Февруарки седмици броят, че изминаха половината си път! - Тема 8

• 22 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Леле ужас, чак сега започнах да разглеждам подробно списъците с необходимите неща за бебешончето.......не съм очаквала да са толкова много, дано бързо ми мине първоначалния шок. Ако отсега се купуват поетапно поне няма да се усети финансовия крах Grinning Но аз нали съм решила да не купувам толкова рано нищо...........

За пиенето, пила съм биричка и два-три пъти бяло винце.  Grinning

# 91
Да,списъка е доста голям и обширен Grinning Аз смятам,като се преместим в новата квартира(което се очертава да е скоро),да почвам лека-полека с покупките.Знам,че е рано но пък в последния момент,не мога да си представя да се купи всичко наведнъж.

# 92
Аз след като забременях и родих първото дете така и не успях да пропия отново алкохол.Пия отвреме навреме по половин чаша бира и чаша-две вино.Твърд алкохол не съм пила от 9 години..Откакто забременях с второто няколко пъти пих по няколко глътки бира. Peace

# 93
  • София
И аз спрях мн. рано с гладенето (аз съм малко вманиачена на тема пране, пералнята непрекъснато върти  ooooh! ), даже и дрехите по едно вр. спрях да пера отделно, но пък доста до късно ползвах бебешки прах (най-вече Персил за чувствителна кожа). Някой ползвал ли е вече новия Рекс, бебешкия?  Hug

# 94
И аз много малко неща ям  Sad Сладко, кафе, месо и газирано откакто разбрах за бременността, не съм опитвала. Въобще нямам апетит или да кажа че нещо много ми се е прияло. А коремче от ядене си имам  Embarassed Оня ден като бях на преглед, доктора се учуди  Shocked като го видя. Вика: Кога го направи този корем?  Laughing ПОсле като седнах ми каза, че това са сланинки, а не е от бебето. Малкос е разочаровах. Толкова си харесвам малкото, издуто коремче и тука колежките и те само ми се радват, галят го и само суперлативи....а то... сланинки  Close Не знам... аз съм си наумила, че е от бебчо и толкова  Mr. Green
Между другото не съм напълняла въобще от зимата т.е. преди да забраменея. Само коремче си има и сега не мога да си закопчавам нито 1 панталон отгоре Sad иначе в краката съм си същата и там всичко ми е широко...

# 95
  • София
veiana и аз съм същата. В краката всичките ми панталони ми стават, но цип да вдигна е абсурд. То нали се подува още отдолу корема и няма начин. Чакам да мине и другата седмица да си ида в Хасково, че на Димитровградския пазар дрехите са в пъти по евтини оттук и да си накупя за зимата.

Алекса в този дух - има ли нещо инетресно като за бременни на пазара ?  Simple Smile

# 96
  • Varna
Честит имен ден на всички именници! Бъде здрави  и мноого обичани Simple Smile smile3525
И аз да се оплача,като са ме подгонили едни киселини вече 2 -ри ден.Започва се.Тъкмо се оттървах от повръщането и хоп киселини  ooooh!
Относно секса,опитахме няколко пъти,ноо много неприятно чувството за мен.
За алкохола не съм пила,пробвах няколко пъти,но бирата ми горчи.А и не ми се допива.
Айде аз ставам да събирам багаж,че в един от четирите почивни се местим в нова квартира.
Ще ви хвърлям по едно око Wink

# 97
Добър ден.
Честит празник на Софиянци!!!
Честит Имен ден на всички празнуващи!!!
Любомира,честита и годишнина!
На тази дата преди 5 г.кръстихме каката,много хубав женски празник...
Аз от сутринта шетам,изнесоха ми пречещия диван от хола,остана да разкараме и фотьолите,и да боядисаме,и вече да си подреждам нещата.....
След малко излизаме с детето на разходка,довечера ще остана в майка ми да я видя,така,че ще се загубя до утре вечер..
За алкохола,винаги съм си пийвала по 30-50 грама,водка,Бейлис,но след като се отделихме с мъжът ми да живеем самостоятелно,започнах да пия и ракия,мента,джин......бира..
След като забременях,не съм пила алкохол повече от 20 грама,но само по повод де..Дори бира не ми се пие....мъжо няма компания сега..
За праховете-и аз харесвам бебешкия Персил,иначе бебешко съм прала само със Сано Максима,много приятно ми мирише.

# 98
  • Където морето целува небето...
Здравейте, ако може и аз най-накрая се запиша при вас. Терминът ми е 29.02 - 02.03. Разликата е между калкулаторите и док. На 15ти бях на фм и бебчо е супер, дори върви със седмица и половина по-голямо. Вече не се очудвам защо хората ме питат да не би да съм с близнаци. Имаме предположение за пол, но чакам 4Д в края на октомври за да потвърдим на 100%.

Аз съм с контракции и ниско разположено бебе и съм си в къщи вече почти месец. Боли, пия си лекарствата и се пазим.  Не мога да спя, все още повръщам и имам притиснат нерв на левият крак, но да сме живи и здрави всичко ще мине.

Гледам говорите за някакъв списък. Може ли някой да ме насочи къде да го намеря?

# 99
Честит имен ден на именниците и честита годишнина на Любомира лека бременност и много успехи пожелавам на празнуващите. И аз вчера бях на преглед всичко е наред но пол не ми казаха абе то въобще нищо не ми казаха освен че всичко е наред то това е най- важно ма съм си любопитна . Приятен ден на всички от мен   bouquet

# 100
Честит Имен Ден на именниците!Да сте живи и здрави, много щастие и любов ви пожелавам!
Любче, честита годишнина!Много да се обичате!

За алкохола, винага съм пийвала  Grinning но и при първата бременност, и сега изобщо не ми се пие. В началото преди да разбера съм пийвала, не е като да не съм.Но после освен, че не съм си позволявала, не ми се е и пиело. С бира съм пробвала, да правя компания на мъжа ми, и когато много ми се драйфаше пак пробвах да пия, но само по няколко глътки-нямах желание за повече.

# 101
Suzito85 добре дошла   bouquet
Разбирам те много добре с това повръщане... аз тук съм пословична с този проблем. Влизам в 17 г.с. почти и още продължавам. Е по-рядко вече, но съм била доста зле... повръщала съм дори кръв.

Списъка за бебето може да го намериш и на 1-ва стр. на тази тема. Има препратки.. ще ги видиш

# 102
Suzito85,много се радвам,че се записа при нас.Добре дошла и само добри новини да споделяш с нас. Hug

# 103
Момичета, имам проблем и съответно въпрос. От известно време ми изтича коластра от гърдите. В началото не беше кой знае какво, по 2-3 капки на ден. Сега обаче, си ходя с подплънки за кърмачки, защото си изтича доста. На капки е, но ми мокри сутиените. Както и да е, това не е проблем, търпи се. Но на подплънката от снощи, с която спах вечерта имаше кръв, само от дясната гърда. На сегашните подплънки също. Оглеждах се за ранички, не виждам. Пък така като гледам, капчиците, които излизат са си прозрачно-бели. Чудя се какво ще е това? newsm78 Ако на някоя от мамите, които имат вече дечица й се е случвало подобно нещо, моля да пише. Hug

# 104
Здравейте мами:) отдавна не съм писала, на последния преглед се оказа че ще имаме момиченце:))))
чакам резултати от БХС и ме нервират че ги бавят..
пожелавам ви хубав уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт