Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 49

• 56 755
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Момичета виждам, че обсъждате това яке:
http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/grey-padded-jacket/ … 3,default,pd.html
Получих го в петък, от два дена дъщеря ми е с него - доволна съм, няма подплата полар, а има хастарена подплата. Полар е само на качулката както пише в описанието. Може би има нещо под хастара, ама не зная какво е точно, но определно якето е за пролетта и есента.

# 706
И аз да питам за найкчетата,какъв размер си взела,ако може стелка,вътре с какво са подплатени,имат ли подплата и  на стелката
мерси

има ги във всеки магазин на nike, може там да ги пробвате Simple Smile
мерси за съвета,по принцип бих го направила,но в нашия град няма стоки найк
Слънчоглед ,мерси че сподели за качеството на ботичките

# 707
Момичета, откъде поръчвате коледна украса, освен от Некст?

Аз се каня да поръчам от тук:
http://www.johnlewis.com/Christmas/Area.aspx

Миналата година в Marks&Spencer също имаше много красиви Коледни неща. Не знам дали вече са ги пуснали.

# 708
  • София
И в sainsburi's и в Argos има.

# 709
  • Бургас
Момичета, моля, ако някой поръчва от Асда George, да ми драсне едно ЛС  Praynig Искам само един артикул да поръчам, а не ми приема мейла и това е  #Cussing out Пращам парите веднага  Peace

# 710
Момичета, моля, ако някой поръчва от Асда George, да ми драсне едно ЛС  Praynig Искам само един артикул да поръчам, а не ми приема мейла и това е  #Cussing out Пращам парите веднага  Peace

Пробвай по-късно, има някакъв проблем със сайта, от сутринта не мога да си вляза в кошницата и в някой от секторите

# 711
Може ли някой да ми даде линк към блога за общи поръчки? Благодаря предварително.

# 712
Мами, искам да ви питам дали някоя от вас може да ми каже точния адреса на офиса на Easy2buy, т.к. сайта им от няколко дни не работи и има само телефон даден за връзка, а трябва днес да отида да си взема зимния кош за количката?

# 713

ПОгледнете и КОледните базари на ДБМ-има уникални красоти,пък и каузата си струва  Hug

# 714
  • Sofia
Да попитам и тук, та да си увелича шансовете за отговор.
От ТЕЗИ БОТУШКИ ако някой има 8 или 9 като размер би ли ми премерил стелката, че този така изобилен пух в тях леко ме смущава и се притеснявам да взема по-малкия размер.

# 715
МОже ли някой да ми пише скоро поръчвал ли е от asda grocery? Става ли с БГ карта, с която поръчвам от asda george?

# 716
  • на 90 км от морето

ПОгледнете и КОледните базари на ДБМ-има уникални красоти,пък и каузата си струва  Hug

Какви са тези коледни базари?  Може ли малко повече инфо за тях и каузата им? Peace

# 717
 Praynig Момичета, знаете ли за сайтове за френски мебели (търся скрин като този на снимката), които приемат БГ карти и случайно дали има такива с доставка до БГ?

Hug

# 718
besyto,
 нещо такова?

Ето други, подобни
За доставка, извън UK - пишеш мейл, посочваш страната и ще ти кажат. За  UK, доставката е безплатна за сума, над 600лири.

Виж и в ибей.

Ето и още един сайт

# 719
besyto,
 нещо такова?

Ето други, подобни
За доставка, извън UK - пишеш мейл, посочваш страната и ще ти кажат. За  UK, доставката е безплатна за сума, над 600лири.

Виж и в ибей.

Ето и още един сайт

bouquet Точно от първият сайт си хареса майка ми скрин Simple Smile Значи ще им пиша направо. Благодаря ти за старанието

Общи условия

Активация на акаунт