Къде в Пловдив???-25

• 61 985
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, останаха ли  Пловдив магазини на ТСМ и къде?

# 511
Къде се продават дъждобрани за възрастни?
В началото на ул."Антим I" откъм Джумаята има магазин за спортни стоки, оттам си купих плътен дъждобран за 12лв.
На бул."Хр.Ботев" в посока от Сточна гара - Макдоналдс отляво след Военна болница и на т.н.Италианска уличка(от Главната към Отец Паисий)

# 512
Благодаря  Ви момичета за информацията !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 513
  • Пловдив
Момичета, трябва ми спешна информация за читав хладилен техник.

# 514
На бул."Хр.Ботев" в посока от Сточна гара - Макдоналдс отляво след Военна болница и на т.н.Италианска уличка(от Главната към Отец Паисий)

Благодаря.   bouquet

Преди години от там съм си купувала текстилни щори за прозорци и ми се искаше и сега да разгледам за нещо подобно. А знаете ли някой магазин в града, който ги предлага на ниски цени?
Търся нещо от този тип:

# 515
  • Пловдив
Момичета, трябва ми спешна информация за читав хладилен техник.

Само да намеря телефона и ти пращам  Hug

# 516
  • на село
Преди години от там съм си купувала текстилни щори за прозорци и ми се искаше и сега да разгледам за нещо подобно. А знаете ли някой магазин в града, който ги предлага на ниски цени?
Търся нещо от този тип:

Подобни купих от Баумакс,имаше около 4,5 модела в различни цветове и размери Peace

# 517
Здравейте!
Търся едни животни с кристали в пликчета , като вълшебните памперси ,кончетата и т.н. Дават им рекламата по тв7 ,обещах да купя ,но никъде не съм ги виждала . В Хиполенд ги нямаше до миналата седмица.
От Мол Галерия-детския магазин,който се намира срещу детския център сме купували. Peace

# 518
Благодаря много за идеите за магазини за обувки!:)

# 519
Аз преди 3 дена си купих два страхотни чифта обувки точно от Дайхман.

И двата са от изкуствена кожа,но са много удобни и не са миризливи/като някои изкуственяци/.Бяха намалени,съответно от 50 на 30 и от 40 на 20.Та за 50 лв имам велурени боти с 10 см ток,супер хубави и много елегантни и лачени класически черно-сиви остри с много тънки токчета.Такива,каквито много рядко виждам вече,тъй като на мода са затъпените отпред,а на мен са ми много грозни  Confused

Имаше още стотици модели направо,имаше на половин цена и такива на стандартна,долу-горе около 45-50 лв идват Ненамалените от изк.кожа.

# 520
Здравейте, момичета опитах се да пиша пост, но май не ми се получи както и да е.
Спешно ми трябва дълга грейка, поне под кръста но може и по-дълга. Тъмен цвят. Ако някой е виждал къде продават ще се радвам да ми пише тук или ЛС. Благодаря Ви предварително. Приятен ден на всички.  bouquet

Последна редакция: вт, 11 окт 2011, 23:05 от kori_1

# 521
Пак да попитам, имате ли идея от къде мога да купя дестилирана вода, която може да се консумира /предназначена за хранително вкусовата промишленост/? newsm78

И тази в Джъмбо не става, предназначена е за акумулатори, ютии и др.

# 522
  • Пловдив
Пак да попитам, имате ли идея от къде мога да купя дестилирана вода, която може да се консумира /предназначена за хранително вкусовата промишленост/? newsm78

.

от аптека пробва ли

# 523
  • Пловдив

И тази в Джъмбо не става, предназначена е за акумулатори, ютии и др.

В Капана, в магазина за лабораторна стъклария и други такива пособия, има дестилатор и ти наливат вода директно от него. Преди години съм купувала вода за ютията от там, но днес изобщо не знам съществува ли това магазинче. Като застанеш с лице към железарията зад халите, магазина за стъклария се намира в уличката, която се пада в дясно. И аз обяснение направих......ама защото има още един подобен магазин в Капана. Друг вариант е ако имаш познат във ВИХВП, сега УХТ, да ти налее от тяхна лаборатория. Почти във всяка има дестилатори.  Peace

# 524
повечето трапезни води са просто дестилирани
сега се сещам за кристал вода примерно, която е просто дестилирана или обратна осмоза...
ако е трудно да се намери кристал като марка, те произвеждат аро водата за метро. не вярвам вътре да сипват черно джони, а машината им е просто дестилираща на много високо ниво.

Общи условия

Активация на акаунт