Елегантна рокля с тънка презрамка ще облече всяка Дюканка-255

• 44 180
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, минавам на бързо да ви поздравя Hug Ще ви споделя, че редовно си купувам една извара от млечен магазин на пазара. Много ми е вкусна и понеже Кауфланд и Олимпус са надалеч прибягвам до тази. Та вчера продавачът ми сподели как се правила изварата. В един голям казан.....незнам си по какъв начин от кашкавала. Направо се  Shocked насреща му. Ама тази кашкавалена ли е, го питам. И той ми отвръща- да! Изварата е от най-чистия протеин. Та значи през всичките тези месеци съм хапвала кашкавалена извара без да знам. Сега като се замисля това не ми е пречело на отслабването. newsm78 Не бих се отказала от нея само, защото научих, че е кашкавалена. Whistling

# 76
Mimensita млякото е без никакви парченца...а в състав пише обезмаслено мляко, подсладител и др такива....с една дума мляко със степче  Grinning всеки сам си решава аз го пробвах от любопитство  Peace

# 77
Когато не бях на диета съм опитвала от това мляко с ягода и с кайсия и ми беше харесало. Simple Smile Щом сама казваш, че наподобява мляко със степче защо просто не си правиш мляко със степче вместо да ядеш нещо несигурно?  Rolling Eyes Аз като си отворя едно степче ми стига за 3-4 пъти.  Simple Smile А в комбинация с триците.. нямам думи  Crazy Crazy мога само с това да се храня  Laughing Laughing

# 78
да, и аз по принцип правя кисело мляко със степ...както вече казах от любопитство го купих....

# 79
  • София :(
                    Добро утро  Hug
             Да пием по кафенце в утрото на новата седмица? Добре, че ще е кратичка  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug
[/i]

# 80
Урааааа!!!  newsm44 Седмицата за мен започна с -400гр.!  newsm44
Пожелавам ви хубава седмица изпълнена с мноооого минуси:)))))))   bouquet

# 81
  • София
Добро утро момичета....

Пожелавам ви много усмихната,позитивна и изпълнена с много минуси седмица!!!

Честно да ви кажа,тия трици така и не се научих да ги ям...доста гаднички ми се струват и не ми идва на ум как да си ги правя,поне малко да имат вкус  Sad мисля утре да опитам с обезмаслено прясно мляко,подсладител и канела (нещо като мляко с "ориз" ) дано да е по добър вкуса....

Успешен ден  Hug

# 82
  • Испания
Честно да ви кажа,тия трици така и не се научих да ги ям...доста гаднички ми се струват и не ми идва на ум как да си ги правя,поне малко да имат вкус 

Добро утро!

Ужасно много рецепти с трици има тук, тук,
тук, тук /като слезеш надолу по страницата и кликваш и на следващите/

# 83
  • Бургас
Добро утро красавици Hug
Аз съм твърдо 72кг, вече ще местя линийката.Надявам се много скоро да се катурна от пейката на седмиците , така че някой бързо да направи едно място.Ей вижда и се края на втора, до Коледа се надявам да имам повод за гала.
Като човек, който не обича извара, ама хич, мога да ви похваля една единствена, която ям с кеф. Фирмата е някаква непозната за мен- ''Делталакт''- Стара Загора, е много е хубава.
desislava_87, направи си едно кексче бе момиче, ще ти хареса, сигурна съм.
3 с.л трици, 2с.л кисело мляко със разтворена сода в него 1/2 ч.л, може и бакпулвер. 2с.л извара, 1яйце, ако искаш да е сладко слагаш подсладител, ако е за сандвич без него, бухаш в микровелето при мен е на 4,30мин и хапваш или с кис. мляко или с шунка или нещо за сандвич. Това не е моя рецепта има я в блога, ама не знам колко търсите там, та за това си позволих да го напиша.
miss sixty, браво момиче, видя ли, че се получават нещата, търпение му е майката!
Мимс, благодаря за кафенцето, с кеф си го сърбам  bouquet Закуска след малко, че ме мързи Laughing
skarlet71, доста перипети си имала, ама ''След дъжд, винаги изгрява слънце'', така че смело напред и се радвай на факта, че детето ти се развива, ако беше някой мързел да ти лежи във вас и да не и се прави нищо, щеше да ти е по гадно, нали? Все пак е само в Пловдив и то за хубаво, така че горе главата и чакай ваканциите да наваксвате липсата!
tqna Hug, дано Николинчето се реши да сподели, какво става с нея. Толкова и се възхищавам на тази жена, с каквото мога ще помагам Peace
Мимс, аз още си я ям Културата, вече не се вглеждам толкова, ама на мен не ми пречи на сваляното, виж ако не беше така, познай дали щях да я забелязвам на щанда. Същото е и с Кола лайт, добре си я пия и нея.
kris70, изстискания лимон си е режимен, не се яде, тогава е проблема. Поне това от книгата съм чела
Peace
Фрапе си правя с подсладител, идеално ми е.
Лек и успешен ден, момичета Hug

# 84
  • Плевен
Добро утро, дами! Привет и от мен! Не смогвам да чета, но вече трябва да се разпиша! Радвам се, че Николекса се "обади" - нейното мислене и начин на отслабване най-много се доближават до моята същност! Тя е мойта пътеводна светлина! Аз също съм благодарна на дебелеенето си при поемане на излишни калории, защото имено това ме е карало цял живот (е половин де - след първото раждане) да се боря срещу тези наднормени килограми чрез спорт и хранителни режими. Тъй като на мен не ми действа толкова бързо Дюканския режим, както на Мира например, аз си повтарям нещата. Но понеже е вредно това непрекъснато влизане във втора и аз като нея съм приела нещо смесено, но без вредностите от бързите въглехидрати. Но наистина без превъзпитанието на втора фаза, нищо не би се получило! Както споделя и Мариди - всеки трябва да намери своя баланс - истината не е - цял живот в схема да прекараш! Който търси - намира! Виждам, че има и такива, които дори не четат и в темата или очите им минават, но съзнанието им е далече от възприемането на нещата, на същността на режима, на съветите, на блога с рецептите и т.н. Пииитат си за неща, които са обсъждани за н-ти път, мрънкат си за техни си вкусови възприятия - "триците са ми гадни", нищо че са минавали през режима месеци наред и т.н. -  нищо лично - просто и аз си имам право на мнение! И сега ще се впуснем всички да даваме рецепти за трици!!!
Скарлет, мила - големи премеждия, бе! Нищо - нали това, което не ни убива - ни прави по-силни! Трудното мина, сега ще свикнеш на нов етап от живота си! Ще видиш, че и с това ще се справиш! Дюканка, показала воля и дисциплина нищо не я плаши!
Тяна, ще помагаме на Николинчето, как няма - това беше най-прекрасният пример за всички нас! Герой си ни е тя! Аз лично на всеки, поел по пътя на нашия режим съм я показвала и давала за пример!
Исаче , честита месечинка! Запази си прекрасните резултати! Красива визия в красиво тяло! Представям си как чудесно ще ти стоят онези златистите роклички с тънките презрамки!
Необикновена! Ами - наистина си необикновена! Смятам, че идеята ти е чудесна! Давай напред и ние след теб! Това ще е най-лекото и безпроблемно навлизане в трета, но си е втора фаза! Хубавото е, че ще се успокоиш и затвърдиш резултатите!
Успешна кратка работна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 10:43 от ArhMih

# 85
Добро утро, дами! Привет и от мен! Не смогвам да чета, но вече трябва да се разпиша! Радвам се, че Николекса се "обади" - нейното мислене и начин на отслабване най-много се доближават до моята същност! Тя е мойта пътеводна светлина! Аз също съм благодарна на дебелеенето си при поемане на излишни калории, защото имено това ме е карало цял живот (е половин де - след първото раждане) да се боря срещу тези наднормени килограми чрез спорт и хранителни режими. Тъй като на мен не ми действа толкова бързо Дюканския режим, както на Мира например, аз си повтарям нещата. Но понеже е вредно това непрекъснато влизане във втора и аз като нея съм приела нещо смесено, но без вредностите от бързите въглехидрати. Но наистина без превъзпитанието на втора фаза, нищо не би се получило!

Е чак пък пътеводна светлина Simple Smile
Превъзпитание на навиците ни,това е ключето,за да няма поправки за щяло и  нещяло. Онзи ден като казах на инструктора във фитнеса че съм смъкнала над 35 килограма направо хлъцна. Каза че изобщо не ми личало, даже мислил че не съм раждала Simple Smile Показах му снимката на фитнес картата ми и изблещи ей такива очи  Shocked Щото аз умишлено си държа дебела снимка на нея,понеже докато тренирам седи на ръката ми и като започне нещо да ме примързява да си изпълня програмата започвам "любовно" да си я поглеждам Simple Smile Simple Smile Двойната гуша,и губещите се от огромните бузи очи изобщо 20-те години в повече с които изглеждам изпаряват напълно мързела Simple Smile Все едно на снимката е жена която може да ми бъде майка.
При мен режимът също не действаше бързо, сега съм много доволна от този факт.Защото се научих на търпение и изобщо не съм фиксирана върху показанията на кантара,изобщо си живея живота без да се върти всичко върху това колко грама съм в повече или по-малко.

Не спазвам никакви схеми за хранене.Ям каквото яде семейството, но правилото ми е,че размера на нишестените трябва да е по-малък от този на месото, т.е ям месо с ориз а не ориз с месо. Бобовите могат и да са повече, те са 50/50 протеини въглехидрати. Другото ми  правило е никакви нишестени вечер.И естествено ранна вечеря. Това е.

# 86
Здравейте момичета! Hug
Днес съм в шок и ужас! Ходих до Кауфланд да си купя любимата извара и какво да видя?! ТАКАВА НЯМА!  Sad Веднага питах има ли и кога ще получават..Отговора беше отрицателен. Взех си от тази в кутия и сега разбирам защо на Barca girl не и харесва. НИЩО ОБЩО с насипната!   Naughty Crossing Arms Не знам какво ще правя докато заредят, но със сигурност нямало да има тази седмица.  ooooh!
Отивам на киселите млека и какво да видя  Shocked И киселите ми млека ги няма  Tired Накрая си тръгнах само с едни трици и степчета...
Искам да ви питам има ли някаква тема, сайт или каквото и да било със списък с БГ продукти, които стават за режима? Искам да направя менюто си по-разнообразно  Peace

# 87
  • варна/виена
Здравейте  Hug
Първо искам да благодаря на всички ,който все още си спомнят за мен.  bouquet  bouquet
Не пиша,защото много ме е срам  Embarassed Embarassed
За последните девет месеца качих 40 кг.
 Stop Stop Stop Моля без коментари,причините ви са известни.
Всяка сутрин си посипвам главата с пепел и съм режимна ,ама до 5 следобед  и после става една ,просто не е за приказване.
От един месец ходя и два пъти в седмицата на Rower plate,но с този мой Прекрасен хранителен режим,естествено няма никакъв ефект.
На 3 октомври ще се омъжвам,ама още не съм си купила никакви дрехи,не знам в кой размер ще бъда. Embarassed Embarassed
И на края,НЕ СИ ГУБЕТЕ МОТИВАЦИЯТА

# 88
  • Пловдив
Сайтът с наши рецепти, препоръки, разяснения, уточнения, продукти и съвети:

http://dukanskirecepti.wordpress.com/

# 89
  • Бургас
nikolincheto, само недей да се отчайваш. Идвай тук и пиши, не се крий и не си посипвай главата с каквото и да е. Аз също качих 40кг след като ги бях свалила, може причините да са други, но килата си бяха налице.
Ако сега, веднага не се спреш, никога няма да го направиш, нищо не е загубено, само не бягай и не се крий.
Отвори очи, влез в темата и изпий кафето си с нас, направи си едно кексче, вземи едно мляко и ще видиш, как лека по лека, ще се почувстваш на точното място.
Сама си решаваш, всичко зависи само от теб Peace

Последна редакция: пн, 19 сеп 2011, 20:15 от Mira 1919

Общи условия

Активация на акаунт