Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 49

• 56 772
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Габко ще ти отговорят,споко.Станаха голяма работа и мисля,че ако има грешка ще я оправят Peace

# 31
Благодаря ти, ще чакам  Hug

# 32
Момичета ще съм ви благодарна, ако някой сподели има ли развитие при проблема с Яна, дали вече приема поръчки?

# 33
# 34
  • София
здравейте,

в края на миналата тема имах въпрос дали има ограничение за брой позиции в АСДА при поръчка?

е,  има и то е 50 артикула, които могат да участват в една поръчка.

незнам доколко това е важна информация, но реших да я споделя.

успешно пазаруване Simple Smile

# 35
  • София
И аз тук.
Еasy2buy са възобновили посредническата си дейност пак с комисионна 0%  Simple Smile

# 36
  • София
Здравейте, можете ли да ми препочате гумени ботушки. Не държа толкова на външния вид, колкото на това да са леки и удобни.

# 37
Да ни е честита новата темичка и поредния пристигнал курс на  Easy2buyPeace

Tова за липсата на комисиона при пазаруване с тяхно посредничество звучи много примамливо на фона на 5-6-7% при другите подобни фирми. Дали няма уловка? Някой да е тествал? Thinking

# 38
  • София
Аз - три пъти в началото на лятото. И днес пак  Peace
На мен са ми супер удобни като местоположение.

# 39
Аз - три пъти в началото на лятото. И днес пак  Peace
На мен са ми супер удобни като местоположение.

tanini , говорим за поръчка от сайтове като Next, които не приемат български карти, нали така? Защото чак ми звучи невероятно да няма комисиона...

# 40
  • София
Да, едната ми поръчка беше от Некст

# 41
Да, едната ми поръчка беше от Некст

Благодаря ти от сърце за хубавата новина! bouquet
Много харесвам дрешките на Next и поръчах доста неща за бебето през TheWinCompany, но те имат комисиона 6%. Ако Easy2buy нямат такава, следващия път определено ще избера тях.
Видях рекламата в сайта на Easy2buy за тази услуга, но честно казано, се усъмних, че не може да е истина - твърде хубаво звучеше...  Thinking

# 42
Момичета здравейте,

Извинявайте че нахлувам така в темичката ви.  Embarassed
Вероятно вече сте коментирали това, прегледах някои от предишните теми, но не успях да открия информация дали някоя от вас е поръчвала нещо от директно mothercare. Видях на първа страничка, че приемат bg карти, но дали доставят директно или трябва да се ползва посредник?

Голям почитател съм на дрешките и на мебелите също. В бг магазина е ужасно скъпо да не кажа двойно. Преди да се роди дъщеричката ми много пътувах и й бях накупила всичко от чужбина, не от Англия, но пак ми излизаше по изгодно, защото в повечето европейски държави нямат ддс върху детските стоки а и явно не са такива кожодери #2gunfire.

благодаря ви предварително!

# 43
belora-Плащаш с твоята карта,но използваш адрес на фирма превозвач,нямат директна доставка до Б-я. Peace

# 44
Габко май не работят по празниците?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт