Завръщала се модата на ретросексуалните мъже

• 18 249
  • 341
  •   1
Отговори
# 240

Ами както и да го гледаш и да се сещаш, мъж който посяга на току що окосмени интимни зони си е педофил. Не ви е много ясен напънът (общият).
Не току що окосмени, а все още неокосмени. Ей това е връзката.

Я пак.  Thinking Ептен оплетохте връзките.

# 241
Е, Паси, ти пък, кой се щави на днешно време...мамка му има самобръсначки, епилатори, лазери, ай стига де, скубането е за Инквизицията....

# 242

Аз всъщност махам космите заради собственото си удобство.
Не виждам удобство да се мъчиш със скубане, ама щом те кефи, ти си знаеш.  

Кефи ме да нямам косми.

# 243
Трещи, я не се обяснявай, ами ходи да се скубеш щом те кефи....Стига, бе, да се скубеш.... Laughing Laughing Laughing

# 244
  • Варна
Понеже viliko я няма да напомни. Нали щяхме да си говорим за мъже? Crossing Arms

# 245
А, да, бе, вярно, ей я на нишката, фанах я, фанах я.... bowuu

# 246
Трещи, я не се обяснявай, ами ходи да се скубеш щом те кефи....Стига, бе, да се скубеш.... Laughing Laughing Laughing

Тумбе, ще ти ставам съгражданка, ще те позная по косматите крака.

# 247
Пу, нЕма сА скубя....се пак тва е визитната ми картичка...ааа и мустака...забраЙх да го засуча.,..хахахах.... Laughing Laughing Laughing

# 248
Децата нямат косми, трети път.

Понеже viliko я няма да напомни. Нали щяхме да си говорим за мъже? Crossing Arms
Аз и за мъже говоря, мразя гола поляна.Големите дървета и на трева си личат.  Mr. Green

# 249
ааа и мустака...забраЙх да го засуча.,..хахахах.... Laughing Laughing Laughing

Ама с мокри пръсти, нали? Няма да го облизваш.  Mr. Green

# 250

Какви ги говориш? На колко години израстват космите (средно) и до колко години са деца?
По-ясно да те питам, че трудно стопляш явно. Колко годишен най-малко е според теб обектът на педофилията?

# 251
Да, да или като разкарахме гората, почнахме да виждаме дърветата или беше обратно...като разкарахме дърветата почнахме да виждаме гората....ама, кой ще ни каже.... Rolling Eyes

ПП ТцЪ, ше ползвам една друга смазка...ма няма кажа.... Laughing Blush Laughing

# 252

ПП ТцЪ, ше ползвам една друга смазка...ма няма кажа.... Laughing Blush Laughing

Каква смазка, то направо фиксатор.  Mr. Green

# 253
Колко годишен най-малко е според теб обектът на педофилията?
Да бе, точно в тази тема ще говоря за долната граница на педофилията!  Stop Достатъчно ясно съм се изказала по темата:

Еднакво инфантилно изглеждат както жени така и мъже тотално обезкосмени по интимните зони.

# 254
Каква смазка, то направо фиксатор.  Mr. Green

Joy Joy Joy Ох, вярно.... Laughing Laughing Laughing ..мани спрей и гел за коса и вакса.... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт