайта.Тогава няма да го допълвам!

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 22:01 от p4eli4kata 77

# 342
Незнам как се е получило,сложих го като (copy-paste)не го четете

# 343
  • София
Unit 1345 го имаше преди 1 час със сигурност. Тъкмо промених адрес и хайде пак  ooooh!

# 344
новият адрес на Габко в Амазон ми влиза по следния начин
Access Self Storage, 19 Moorfield Road
Slyfield Industrial Estate
GUILDFORD, Surrey GU1 1RU
Правилно ли е според вас  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт