Има ли успели от ин витро на естесвен цикъл?

• 33 343
  • 351
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен.Вчера ми беше трансфера на едно ембрионче-ец.На 11ден от цикъла ми биха прегнила,на 13ден-24.09 ми беше пункцията и на 26.09 ми беше трансфера.За пръв път ми е  baby_neutralУспех на всички,които чакаме резултатите.

# 31
Успех пеп78 . Ще стискаме палци. Дано да имаш късмет от първия път. Колко голям беше фоликула, когато ти биха прегнила? И на кой ден от цикъла отиде за първи преглед?

# 32
На 11 ден бях за първи път , но не ми казаха колко е голям.Преди това 3месеца бях следяна за овулация и може би от там имат представа кой ден да отида.От предните пъти на този ден е около 17мм.Прегнила бих вечерта в 21и30ч на същия 11ден.

# 33
  • Божурище
Marzelivka69 Благодаря за топлите думи. Успех на всички  Hug Hug Hug

# 34
Благодаря и от мен и успех на всички , които чакаме положителни тестчета baby_neutral baby_neutral baby_neutral.

# 35
Момичета днес и аз приклучих моя опит на ец . Тоес не съм и стигнала до пункция. Днес на прегледа на 19 ти ден Персенска видя фол. 20м и енд10м каза че е добре и да пусна хормони. Лх 71.86 прог.1.23 Е2 418 . Като е видяла хормоните е преценила че няма смисъл. Сега ще пробвам другия месец. Можели някой да ми каже нещо повече за хормоните как трябва да бъдат на ец?

# 36
  • София
Санди,ЛХ  е адски високо-такива стойности развалят фоликула,предполагам,затова пропускате.Иначе, другите два са добри

# 37
На мен на 11 ден хормоните ми бяха  LH-10.18, PROG-0.29, E2-224. И на 13ден изкарахме качествена яйцеклетка.Санди защо чак на 19 ден са те извикали?Пробвай да отидеш по рано другия път,за да не го изпуснете фуликулчето.

# 38
Моите хормони на 10 ден - LH 4.91, PROG 0.26, E2 107 -  на 13 ден извадихме 1 Я.
/да има за сравнение/
Притесняваше ме ниския Е2.

# 39
  • Божурище
Здравейте на всички мили момичета на които им предстои инвитро  на ЕЦ  или вече чакат.
На 10.10 имам час  при доктор Персенска  да и кажа, че теста ми е отрицателен и да се разберем за лапароскопската  операция на 12.10 на лявата тръба която  не била пропусклива.
Записах се и във фонда номер 13742 съм, защото май няма да мога да финансирам още 1 опит било то и на ЕЦ.  На мен ми излезна  с акупунктурата  и лекарства към 1600 лв . Cry Cry, ако знам, че има успеваемост повече при втори опит ще ги намеря за 24 часа, но..... май наистина на ЕЦ  е загуба на време и пари. Ако някой има успял от втори опит нека да сподели.
И все пак си мисля че ако трансфера не беше на 2 ри ден, а на 5ти щях да успея.

# 40
  • София
hubavataemi,изобщо няма гаранция,че ще успееш от втори опит,за съжаление.Аз успях ,за кратко от първи на ЕЦ,с трансфер на трети ден,след 3 стимулирани преди това. Ако ембрионът е бил наистина добър,няма никакво значение,кога го връщат. Дори,по-рано е по-добре,защото имал по-добър шанс да оцелее в естествени условия. Лош ембрион ще спре да се развива,независимо къде. Единственото в тоя случай е,че,ако са го видели ,че не става или изостава,ако изчакат до трети ден,просто щяха да ти спестят пари за трансфер и акупунктура.

# 41
Много съжелявам Еми.Това с едно ембрионче май си е чиста доза късмет.Чета ,че повечето хора замръзяват 2 или 3 и тогава връщат,за да им се увеличи още повече шанса.Дано другият път да успееш ще стискаме палци. Еми на колко ти беше разделена на втори ден яйцеклетката?

# 42
  • София
Чета ,че повечето хора замръзяват 2 или 3 и тогава връщат
Не мисля,че излиза по-евтино...зависи и в коя клиника си ,де. Но,това значи поне два,три опита да пункция,после разходи за замразяване и съхранение,след което,разходи за размразяване и,евентуален трансфер, ако оцелеят...а,има голяма вероятност и да не преживеят. Тогава,по-се връзва да направиш опит с лека стимулация,за същата бройка "пресни"  Thinking

# 43
Благодаря ти Христинче.Вдъхна ми малко кураж.Аз сега съм 8ми ден от ЕТ на ЕЦ и направо неиздържам.И на мен на втори ден ми беше трансфера, като яйцеклетката се беше разделила на 6.Това добре ли е?

# 44
  • София
яйцеклетката се беше разделила на 6.Това добре ли е?
Супер е  Peace Те връщат разделени на 6 на трети ден,когато е най-добре да е на 8,които ги достигаш при всички случаи,ако си запази темпове на развитие.Късмет  Praynig и да раздвишиш малко настроението с положителното тестче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт