Елегантна рокля с тънка презрамка ще облече всяка Дюканка-255

• 44 186
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
На 3 октомври ще се омъжвам

Николинче мило, честито скорошно задомяване! Да си много здрава, щастлива и обичана!

За другото сме си говорили.  Hug

# 91
Радвам се, че Николинчето реши да сподели с нас  Hug
За причините предполагах.Даже мисл,че знам я и в момента какъв ти е графика - цял ден гладуваш или се ограничаваш, а вечер се предаваш на мрачните мисли.Затова исках да се опитаме да помогнем  Peace
Първо Честито за предстоящото събитие!Много щастие ти желая!  bouquet
И после да ти кажа моето мнение.Това, че си тръгнала да спортуваш е повече от прекрасно!Нооо трябва да се храниш.Не веднъж на ден, а често и по малко.Достатъчно стрес е изживял организмът ти и сега жадува всяка излишна хапка, защото не иска пак да изпада в стрес.
Опитай с хранене на често ти сама знаеш кои храни да избягваш.Вечер знам, че е трудно, но се свиква.Опитай да не ядеш поне 3 часа преди сън, още повече, че вече си наясно, че не ти се отразява добре.Много вода и не мисли толкова за кантара.Ако си постоянна с упражненията и с храненето нещата ще се случат.Аз вярвам! Peace
Не се срамувай да пишеш, защото ти си герой, но дори и най-големите герои имат моменти на слабост.Хора сме.
Желая ти прекрасен сватбен ден!   bouquet Hug

Мира  Hug Смайлис  Hug Браво сговорна дружина  Hug

# 92
  • София :(
                    Добра ви вечер  Hug
               miss sixty, взе му май страха на мосю льо Кантар  hahaha Ей... най-ме е яд така - тъкмо съм се наточила за нещо определно и ... някой го обрал до шушка  #2gunfire
               desislava_87, толкова съвети са ти дали за подобряване вкуса на триците, че няма нужда и аз да ти давам акъл, но ще ти кажа - разнообразявай ги, при толкова много вкусни рецепти, все ще намериш твоя начин  Peace
               Mira 1919, така е, трябва да следиш тялото си, а не толкова етикетите понякога  Peace Просто на мен Култура никога не ми е харесвала.
               ArhMih, оти се кокиш като ще ти мине? Пък и нали знаеш - от нерви се случват само лоши неща  Hug
              nikolexa, както обикновено много добър пост, а и ме разсмя  hahaha Hug
              nikolincheto, първо - Поздравления за предстоящото щастливо събитие  Hug. Второ..., то второто е ясно - ти си силна жена, пример за всички тук и съм сигурна, че ще пребориш отново и окончателно онова розовичкото със зурличката, дето ни мъчи всичките Peace
              Хайде стига съм философствала и аз, че ... пак стана никое време или пък точното време - за козинки...

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 93
  • Плевен
Николинче, поздравления и от мен за хубавата новина - предстоящата сватба! Може и да си върнала 40, но пък знаеш как отново да се справиш с тях! Помня, че свали общо 80, нали? Това беше направо половината собствено тегло! Можеш сега да се справиш отново! Ние вярваме в теб! Правилно писа - да не си губим мотивацията! Сега нямаш ли такава - виж какъв хубав повод! Докато мигнеш и поне 5 кг ще ги няма! Хайде, почвай отново - то е ясно, че това ще е борба за цял живот!

Николекса, може и да не вярваш, но си е така! Много са примерите за подражание в този форум, но аз открих себе си точно в теб! Копирала съм си твоите съвети, защото се доближават най-много до моята теория за правилно хранене без да изпадаме в крайности и същевременно в синхрон с Дюкан! Абе нещо като да вземеш положителното и градивно от соца и да го приложиш в капитализма (то нашта държава не успя много в това, но аз се мъча)! Мързела не мори ами мъчи - и аз си се нахъсвам във фитнеса, че винаги мога и повече! Увеличавам си повторенията, сериите, кардиото...Представям си се слабичка и тази вечер даже нещо ме е обзело - май нямам апетит дори за мляко, но си хапнах едно пилбутче и малко доматче. А сега изядох едно яйце, защото се задържах пред компа! Имам въпрос - ти до 68 кг ли беше в прецизна втора фаза, без модификации? Кога включи спорта, че не помня и дали нещо ми пречи в момента фитнеса на отслабването? Да взема да сваля ли първо повече килца?!? Уф, не, не ми се спира това чудо тонизиращо!
Лека нощ на всички! Мимсче, мерси за гушлячетата, които ни пращаш всяка вечер, както и за сутрешното кафенце и закуска! то не се нервя много, ама да си кажа! Още повече, че без това си бях малко ядосана - имах +500 сутринта(чакам МЦ) Иначе пък в събота и неделя имах общо -900!

# 94
Николинче   Hug Hug Hug няма да се отчайваш и няма да се предаваш  Hug Я виж какъв отбор има тука. И аз съм на поправка и много ме беше срам, дето се оттървах така и си върнах всичките килограми от глупост. Но тук така ме посрещнаха обратно, че се взех в ръце и на сега гоня целта си без даже да се замислям и да посягам към нережимно. И ти ще успееш! Вярно е - голям герой си ти! И да ти честитя за страхотната новина - бъдете винаги влюбени и винаги заедно да посрещате и добро и лошо! Аз ви пожелавам само хубави и щастливи мигове  Hug Hug Hug

# 95
Арми не питаш мен, но да си кажа  Laughing зависи според мен колко бързо искаш да свалиш килограми.Аз на твое място не бих спряла фитнеса.Той не би ти попречил абсИлютно  Naughty Малко по-бавно може да стават нещата, но пък те дисциплинира и те държи нащрек с храната.

На Поем щях да отговарям, но пусто време все не стига.Не си писала как е положението с цикъла, но е хубаво, ако продължаваш редовно упражненията да почнеш да пиеш рибено масло.Ще ти помогне вече съм писала за това.Изпитано  Peace

Крис браво за постоянството!Айде утре да се похвалиш с --- , че захлажда вече и е време за хубавите дънки от аватара  Hug

Вие вече спинкате, а аз отивам да потичам малко  Wink
Приятни сънища!

Липсва ми АннаФейс.Къде се изгуби  newsm78
Шушинка да ви гушна с Дани и двамката  Hug Голям сладурчо е!Ще щипя бузки лятото  Grinning

# 96
  • София :(
                    Добро утро  Hug
              Нещо не се погаждаме с Кантарев тези дни, но... той не знае, че днес  е фазата на Луната...  smile3508 Утре ще го питам къде ще ходи, а сега ще си пийна кафенце, с вас  Grinning

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 97
Николинче,
честито хубаво предстоящо събитие! Много се радвам!
За кг - вече са ти казали всичко, остава да се мотивираш, да ни навестяваш по-често и да започнеш наново.
И за мен си примерът, когато много отдавна се запознавах с Дюк.
Благодаря!

Heart Eyes

# 98
  • София
Много благодаря момичета  Hug  bouquet

Кекса стана страхотен, а за останалите рецепти си записах  доста Simple Smile Не съм вярвала ,че от трици могат да се направят толкова неща...
Аз днес мога да се похваля с 0,500 кг МИНУСССС  Crazy Crazy

РАДВАМ СЕ ЧЕ ВИ ИМА ТУК И ВИНАГИ ПОМАГАТЕ!!!ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС МИ ДАВАТ УНИКАЛЕН СТИМУЛ ДА ПРОДЪЛЖА!   bouquet

# 99
  • Испания
Добро утро!  

На 19. 09. 1982 г. университетският професор Scott E. Fahlman за първи път използва три знака /двоеточие, тире и затворена скоба/ един след друг, за да обозначи усмихващо се лице в текст на клавиатурата на компютъра и така се ражда първото смайлсче - първото попълнение на електронния лексикон.

Усмихвайте се, за да ви се усмихне животът!

# 100
Добро утро,сладки! Hug
Аз съм добре .Варирам си 61-62-63 като се поотпусна и стигам до 64 и после следват 2-3 дни стриктно хранене и пак си стигам до първоначалните кг.Мъжо вече е около 95 и е предоволен ,въпреки че е в 3 фаза.Тя неговата трета май ще е доживотна ,но се чувства добре в кожата си и това е най-важното.Има дни ,в които си пийва винце ,хапва си сладко ,но общо взето си е стриктен. Heart Eyes

Николинче,честито ви предстоящо събитие.  bouquet Много ,много любов ви пожелавам,другото не го мисли. Heart Eyes Hug

Много прегръдки на всички ви и слънчев ден във всяко отношение!  love001  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

# 101
  • Варна
Привет!

Николинче, ей ме на и мен - през м. май бях 26 килограма над постигнатото с Дюкан! Вече успешно превалих средата на пътя към новата си цел, този път с нова и по-различна нагласа.
Ако преди дюканствах с мисълта, че временно не са ми позволени някои неща, то сега мисля как до края на живота ми предстои да следя какво пъхам в устата си.

Депресарския си период приключих още с първите няколко отлетяли килограма  Sunglasses

Поздравявам те за предстоящото събитие!

Поздравявам и всички които се включиха да те подкрепят, давай с отбора напред  Hug

# 102
Аз пак с малко закъснение ама какво да правя   Blush

Първо - честито, Николинче.   Hug
Второ - по-нагоре видях, че се споменава млякото Култура. Преди само него ползвах, но го видях в списъка на продуктите с не каквато трябва мазнина  Laughing и тотално се отказах. Тогава минах на Meggle 0,1%, много е хубаво.
Иначе аз какво да кажа.  newsm78 Кретам си с режима, дебелея си (засега само коремчето, краката и дупето не са ми мръднали все още  Praynig )  Laughing , бебокът расте и определено харесва Дюки   Party

Последна редакция: вт, 20 сеп 2011, 11:40 от twisted_logik

# 103
Dorchester,
с малко думи - много казано! 
 Peace
Нагласата за доживот е много важна,
до което всички повтарящи май стигнахме,
но след собствен горчив опит,
т.к. когато четеш опита на другите -
си казваш някак си - абе, това точно на мен няма да се случи, постигнала съм толкова много, амбицирана съм и пр. и пр.
Но на практика в 3-та и 4-та нещата не се случват точно така...

Rolling Eyes

# 104
 Морнинг и от мен  Hug
 Поздравления напвсички с добри резултати. Аз освен, че не мога да се похваля с такива ами и с плюс близо 2 кг от два дена  Tired Стриктна съм, безсолна съм, не знам на какво се дължи и тъй като няма прегрешения Ич не мога да повярвам че е реална тази цифра. Не пия кола, намалих млякото- почти го и спрях, но...ефект цЪ. Може пък да е така очаквания МЦ. Чак си правих тест за бременност, ама и това не е  Crazy Аз не съм сигурна с колко ми закъснява, но не е с повече от 2 седмици. Смятам ако пропусна месеца да се прегледам за всеки случай. Мисля си, че и фитнеса може да се отразява на кантара, но... И на обиколки не забелязвам промяна последните дни- съдя по едни тееесни панталони, в които след ударния се напъхах съсхзор и ...до там. Широчки не са ми станали още. Когато бях в голямата дупка за малк да кривна от пътя. Купих си един шоколад  ooooh! ... Гледах го ядосана и ревлива и секунда преди да го поваля и унищожа го натроших и го хвърлих в тоалета...ето това е една моя победа, кара ме да вярвам, че колкото и да трябва да чакам все ще има резултат. Спечелих първата си битка с прасенцето...гордея се със себе си, въпреки, че сигурно звучи адски тъпо  Embarassed
 Още днес смятам да си купя рибено масло, щом организма си има нужда. Едно нещо обаче ме измъчва...ако живот и здраве някой скорошен ден достигна желаното тегло...какво ще се случи с излишната кожа Thinking Примерно на корема...не вога да повярвям, че ще се прибере. След бременността корема ми стана като печена тиква нацепен, което ме кара да мисля, че не е най еластичното ми място. Знаете ли дали има хирургични интервенции по отстраняване на излишни кожи по шкембето. Аз малко за. Бъдещи кахъри умувам...но при мен въпросът е да си повярвам, че това което искам ще се случи и да си планувам следващите стъпки, така ми минава неусетно времето прекарано по пътя към целта  Mr. Green
 И още нещо... когато започвах режима говорих на тази тема с личната си лекарка, която много ценя. Каза, че е чудесен режим и ще имам резултати, НО това не било просто диета, а режим който трябва да запазя- иначе ще си върна кг-те. Просто трябвало да приема, че така ще се храня и за в бъдеще. Не откривам топлата вода и знам, че и самият Дюкан казва че има правила, които трябва да се спазват доживот...но когато ми го каза и тя...някак го осъзнах по качествено. Мин път след режима пуснах прасето и направо си потъпках постиженията.
 В този ред на мисли...имам някои приятелки, които винаги са си били слабушки и все жи питам ей така от чисто любопитство- как става този номер. Една две от тях просто си необичат храната, а останалите са си наложили някакви ограничения...доста сериозни ограничения и не ги приемат като режим, а като задължителна част от хранителните си навици. Ей това ако успея да постигна ще си реша проблемите...може би целта на дюкан е именно тази, да се научим, че всичко хубаво си има цена и изисква усилия.
 Изписах пак чаршаф с разни размисли и страсти...но ми е говорливо днес  Blush

Общи условия

Активация на акаунт