Yves Rocher.fr

• 34 210
  • 742
  •   1
Отговори
  • София

Вече можем  да се възползваме от всички чудесни оферти, намаления и подаръци, които този прекрасен сайт предлага! Продуктите на Ив Роше са "растителна" козметика, произвеждана изцяло от естествени съставки. Тези продукти са уникално съчетание от качество и достъпна цена!

Първи стъпки - регистрация:
На началната страница, в горния ляв ъгъл избирате един от двата линка за регистрация:

На появилата се страница попълвате името и френския адрес на избрания от вас превозвач, аз съм написала адреса на превозвача, който аз използвам:

Втора стъпка - избор на артикули и подаръци:
След като сте се регистрирали, системата помни името ви. Не е нужно при всяко влизане в сайта да се логвате. На заглавната страница има много банери с най-различни оферти и промоции.
Ако от там не си харесате нищо, следва сектора с Промоциите.
След като сте избрали артикулите и сте ги добавили в кошницата, идва ред да изберете подаръка:

След като отбележите избрания подарък, той автоматично влиза в кошницата.
Под кошницата с артикулите има още подаръци, от които трябва да изберете 3 мостри:
и ги добавяте в кошницата със зеления бутон AJOUTER AU PANIER.
Ето така изглежда кошница с 1 артикул и 2 подаръка!

Освен от основния сайт, можете да пазарувате и с референтни номера или т.нар. винетки. от сектора OFFRE COURIER/MAGAZINE:

Ето и актуални референтни номера на артикули:

Актуални кодове:
M116 , (Agenda+calculatrice+stylo и втори подарък - Mascara extra-volume - Noir ) този код е при поръчка от основния сайт, дава БД над 10 евро и не изисква клиентски номер.
      S285, S288 изискват клиентски номер, дават 50% намаление от предпочитан артикул и безплатна доставка без минимална сума. Също така можете да добавите артикул с винетните кодове или от референтните номера от снимките. Подарък  лак за нокти 3 мл.; цвят по избор: Vernis ongles corail irisé, rose reflets , fleur de lune, rose étincelan, parme féérique, mauve captivant.

Ето и някои кодове за подаръци при поръчка от сектора OFFRE COURIER/MAGAZINE без клиентски номер и могат да се ползват повече от веднъж. Кодовете са за нови клиенти и дават подаръка и безплатна доставка до френски адрес.  Минималната сума за поръчка е 5 евро. :
Цените  на артикулите с до 70% по-ниски от тези в сайта, ако се поръчат по реф.№ от 01 до 99 или въведени по реф.№ от снимките по-горе.

B370 Ensemble sac shopping et parapluie + MASCARA extra volume noir
B354, B355  Set de 3 bagages:Sac week-end : 39.5 x 30 x 14cm; Grand vanity : 21.5 x 13 x 12; Trousse : 15.5 x 11cm + MASCARA extra volume noir
B369 Ensemble réveil et lampe: Un réveil multicolore qui change de couleur et vous réveille aux sons de la nature. 7 Couleurs alternatives/ 5 Mélodies de la nature. Une lampe de poche dynamo au design floral avec son cordon.  + MASCARA extra volume noir
B371 Set de voyage: Le grand sac : 44 x 36 x 22cm; Le vanity : 23 x 19 x 15cm] Trousse : 20 x 12 x 2.5 cm + MASCARA extra volume noir.
B372 Votre Lunch Box astucieuse avec son double compartiment et ses 2 poignées à clipser. Compatible avec le lave-vaisselle et le four à micro-ondes. Dim. : 18 x14 x 9 cm. Votre mug isotherme pratique avec son anse ergonomique et muni d’une ouverture à clapet coulissante pour boire facilement. Hauteur : 18 cm  + MASCARA extra volume noir
B443 Le sac à main Rodier Camel. Dimensions du sac : 36 x 28 x 16 cm.  + MASCARA extra volume noir
B444 Votre cadeau surprise d'une valeur de 50€ ! Подаръкът изненада е парфюм - Voile d'Ambre + MASCARA extra volume noir
B445 Votre cadeau surprise d'une valeur de 40€ ! + MASCARA extra volume noir

Клиентски номер можете да получите, ако пишете на сайта или ще го видите на фактурата след като получите поръчката си.

Сканиран хартиен каталог. Продуктите в него са същите, като на 4-те снимки на референтните номера в кошницата.

Доставката до френски адрес е 4 €, но при поръчка над 15€ е безплатна.
Често има оферти за безплатна доставка и подарък.
Плащането може да се извърши както с карта, така и с PayPal, което е един голям плюс!
След като направите поръчката, сайта не блокира пари и поръчката ви не се отразява веднага в суивито. Получавате само потвърдителен e-mail за направената поръчка.

Приятно пазаруване!

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 17:10 от Evа

# 1
  • В полето, под тепето.
EВА,   bouquet
И аз се предавам, след дълго съпротива. Ще пусна нещо с тези хубави кодове. Mr. GreenЗа съжаление
отдавна имам регистрация и не мога да поискам покана.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 11:24 от Теси

# 2
  • София
ЕВ, БЛАГОДАРЯ ! newsm51 smile3525 newsm51

# 3
  • на морето
И аз се разписах с една скромна поръчка от 5.10е,благодарение на Ева Hug,Тедичка Hug и Вишенка Hug,които ми помогнаха на лични.Избрах подарък на стойност 50е-l'eau de parfum Voile d'Ambre.Това всъщност е парфюм,правилно ли разбирам-трябва да е доста хубав на тази стойност.А знае ли се дали е дамски или мъжки?

# 4
  • Пловдив
  Евче,   mrstraetz липсваше ми много такава тема, покрай кодовете, които пускаш и зарибявашите постове на Вишенка направоооо  261uu  261uu  261uu

# 5
Madame MATEEVA SARTALANSKA ILIANA
SOGETRA SERV BG PORT FLUVIAL MAGASIN H
  PLACE LEROUX DE FAUQUEMONT
59000  LILLE CEDEX
Правилно ли съм изписала адреса?
Пуснах с  B444 .
dodi дамски е парфюма ,не е лош .
А подаръка за 40 евро знаели се какво включва ?

# 6
Еве, благодаря ти, че ме зариби за 3ссс и ИР!  bouquetБлагодаря за труда и времето аз 1 пост - напълно е в твой стил - всичко си смляла на кайма, от нас остава само едно - да имаме пари в картите.........

Чакам си шампоаните и изненадата......Как ли ще се изненадаме? newsm78

# 7
  • на морето
Аз с едно въпросче:От сканирания хартиен каталог нали целта е да пускаме с реф.номера?Аз обаче не виждам такива.Как ги вкарвате тези продукти?
За това говоря:
http://img51.imageshack.us/img51/3424/18275432.jpg
Аз си ги взех от публикацията на Евка,но всички ли ги има там?

# 8
Еве, отново големи благодарности, пак ни улесни за лесно и полезно пазаруване  bouquet
dodi , на всеки продукт има квадратче и вътре цифра или цифра и буква - това е р.номер
Евето е дала продуктите, кликваш, увеличавеа се и се вижда перфектно номера .
Да кажа какво забелязах, че едни и същи продукти имат различни номера в различните оферти и различни цени. Сега изрових малък каталог с продукти от Ив роше, не знам как не съм го хвърлила, беше в пакета от Ла редута/тогава не му обърнах внимание/, с офертата чантата и шала, подарък по избор и р. номера. Ако някой иска нещо да пише, ще дам номер. Продуктите са същите почти, но с други номера и цени на някои.

# 9
Благодаря за темата Hug
И аз очаквам първата си поръчка от Ив Роше да дойде скоро ипосле може и друга да има Mr. Green Ние сме добри шаранчета - като видим подаръци купуваме още хиляди неща заради тях Mr. Green

# 10
  • София
И аз благодаря за темата   bouquet
Получих си вече първата поръчка от сайта, но явно и те като ларедут са решили да ме пренебрегват - нямам нито кодове, нито брошури  Confused За сметка на това ми пъхнали каталог за бижута и още няколко рекламни на мебели.
Имах няколко различни душ-гела от тази серия:
http://www.yves-rocher.fr/control/product/~category_id=6160/~product_id=38410
Ами какво да кажа, средна работа. Даже Dove ми допадат повече.

# 11
  • на брега
Ева, благодаря за темата   bouquet  До седмица очаквам да получа първата си поръчка и ще дам отзиви! Simple Smile

# 12
Аз с едно въпросче:От сканирания хартиен каталог нали целта е да пускаме с реф.номера?Аз обаче не виждам такива.Как ги вкарвате тези продукти?
За това говоря:
http://img51.imageshack.us/img51/3424/18275432.jpg
Аз си ги взех от публикацията на Евка,но всички ли ги има там?
кажи каво те интересува и ще ти кажа реф номер Hug

# 13
  • Пазарджик
И аз искам да пусна поръчка, моля за малко помощ. Не ми е ясно като стигна до съпка доставка, чие име трябва да напиша - моето или на превозвача който ще ползвам за доставка до бг ? Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне с точно указание какво се пише в полетата за име.

# 14
  • В полето, под тепето.
Кой превозвач искаш да ползваш?
Ето тук пише за франсето
http://www.francetobg.net/bg/
и за другия
http://www.smartdelivery.org/bg/kak_da.html

Общи условия

Активация на акаунт