Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Може ли начинът на живот да повлияе на менструалния цикъл?
Кои видове риба се препоръчват за консумация по време на диета?
Как мога да подобря вкуса на изварата, ако не ми харесва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Може ли начинът на живот да повлияе на менструалния цикъл?
-
Кои видове риба се препоръчват за консумация по време на диета?
-
Как мога да подобря вкуса на изварата, ако не ми харесва?
-
Коя горчица е подходяща за диета и къде мога да я намеря?
-
Какви видове храни се препоръчват за употреба през третата и четвъртата фаза на диетата?

А Кантарев и сам не можеше да реши на къде да тръгне, с цяло кило си скачаше надолу - нагоре - май му е време за нова батерия... Мале... дресирала си ги дечицата...
Аз си намерих някаква стевия с фибри, на прах и да ти кажа - харесва ми. Не е така концентрирана, но пък аз я ползвам само за сладкиши, че кафето от време он оси го пия без захар...
Е, не, този "превод" ме докара до 
Режима се състои от четири фази и не приключва с трета, за да си мислим, че после ще ядем на корем отслабнали завинаги.Режимът приключва след четвърта фаза и там вече дали има 5-та е въпрос на това дали си готов да поемеш риска.
/, 

Проклетата теглилка показва + 100 гр. в сравнение с вчера! Само на бързичко да се представя: от 01.10 съм на диетата, до тук 4,00 кг (- тез проклети 100 гр.!!!). Направих ударна 5 дни, сега редувам 5 на 5 ужким, но днес като видях 100 нагоре и се зачудих дали да не пробвам 2 на 5... Мислите ли, че има нещо общо с луната? Че съм си лунатичка по принцип де
Преди около 5 години правих Дюкан, свалих 16 кг и след това поради различни обстоятелства ги качих отново
Какво мислите за плуването като спорт? Само него си обичам, и да вървя де, ама секви там фитнеси и други подобни не са за мойта персона

и не мога да отчета резултата след първите ПЗ,но корема ми се е прибрал,което значи, че режима действа.