Февруарки седмици броят, че изминаха половината си път! - Тема 8

• 22 660
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро на всички!
Станах към 8 (днес по-късничко),врътнах си едно фрапе,и сядам да ви чета.Снощи доста се въртях,е не отвикнах да спя по корем.Предполагам,че няма проблем,но знам ли дали не натискам малкия.
Моят човек,снощи се прибра болен от работа.Температура,гърлото го съдира,хремав..дано да не прихвана и аз,че само тази ми липсва,някой вирус да си докопам.
Отоплението сте коментирали,ние за жалост понеже сме на квартира,има само климатици и не знам как ще процедираме,но то като се замисля,февруари тук е сравнително добре..няма върл студ.Усмивки на всички

# 76
  • София
Добро утро,мацки!Днес съм една щастлива именничка,защото знаете,нося името на Любовта Grinning Пожелах си сутринта никога да не ме напускат ВЯРАТА,НАДЕЖДАТА И ЛЮБОВТА!СЪЩОТО ,С ЕДНА ГОРЕЩА ПРЕГРЪДКА,ГО ПОЖЕЛАВАМ НА ВСЯКО ЕДНО МОМИЧЕ ОТ ТОЗИ ФОРУМ!!!Освен това,днес честваме с милото годишнина от брака си-цели 8 години GrinningНяма да сложа снимка на бонбонки или сладкиш,за да не дразня зверовете в нас Mr. Green,щото за вас не знам,ама аз каквото видя и ми се прияжда #Crazy Grinning,така че ще спестя изкусителните гледки. Hug

# 77
Любче,честит имен ден,мила!Бъди здрава и много щастлива.Весел празник и много усмивки!  bouquet
Честит имен ден на всички малки и големи празнуващи името си днес! Laughing
Честит празник и на всички столичани. Laughing

# 78
Честит Имен Ден Любoмира!Много топлина ти желая.Бъди щастлива!Честита и годишнина-Обичайте се още много дълги години!   bouquet
Честито и  на всички останали именници

# 79
А има ли между нас и майки-студентки ?!?! Аз съм последна година икономика в Свищов и направо не знам как ще се справя със всичко до края .... сега имам 5 изпита до края на годината пред 2-3 седмици и ще бъде някакъв ужас със всичко .....  ooooh!

И аз съм студентка. Очаква ни голям зор, но ще трябва да се справяме няма къде да идем  Grinning Дано поне бебчетата ни са кротки, че да ни оставят да учим, че иначе бабите ще трябва да се притичат на помощ. Аз само се чудя как ще ходя по изпити в края на януари с големия корем  Joy ще бъде голям смях  Joy

И аз се присъединявам към вас Simple Smile последна година съм и ми предстои доста тежък държавен изпит, но ще се справим  Hug

Честит Имен ден Любомира и честита годишнина, бъдете живи издрави   bouquet

# 80
Честит имен ден, Любе - да си жива и здрава и много усмивки   Party Time
честито и на всички Нади ако има такива тук...

# 81
И аз се присъединявам към вас Simple Smile последна година съм и ми предстои доста тежък държавен изпит, но ще се справим  Hug
Супер значи не съм сама четвъртокурсничка, ще има на кого да се оплаквам, къде учиш???
Любомирче, честит празник!!!!   bouquet Пожелавам ти още дълги години да го празнуваш и щастлив семеен живот!!!!  Hug

# 82
  • Сфия
Любомира, честит имен ден и честита годишнна! Много, много радост и усмивки да ти динесе този двоен празник! А аз трябва да звънна да честитя на твоята адашка - майка ми, която няма да има късмет явно на внучка кръстена на нея.

# 83
  • София
Бубе, ЧИД и честита годишнина! Подаръкът - февруари!  Simple Smile Мерси и за поздравите за софиянци - прадядо ми купува къщата, на мястото където сега е апартаментът, в к. живеем, '28 г., така че се чувствам поздравена (макар че май тогава Лозенец още е бил софийско село  Laughing )!  Hug

За шишетата от млякото - наистина се изваряват не заради обикновените бактерии, а осн. заради тези , к. могат да се развият в изключително подходящата хран. среда.  Peace Аз изварявах и попарвах и купичките, и лъжичките по същата причина.  Wink

# 84
Добро утро момичета! Въпреки, че Вероника по принцип е латинското име на великденчето, аз от малка празнувам имен ден днес, защото съм кръстена на баба ми Вера. И искам да пожелая на всички именници и не само, а и на всички момичета тук да имате много ВЯРА, много НАДЕЖДА и много ЛЮБОВ в сърцата си, и късметът никога да не ви напуска. Всички до една да гушкате здрави бебчета февруали /или когато дойде/   bouquet
Аз съм малко потресена от втора работна събота този месец и само въртя тук в работата без никакво желание да свърша каквото и да било..... Sick Надявам се да ни пуснат по-рано!

Любче мила, честит имен ден, и честита годишнина, зло да ви забрави и да празнувате заедно този ден още много дълги години!

# 85
Добро утро момичета! Въпреки, че Вероника по принцип е латинското име на великденчето, аз от малка празнувам имен ден днес, защото съм кръстена на баба ми Вера. И искам да пожелая на всички именници и не само, а и на всички момичета тук да имате много ВЯРА, много НАДЕЖДА и много ЛЮБОВ в сърцата си, и късметът никога да не ви напуска. Всички до една да гушкате здрави бебчета февруали /или когато дойде/   bouquet
Аз съм малко потресена от втора работна събота този месец и само се въртя тук в работата без никакво желание да свърша каквото и да било..... Sick Надявам се да ни пуснат по-рано!

Любче мила, честит имен ден, и честита годишнина, зло да ви забрави и да празнувате заедно този ден още много дълги години!

# 86
Ех,че ранобудни булчета Simple SmileЧестит празник на именниците.Дълъг живот и здраве и наздраве  bouquetОп,като казах наздраве,на мен много ми се допийва винце вечер,и си наливам,червенко по два пръста мъжо ми ги бележи Grinningдаже вика на бутилката отметка ще сложи да не я надигам през деня LaughingМисля че по-малко не вреди,ама и вие кажете като ви се препие нещичко давате ли си?С големия даже баба ми казваше винце да пийвам да е здраво детето Simple SmileИ да се оплача-пържа снощи кюфтета на моите,а аз месо много не ям,не съм 100%-това вегетарианка,ям само суджук и филе Елена Laughingта като ми замирисаха на мамините кюфтета(милата ми майчица,колко е далеч сега да ми готви и да ме поглези малко Sad)и сгънах аз 2 броя топли топли.Ей като се тръшнах-глава,повръщане,тресох се какво ли не,голям зор Sickзатова моя ми вика-цвекленцето,морковките и целинката,знаеш си го моето момиче,и да пасеш Laughingумник #2gunfireДа ама са ми здравословни,да си яде той месарлаците и да му гният из корема..пфууХубав ден Hug

# 87
  • София
Честит имен ден на всички именници днес!
Със здраве да си носите името  Hug

elsi иникална лента  Joy  Joy  Joy

# 88
Добро утро!Честит празник на всички именници и софиянци!Любoмира   bouquet и честита годишнина!
Моите хора отидоха в Банкя на някакъв минерален басеин и много им завиждам,искам и аз Sad
Спящата,къде сте в Лозенец?Аз също там съм израснала.
Ох,за секс говорите,а аз само на сън го сънувам Simple Smile Откакто си направих положителния тест не ми се е случвало.Нищо де,още 6-7 месеца ще почакам,колко му е Mr. Green
Аз преди ползвах стерилизатор на Авент за МВ и ми беше много удобен.И аз бях малко вманиачена и стерилизирах до много късно.Гладенето го зарязах обаче рано,защото това ми е най-противната домакинска работа.И досега пера на малкия дрешките отделно от нашите с бебешки прах.Иначе нагревател,бебефон и т.н. не сме имали.
Вие колко често ходите на прегледи?Аз от месец не съм ходила и сега чакам на 26 септ за ФМ.
Приятен ден,момичета!

# 89
EMA ES,и аз го раздавам като веге,ама просто не обичам месо,но и аз като теб си хапвам на маса като сме филе,луканка и т.н.,и от време на време пилешко бяло месо и то сухо такова и някои видове риби,ама и при двете зависи как са приготвени.Кайма и свинско не бях яла от 15 години.С първото дете никакво месо не ядох и се роди живо и здраво.Ама с това ми се прияде на няколко пъти.Правихме тази седмица пълнени чушки и кюфтета,много апетитно ми замирисаха,но не можах да се насиля да ям.И по-добре щото пък после щеше да ми е гадно.Иначе на почивката правихме разкошни свински пържоли,които половинката направи преди това в специална марината и ядох.
Бейбифон не мисля да купувам,ако някой ми даде добре.Не си струва да купувам нов.Стерилизатор за МВ ще ми даде приятелката,която ще ми даде количката,кошарата за игра,ваничката със стойка и т.н.От сестра ми дрехите чакам.Трябва да е питам и дали си пази електрическата помпа за кърма да ми я даде.Леле как се бях измъчила с една вакуумна. Shocked

Последна редакция: сб, 17 сеп 2011, 11:21 от deyzi

Общи условия

Активация на акаунт